English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Hájek

Víte, proč musí být hezké děvče v osm hodin v posteli? Protože musí být v jedenáct hodin doma.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "detske zoubky".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

detske zoubky

mayly
08.08.10
18:52
Reg. před 2016

zdalo se mi uz dvakrat za sebou ze muj 5 mesicni syn mel zoubky poprve to byl jenom jeden a po druhe uz jich mel vic ale jenom dole uz jsem zkousela hledat ve snarich co by to mohlo znamenat ale o detskych zubech jsem nenasla nic prosim kdo by mohl vedet co to znamenna prosim napiste dekuji
 
Meduza Fless
08.08.10
19:36
Nereg.

IP: .*
Milujete svojho syna ,čo je normálne ale máte tak trocha strach,že príliš rýchlo vyrastie a neužijete si jeho bábätkovský vek
 
mayly
10.08.10
21:03
Reg. před 2016

myslite ze je to tim? nejak jsem o tom nepremyslela ale jinak moc dekuji za odpoved
 
Maty
12.08.10
10:00
Nereg.

IP: .*
Ahoj mayly,
zuby všeobecně symbolizují agresivitu, odvahu, bojovnost kdežto bezzubé nebo bolavé dásně nedostatek předchozího. Je možné, že Ti sen dává na srozuměnou, že z Tvého syna roste "nebojsa", šikovný človíček, který si bude vědět v životních situacích rady. Spodní čelist je pohyblivá, aktivní, pomáhá zubům drtit. Tedy nejspíš bude nějaké aktivity sám vyhledávat.. Při jeho výchově je důležité (zároveň dostačující), aby poznal své hranice a uměl dobře zhodnotit své síly.
 
Merit
12.08.10
16:30
Reg. před 2016

ahoj vsem :-)
no, ve snu je dite, zoubky, ty zoubky byly bily? :-) (deti+zoubky=starosti)
jestlize ano, typuju to na naky starosti, ale vse bude ok.. jenom pujde neco trochu jinak, nez jsi zvykla.. nebo, nez by nekdo (lekar? vy rodice?) predpokladal..
nase babicka by ti rekla.. "neboj sa cérka moja" :-)

ze jsou s detma starosti, to do zivota patri.. mayly.. i pokud by jsi resila neco horsiho razeni.. cemuz v tomto pripade vubec neverim.. :-), mas obrovskou moc.. jsi "jeho maminka".. maminky dokazou zmenit spoustu veci.. ja jsem si to zazila na vlastni kuzi taky s moji malou, lekar mi tehdy rekl "musel by se stat zazrak" a dival se na me jako na blazna, pac jsem to nedokazala pochopit.. takovou silenou prognozu.. a modlila jsem se nekolik let.. hodne intenzivne.. vymodlila jsem si to.. :-).. uzivej si malickyho, vzdy uz bude jenom vetsi.. do tech 3let se okolo nej toc, co do nej do 3let vlozis, to ti vrati.. kluci se potom v dospelosti odpoutavaj.. je to jiny.. tak si to uzivej co to jde :-).. to co mezi vami probiha, je "laska" :-) obrovska.. bud rada, ze to jako zena muzes prozivat, co devcat tohle dneska mit nemuze.. drzim ti palce, niceho se neboj.. at ti malej krasne prospiva.. a hlidej si ho.. pac deti jsou zvidavy..
na stary kolena muzu rict, ze to bylo moje nejkrasnejsi obdobi v zivote, tehdy jsem to videla jako zahul.. a hlavne ty prvni mesice a pak neustaly behani za nima :-))..
kdyz si toho malyho spravne naucis.. bude za tebou litat i v dospelosti.. pac my maminky uneseme vsechno, i to spatny.. o tom maminka je..
mej se krasne devce.. skoda, ze sem nejde vlozit fotka.. pac bych ji hned zebrala.. ja jak vidim deti, zvirata.. ja jsem jako silena :-)
kdyz se tomu clovek otevre.. a vychutna si to tak jak to ma bejt.. zazije krasnej zivot.. kez se ti to zadari..
monaoha.. tanatara (duvera a radost ze zivota)..

a jeste mi neco "prislo".. dodrzujte postup.. lezeni, az potom chozeni atp.. za nas se toto nedrzelo tolik, pak maji deti problemy, az kdyz mi to vylozila mala... jak se to spravne ma delat vsechno.. z fyzioter. pohledu, tak muzu rict, ze bych to delala dneska jinak.. posadit se dite musi samo.. atp.. moji znamy mala chodila kolem nabytku uz v 6ti mesicich.. ta mela takovy óčka (nozicky).. jakmile clovek nedava pozor.. at je to pohyb, strava atp.. to maly si ty nasledky potom nese dal a protoze je maly, rozum mame mit my.. dospelaci :-)
 
dracizena
12.08.10
17:44
Nereg.

IP: .*
mayly, mě sen ukazuje na zdravotní stav a proto mohu poradit svým umem. Aby měl dlouho pevné a zdravé zuby, občas mu vizí nech točit v pusince sluneční paprsky ve své barevnosti. Asi jako když se mu na jazyku zatočí barevná šňůrka samotné duhy v pestrých barvách a občas mu prstem projeď dásně s myšlenkou, že mu léčíš zoubky.Takto mu vyrábíš dobrou zónu v pusince i pro další zuby aby se mu jednou kořeny nezamotaly. To poprvé-byly první zoubky, to podruhé, byly už dospělácké... děkuj Andělu jménem Sen a příště Tě obdaruje zase něčím důležitým, co svou vizí uzdravíš a nebo aspoň úděl zmenšíš***
 
mayly
15.08.10
15:51
Reg. před 2016

MOOOC všeemmm děkuji za odpovědi a za rady jste moc hodní moc si toho vážím chlapeček je takoví zlobidlo je neposedný a docela nervozní bude to tím že nás brzy překvapí první zoubky tak mám hzroznou radost už se mi nic takového nezdálo tak doufám že bude všechno v pořádku ještě jednou děkuji
 
mayly
26.09.10
20:16
Reg. před 2016

tak chlapeček má už svůj první zoubek já mám takovou radost!
 


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)