Lenca84 19.01.26 11:28 Reg.23.11.20
| Dobrý den,
prosím Vás o výklad z karet ohledně mé práce.. Jestli se situace v ní zlepší. Zkrátili mi úvazek, ale dávali mi doteď více hodin, teď najednou mi ale hodiny seškrtali. Přitom tam máme kolegyni, která se má stěhovat, jen nevím kdy.. Jak to prosím vypadá v blízké době, odstěhuje se a situace se zlepší, nebo si mám hledat jinou práci? Což jsem úplně nechtěla.. Vyhovují mi směny a zvládám to skloubit i s holkama a kroužkama. S holkama jsem sama.
Děkuju moc. Jsem Lenka, nar. 1.5.1984 |
| |
Hermit 20.01.26 15:16 Reg.17.7.21
| Marodila jsem, ale už je mi líp, večer se chci zmátořit a podívat se na to, tak vydržte. Nebylo mi dobře. |
| |
Hermit 20.01.26 18:37 Reg.17.7.21
| Milá Lenko,
rozložila jsem Grand Tableu 4 x 9 karet a situace není tak kritické, jak vás to teď děsí.
Hned vidím, že kolegyně (Dítě) má v hlavě výpověď (dopis) a následuje Loď, čili stěhování.
Ohledně peněz - Karta peněz (Ryby) je rohová a obklopuje je jí stabilita, věrnost a pomalý růst.
Vedení, šéfové (Medvěd) bude postaveno před nutnost poměrně velkým změn, něco překopat, přeorganizovat. Ale vy jste tak trochu za "větrem", od toho vzdálená a máte před sebou spokojenost (Kytice) a loajalitu (Pes), která se dostává do sloupce, kde je i vedení.
Takže se nebojte, nechte to vyvinout a myslím, že z toho vyjdete přinejmenším o trošku lépe po všech stránkách, než je to teď. Mějte se hezky a přeji hodně zdraví. H. |
| |
Lenca84 21.01.26 06:36 Reg.23.11.20
| Děkuju moc, jste zlatá. Mějte se taky moc hezky a ať jste co nejdřív v plném zdraví 🙂 |
| |