English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Když se jedny dveře zavřou, jiné se otevřou.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Všechny mé chyby se mi podaří napravit. ”


Myšlenky moudrých

Montherlant

Ženy přikládají větší důležitost své kráse než své inteligenci, poněvadž muži bývají mnohdy hloupí, ale zřídka slepí.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Co mám dělat?!".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Co mám dělat?!

Cassiena
31.07.10
11:33
Nereg.

IP: .*
Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, žiji u svých rodičů, mám dva sourozence. Vystudovala jsem střední odbornou školu s maturitou, po ní jsem se následně třikrát hlásila na prestižní vysokou školu, ale bohužel jsem se tam nedostala. Nechtěla jsem jinam, začala jsem tedy pracovat a vydělala jsem si dost peněz. Maminka po mně nic nechtěla, že si mám ušetřit peníze a všechno mi hradila. Jenže teď, moji sourozenci mě vyloženě nesnášejí, zesměšnují mě, dělají ze života opravdu peklo, někdy jsou skvělí, ale jindy to nebudu raději popisovat. Rodiče neřeknou nic a já s brekem odcházím. Rodiče koupili sourozencům nový pokoj, auto, jelikož oni mají řidičák a já ne, samozřejmě, že rozhodují kam se pojede apod. Maminka mi začala všechno vyčítat, že díky ní jsem našetřila peníze, ale když jsme byli v krizi, vzala si všechny mé výdaje a zaopatřila nás. Opravdu je to doma nesnesitelné, sourozenci vykládají až vpadnu a sedím tu a pláču, za dveřmi se mi smějí a posmívají se mi. Zavři se ve svém krtečku apod. Teď k věci, mám nabídku na studium na vyšší odborné u nás ve městě, ale také v Brně, kde je sice stuium dražší, ale byla bych tam sama, uživit bych se dala, protože známá má v práci rodinu v Brně a ta by mi sehnala podnájem a brigádu, která by mi stačila na uživení a plus peníze mám našetřené, jenomže by to nebylo tak jednoduché. Opravdu nevím, co mám dělat, prosím pomozte.
 
Siera
31.07.10
15:13
Nereg.

IP: .*
Tedy tvé nervy bych asi neměla. Přerušila bych na nějakou dobu kontakt a jela studovat hodně daleko.
 
Cassiena
31.07.10
15:59
Nereg.

IP: .*
Siera, děkuji moc, oni si myslí, že patřím do kazajky. V kuchyni jsem potahovala a sourozenec napodoval můj vzlykot. Ve všem jsem jim pomáhala s úkoly, se školou. Děkuji za tvůj názor.
 
liduna1
01.08.10
09:32
Nereg.

IP: .*
Byt to na mne, vzala bych to Brno. Drzim palce.
 
kelišová
01.08.10
15:09
Nereg.

IP: .*
Cassiena - a kdy to začalo ? Kdy se Ti začali posmívat ? Neukazuješ jim moc svoji slabost? Klidně breč dosyta ,ale ne před nimi , před nimi musíš být asi tvrdší , poslat je občas do háje , jak se říká ... .jinak to nepřestane , maminka asi bude ovlivněna jimi ... jejich řečmi ...
Brno , tuhle možnost bych taky zvážila , ale - stojí tu " ALE " , aby to nebylo pro tebe moc velké sousto... .
Když bys zůstala doma , musíš změnit své postoje ke svým sourozencům , zůstalo by ti zázemí i přes jejich chování.
Já mám dva starší bratry , užila jsem si s nimi své ... ..
 
Maty
01.08.10
20:35
Nereg.

IP: .*
Ahoj Cassieno,
přiznám se, že první moje reakce na Tvé psaní byla : " Odejdi pryč." Záhy jsem si však vzpomněla na své pomaturitní období, kdy jsem sbalila svých pět švestek a odjela stovky kilometrů daleko od místa, kde jsem prožívala jen samá nepochopení atd. Myslela jsem si, jak začnu nový život nejen v novém prostředí, v první práci a s novými lidmi, ale i s jiným přístupem k životu. Měla jsem za to, že problémy zůstaly v mém původním bydlišti a teď se přede mnou otevírá nový svět. Ale chyba lávky, nejen že jsem si ty nevyřešené věci s sebou přibalila do kufru, ale postupem času jsem zjišťovala, že všichni "noví" lidé se jaksi nápadně (povahovými rysy) podobají tomu člověku, kvůli kterému jsem z domova vlastně odcházela. Ať to byl můj nadřízený v práci nebo životní partner.. A závěr, který z toho vyplývá? Člověk si má své problémy řešit tam, kde se zrovna nachází. Nikdy a nikam před nimi neuteče - ony si jej najdou. Pokud objevíš v sobě dostatek síly, aby sis mohla říct: "A dost, jsem tady doma a mám svoji cenu" máš napůl vyhráno. Dalším krokem je také se tak chovat, tozn. narovnat se a nereagovat na žádné popichování sourozenců (uvědom si, že to je jejich problém, oni kdysi našli u Tebe slabé místo, na které poukazují, aby se nehledalo slabé místo u nich), mají smůlu, protože Ty znáš svoji hodnotu. Tvoje ne-reakce je vyvede z míry - oni čekají pláč, který byli zvyklí komentovat.. a ještě když se na ně usměješ.. to jim klesne čelist. Nejdůležitější je však jedna základní věc: vše děláš pro sebe, protože se máš ráda (nikoli proto, abys ostatním UKÁZALA). Teprve až tuto lekci zvládneš, bude dobré odejít studovat kamkoliv, protože se vždy budeš vracet domů - tedy tam, kde všichni mají tu správnou informaci o Tvojí sebeúctě.
Přeji Ti hodně štěstí, zasloužíš si to..
 
