English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 24.4.2025
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 24.4.2025
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

prosím paní DRACIZENU

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

prosím paní DRACIZENU

Alison5
29.05.16
17:10
Reg.22.5.16

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,zda je pravděpodobné, že i po tom všem co se stalo, mi bývalý přítel dá ještě příležitost a budeme zase spolu? Já Alena 1.2.1990 a on Dalibor 22.8.1988. Tyto stránky mám v oblibě. Děkuji mockrát za odpověď. Alena

Dracizena
02.07.16
14:04
Nereg.

IP: 86.49.183.*
Alison... máš ho ráda, to je jasné... měsíc utekl, co jsi psala... Jestli se k Tobě vrátil, to mi Tvůj Anděl neříká, ale říká mi, že vtah by nebyl postaven na silných základech... proto duchovno vám přát nebude, nemá na čem stavět... Vyčkej, přijde jiný a s pevnějšími základy... Ale nechtěj v tom novém muži vidět toho včerejšího a nesrovnávej je...

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)