English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 1.7.2025
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 1.7.2025
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Někteří lidé vás nepochopí, ani kdybyste se vysvětlováním umluvili k smrti. Proto se nikdy nesnažte vysvětlovat a obhajovat to, jací jste, protože se tím akorát vyčerpáte a ničeho nedosáhnete.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Nepocítím nedostatek. ”

Myšlenky moudrých

Murphy

Murphyho zákon spotřeby pohonných hmot: Vaše auto má vždy větší spotřebu než auto téže značky kohokoli druhého.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Prosím o výklad

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Prosím o výklad

Srdíčko158
31.01.11
12:08
Nereg.

IP: .*
Dobrý den, prosím o výklad na letoší rok, jestli je možné, že letos otěhotním a případně kdy? email: Srdickonase@seznam.cz Za případné odpovědi předem děkuji a všem přeji pro letošek splnění všech přání!

sarlota
09.02.11
15:59
Nereg.

ahoj chtela bich se zeptat jak to dopadne semnou jsem hodne hotova nic mne nebavi a moje mamka natom je finančne rekne te mi neco o tom dekuji

Petrklíč
06.04.11
15:54
Nereg.

Zdravím všechny, byl jsem u paní, dělá chiromantii- čte s ruky, překvapilo mě, že všechno sedí, taky dělá RUNY- znaky , které komentují určitý problém a řeší ho s vámi, taky vyloží i karty. Má tel.: 721 071 564. Je hodně příjemná a pomuže vyrešit jakýkoliv problém, věnuje se zákazníkovi celou hodinu. Můžu jen doporučit. Bydlí v Brně. Ahoj

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Numerologický rozbor jména
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše jméno?
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)