Cassiena
20.08.10
11:05
Nereg.

IP: .*
Chtěla bych Vám všem moc poděkovat. Souhlasím s Maty. Taky jsem to pochopila, ty problémy pořád budou a já si je budu táhnout s sebou, ať půjdu kamkoliv. Nevím proč, ale mám pocit, že to musím zvládnout. Možná je to způsobené tím, že jsem pořád doma a jsou prázdniny. Někdy jsou jako nezřízené střely a pak jsou normální a nic se neděje. Sama tomu nerozumím. Hledala jsem kolikrát příčinu v sobě, našla i vinu, ale způsobenou jejich neustálými útoky. Školu dodělám doma a pak se stejně odstěhuji. Prostě cítím, že to Brno je město, kde bych chtěla žít, ale ne za podmínky útěku z domova. Děkuji Vám. Doufám, že jsem se snad rozhodla správně.
 
dracizena
20.08.10
12:41
Nereg.

IP: .*
Casiane, na Zemi žijí lidé 1./ bez Ducha, pak 2./s Duchem v těle a pak 3./s Duchem kolem těla. Ty máš Ducha v těle a jednou Ti vystoupá do mimo těla a vyhmotní auru která druhého samovolně uzdravuje. Ano, již dnes jsi uzdravující pochodeň mezi lidmi bezduchými a proto se nediv, že jim jsi jakýmsi hromosvodem. Lidé s Duchem svádí a uzemňují negativní energie lidí kolem něj a tím jim prodlužujeme životy. Prostě shůry je to takto postavené. Téměř každý oduchovnělý Ti řekne, že často bývá terčem a někdo posměchu, jiný vinou atd... Já když píši pro veřejnost, tak se vždy najdou bezduší a uráží mě, nebo aspoň rejpou atd... ale netuší, že jsem pro ně vlastně léčivý člověk s Duchem který tvoří v nich samých světlo... .Vydrž toto období a je dobře, že zůstáváš doma, vede Tě Tvůj Anděl hvězdný který Tě i přivedl na tuto diskuzi kde jsou někteří lidé s DUCHEM KTERÝ TI JDE POMOCI DÍKY JEJICH PŘÁNÍ ABY SE TI DAŘILO. A to je modlitba. Máš Ducha a proto si věř a jen vyciťuj, že druzí do Tebe budou šťourat jen proto, že Tvůj Duch svádí do země jejich nemoci. Jme nosná větev pro lidi svého okolí a proto je musíme držet a udržet i když jsou až hnusní. Ty jsi tou nosnou silnou větví stromu života a Ti v rodině obyčejně bývají Tvými větvičkami a proto Tě až bolestivě slovem bičují.Ale opak je pravdou, čím více nás bičují, tím jsme silnější a jdeme s hlavou vzhůru dál. Máš skvělou budoucnost a slzy Tě jen čistí a vyrábí Ti v auře ochranný obal... Jednou si rodina přijde na mnohé a budou se Ti i omlouvat... Pokud budeš chtít více vysvětlit, napiš mi na meil dracizena@seznam.cz …Ty se zde zpovídáš a někteří zde Ti Tvou tíži uzemňujeme a o to jde.Toto si od nás žádají andělé…PROJDI SVÝM TEMNEM S HLAVOU VZHŮRU KE HVĚZDÁM, AŽ PAK UVIDÍŠ SVÉ SVĚTLO ANDĚLA JASNÉHO A SVÉ UTRPENÍ DOKONALE POCHOPÍŠ…Není většího utrpení jak ztráty života a Ty ztrácíš jen to, co Ti druzí urážkou urazí, ale to je ke Tvému zdraví a do budoucí cesty k otevření jasného vědění***Je to temný tunel, kterým musí projít každý komu se probouzí jeho Duch…Držím a držíme Tě ve Tvé životní cestě a udržíme…AHOJ+AHOJ+A-HOJ-SE I JE***
 


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)