English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 2.5.2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 2.5.2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej.
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Prosím Konik : rok

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Prosím Konik : rok

Gabča1
15.04.24
19:44
Reg.8.7.21

Dobrý den,
Mohla by jste se mi podívat, co mě čeká letošní rok? A jaké vztahy?
Děkuji
Gabča 10.5.1995
 
Konik7811
16.04.24
08:53
Reg.11.4.24

Dobrý den,přímo na Slunci vám stojí Uran a Jupiter,už se sice trochu vzdalují,ale orbis je stále úzký na to,aby tomuto spojení dával velkou energii,to znamená že jste mohla docela nedávno zaznamenávat různé změny v životé,překvapivé momenty,události a situace a stejně tak vás ještě čekají,přičemž Jupiter vám přináší expanzi a růst,o jaké přesné směry ,by napověděl čas narození,ale i tak jste musela a jestě zaznamenáte tyto energie.Mezi tim,co Jupiter se v průběhu měsíců bude vzdalovat Uran,bude i přes mírně širěí orbis i nadále podporovat energii překvapivých a nečekaných událostí.Také Saturn bude u vás významný ,přesněji klíčový,a bude mít pozitvní,ale i negativní body,opozice na Lunu způsobí nejspíš nějaké stresové situace,možné chmury ,a události,které nemusí být příjemné,emoce mohou projit testy,nadruhou stranu tento aspekt aktivuje praktickou energii a možná bude potřeba řešit něco ohledně domova.Pozitivní aspekt však vytvoří ke Slunci tzv sextil,kdy bude podporovat právě ty praktické události a hlavně konstrukt.Co se týče vztahů,tak nativně máte Venuši v Beranu a momentálně jde Venuše Beranem take a za pár dní bude přes ní přecházet,Nativně máte Lunu v Panně a ač vám Venuše umí dát impuls,tak Luna vše pečlivě analyzuje a má icelkem nároky,tento rok vam take bude Chiron stát na Venuši a to je celkem zajímavé spojení,protože se mohou probouzet boestivé vzpominky na vztahy,ale jen proto aby jste je pozitivně přijala a objevila léčivou schopnost ,která vás posune.Také vám začne od narozenin roční vibrace 5 a bude to změna po 4,zažijete pocity osvobození od určitých věcí,více svobody a volnosti,vice prostoru a nezávislosti,podpoří to originální situace.Momentálně vám jde Venuše harmonicky ohlebě Jupiteru,ale pozor,protože Mars se vám blíží na Saturn,a to blokuje enrgii,tím způsobem,že člověk je do něčeho okolnostmi nucen,mnohdy může přijít nadchnutí,ale Saturn má jinou povahu a impuls zpomalí a mnohdy uplě zablokuje,proto zde platí do akce pomalu a možná i nechat ji na později.Vztahy určitě dostanou prostor tento rok.
 
Gabča1
16.04.24
13:05
Reg.8.7.21

Děkuji za výklad. Tak snad se letos už vztah naskytne
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Lunární den
Připravte se na svůj osud díky energii lunárního dne.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)