English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Když se jedny dveře zavřou, jiné se otevřou.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Všechny mé chyby se mi podaří napravit. ”


Myšlenky moudrých

Jean Rostand

Manželé se musí vystříhat svárů, když láska není již silná natolik, aby usmiřovala.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Křižovatka...".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Křižovatka...

Flíček
15.04.10
13:58
Nereg.

IP: .*
Ahoj, nevím jaké kroky mě vedli se zaregistrovat na tyto stránky. Asi skutečnost, že už opravdu nevím, jak dál. Jsou to asi 3 roky, kdy jsem se seznámila s nynějším přítelem. 2 roky jsme spolu existovali jen jako kamarádi, trávili jsme spolu víkendy, máme společné zájmy, bavil nás spolu sex... bohužel já do toho zapojila i city a byl problém. On mě stále bral jako kamarádku, tak jsem to sama skončila. Bez sebe jsme vydrželi asi jen měsíc, vrátili se k sobě už jako partneři. Při různých společných hovorech z něho vypadlo, že nikdy nezažil oboustranou zamilovanost, a že v ní nevěří. Má mě rád, to ano, ale spokojený taky není. On se jednou jedinkrát skutečně zamiloval, ale ona ho opustila a od té doby prý nemůže nalézt lásku. Ráda bych mu nějak pomohla, aby konečně dotyčnou pustil ze srdíčka a začal konečně žít... Náš vztah není špatný, ale není naplno kvůli dotyčné lásce z jeho mladých let. Jak ho přesvědčit, že ona není jediná na světě? Asi je tenhle vzkaz trochu nesrozumitelný, ale nějak nevím přesně, jak to všechno formulovat. Děkuji za pomoc.
 
Theodor
15.04.10
19:24
Reg. před 2016

Ahoj Flíčku... snažím se najít slova, která by kreslila růžovou budoucnost, ale kamkoliv se podívám, jakékoliv vlákno, které projdu... nevede tam, kam by sis přála...

... možná ale přeci jen naději vidím... možná kdybyste oba trochu slevily ze své představy o dokonalé lásce, bylo by mnoho věcí najednou snazší. Co je to "pravá láska"? Ten pocit hřání u srdce, když na něho myslíš? Ty endorfiny, které navozují pocit blaha? Ty endorfiny, které nás nakonec všechny zradí, když se začnou vyplavovat u úplně jiného člověka, než u toho, se kterým se ráno probouzíme? Nebo ja pravá láska zvláštní souznění duší, kdy jeden harmonizuje s druhým. Nebo je to snad volnost a svoboda? Je to čerstvý vítr z jara? Nebo klidný večer u krbu za dlouhých zimních večerů?

Myslím, že pravá láska má tolik podob, kolik je duší a proto si myslím, že shoda nikdy nenastane. Vztah možná nemá být o naplnění ideálů. Možná má být o nalezení kompromisů... Možná nače představy o lásce jsou jen snem, který sice má být sněn, ale ne naplněn.

Nevidím vlákno, kde jsi jeho dokonalou láskou... ale vidím vlákno, kde jsi jeho životní partnerkou a příčinou jeho štěstí... ale je to jen pár vláken z mnoho... to po kterém půjdeš záleží na tobě... nebo vlastně... na vás.
 
liduna1
16.04.10
18:39
Nereg.

IP: .*
Theodor:
 
Flíček
19.04.10
13:24
Nereg.

IP: .*
Theo děkuji moc za odpověď. Vím přesně co myslíš a snad se mi daří po této cestě jít. O něco takového se snažím..najít ty kompromisy. Je to dost těžké,ale u pár situací se mi zadařilo :-). Teď je otázka, kterou cestu si vybere přítel. Nevím, jestli mu to mám dát přečíst, aby se nad tím také zamyslel. Uvidím :-) Díky ještě jednou a přeji krásný sluneční den.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)