English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Strom života
Dny šťastné i smolné - vygenerujte si svou tapetu na počítač. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Goldoni

Ukažte mi muže, který by odolal ženě, když jí dal čas, aby mohla uplatniti celé své umění!
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Dost me to trapy ;(".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Dost me to trapy ;(

hahah
28.04.10
22:24
Nereg.

IP: .*
ahojte vsem jemi 13 a menuji se sara a chtela bisem zhubnout vazim 72kg a merim 149cm co mam delat a chci jednoho kluka menem erik a on nema ani paru ze sem tady on ma zajem o moji kamosku a ona je hubena prominte ze vas stim otravuju ale rada bi sem bila kdibi mi nekdo poradil a rekl mi co mam delat tak zatim Ahojte.. ps Sara
 
krááávičkáá
02.05.10
12:38
Nereg.

IP: .*
ahoj Sáro, až se naučíš pravopis vole tak ti možná někdo poradí, nejdřív chod do školy a pak se starej o něco jinýho ty menuji se , bisme atd... vole
 
skákající skokan
03.05.10
20:37
Nereg.

IP: .*
hele bejku,když je ona vole, ty si myslíš že ovládáš všechno? Nechej Sáru být, ona nemá třeba dobrý pravopis a ty nemáš dobrý přístup k lidem. Máš jedovatý jazyk, každý hold máme něco dobrého a něco špatného ale právo na život a svůj projev i zde má každý.Tak couvej frajere i ta kráva umí couvat
 
kackap
04.05.10
07:15
Nereg.

IP: .*
Sakra proč hned urážení???Ta holka za to nemůže,pokud to teda není někdo kdo si jen dělá srandu,ale tomu moc nevěřím.krááávičkáá:tobě šlo asi vždycky všechno dobře co???
Sáro,v první řadě musíš chtít,chtít něco dokázat.Tvé plus je to,že chceš,tak to máme.Další věc,vždy se zaměř jen na jeden problém,ten nejzásadnější je asi tedy tvá váha dle toho co čtu,tak šup,úprava jídla,teda pokud to ale nemáš v genech,to by pak bylo složitější.Napiš si na kus papíru,co chceš změnit,na čem chceš zapracovat.příklad:
1.zhubnout
2. ... ..
3... ... .
Chápeš? ale nemůžeš dělat víc věcí najednou,vše postupně.Nic nejde hned,ale podaří se to když na tom budeš pracovat.Ale hlavně,jsi mladoučká a život máš před sebou a není kam spěchat,za chvilku se ti zas bude líbit jinej a třeba i ty jemu a i taková jaká jsi.Prostě počkej.Měj se fajn.
 
Katarína
04.05.10
07:43
Reg. před 2016

Vstpuji sem tiše, "po špičkách"... nevím, zda jřeba nejde o srandičku s tím pravopisem... ./?/ -viz nick... Poradit ohledně hubnutí nedokáži, to chce určitě odborníka. Ohledně pravopisu: jsem vůči pravopisu tolerantní, sama mám někdy problémy, vím, že záleží na obsahu sdělení. Ovšem, kdybych byla češtinář, klepla by mne z toho pepka... ..Přimlouvám se - zdokonalovat, učit se, snažit se. Pokud někdo umí s počítačem /já moc ne/, ohledně správného pravopisu je možné vyhledat na internetu poradnu, pravidla, poučit se. Ve třinácti i ve starším věku. Je ale fakt, že když ne, tak ne... ..
Krá..vičká... :čau vole! Taky jsem nedávno takto volovala, ze srandy, s láskou. Možná to máš taky tak. papa
 
Katarína
04.05.10
07:45
Reg. před 2016

No, moje přímluva ohledně pravopisu platí samozřejmě i na mne, mám tam překlepy. Nejsme dokonalí. Snažila jsem se ještě málo... ..
 
Merit
04.05.10
13:50
Reg. před 2016

jéééé Katarinko ty jsi to tak krasne napsala :-))*** se tu smeju..

 
Tilly
04.05.10
15:43
Reg. před 2016

Ahoj Katarino, opravdu jsi to dobře napsala, líbí se mi tvůj přístup k věci. Avšak teď tu de o něco jiného.
hahah: nejsem odborník, ale dám ti pár rad.
1. Dávej pozor, měla bys hubnout pomalu ať to není zdraví škodlivé.
2. Začni sportovat, vyjeď si např. na kole, bruslích nebo si jdi zaběhat, ale nepřepínej se 20minut deně ze začátku stačí.
3. Zkus změnit jídelníček, nemyslím ti radikálně. Vynechávej příliš tučná jídla a nahraď je zeleninou či ovocem (jak se říká jez do polosyta)

 
Tilly
04.05.10
15:49
Reg. před 2016

hahah: Chci ti ještě říct, že kluci v tvém věku sice dávají přednost hubeným dívkám, ale ne všichni. Chovej se mile, snaž se být zábavná a uvidíš, že i to hraje velkou roli. Vím co říkám taky mi je 13. Chodila sem s 16 letým, ale nakonec sem to skončila. Říkám to proto, že i když by se do tebe zamiloval neznamená to, že vám to vydrží navěky. Tím ti nechci brát iluze, určitě budeš mít štěstí
 
martina
05.05.10
11:05
Nereg.

IP: .*
teď jsem se pohádala se svýmluke nevím jestli to tady někoho zajíma ale poradila mi tuhle stránku moje hodně dobrá kamarádka která mi pomáhá když je mi nejhůř Tili mám ji moc ráda a o tom co se děje mezi mnou a mykym ví všechno
 

Tilly
05.05.10
16:01
Reg. před 2016

martino: ahoj, jsem rada, ze si se sem prihlasila, zkus si zalozit vlastni téma a uvidis kolik lidi ti poradi. Me tady pomohla Katarina a ve skole ty
 
martina
05.05.10
17:32
Nereg.

IP: .*
tilly:a jaé téma máš na mysly
 
Tilly
06.05.10
15:19
Reg. před 2016

martina: ve škole si o tom promluvíme a já ti všechno ukážu
 
_ˇDeniskaˇ_
21.05.10
16:32
Nereg.

IP: .*
trapi mě to že jeden kluk jmenem jirka čech od 2 třidi mě miloval a ja sem byla blba že sem snim nechodila a ted 3 třide ho miluju já a je v ustavu homole jak přide tak muto řeknu čess
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)