English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 1.7.2026
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 1.7.2026
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Někteří lidé vás nepochopí, ani kdybyste se vysvětlováním umluvili k smrti. Proto se nikdy nesnažte vysvětlovat a obhajovat to, jací jste, protože se tím akorát vyčerpáte a ničeho nedosáhnete.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Nepocítím nedostatek. ”

Myšlenky moudrých

Neznámý autor

Co jsi povinen zaplatit, máš platit s úsměvem.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Prosím Hermit, děkuju

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Prosím Hermit, děkuju

Lenca84
19.01.26
11:28
Reg.23.11.20

Dobrý den,
prosím Vás o výklad z karet ohledně mé práce.. Jestli se situace v ní zlepší. Zkrátili mi úvazek, ale dávali mi doteď více hodin, teď najednou mi ale hodiny seškrtali. Přitom tam máme kolegyni, která se má stěhovat, jen nevím kdy.. Jak to prosím vypadá v blízké době, odstěhuje se a situace se zlepší, nebo si mám hledat jinou práci? Což jsem úplně nechtěla.. Vyhovují mi směny a zvládám to skloubit i s holkama a kroužkama. S holkama jsem sama.
Děkuju moc. Jsem Lenka, nar. 1.5.1984

Hermit
20.01.26
15:16
Reg.17.7.21

Marodila jsem, ale už je mi líp, večer se chci zmátořit a podívat se na to, tak vydržte. Nebylo mi dobře.

Hermit
20.01.26
18:37
Reg.17.7.21

Milá Lenko,
rozložila jsem Grand Tableu 4 x 9 karet a situace není tak kritické, jak vás to teď děsí.
Hned vidím, že kolegyně (Dítě) má v hlavě výpověď (dopis) a následuje Loď, čili stěhování.
Ohledně peněz - Karta peněz (Ryby) je rohová a obklopuje je jí stabilita, věrnost a pomalý růst.
Vedení, šéfové (Medvěd) bude postaveno před nutnost poměrně velkým změn, něco překopat, přeorganizovat. Ale vy jste tak trochu za "větrem", od toho vzdálená a máte před sebou spokojenost (Kytice) a loajalitu (Pes), která se dostává do sloupce, kde je i vedení.
Takže se nebojte, nechte to vyvinout a myslím, že z toho vyjdete přinejmenším o trošku lépe po všech stránkách, než je to teď. Mějte se hezky a přeji hodně zdraví. H.

Lenca84
21.01.26
06:36
Reg.23.11.20

Děkuju moc, jste zlatá. Mějte se taky moc hezky a ať jste co nejdřív v plném zdraví 🙂

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)