English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nikoho nepotkáváme jen tak náhodou. Naše cesty se protínají z nějakého důvodu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Má mysl je soustředěná a produktivní. ”


Myšlenky moudrých

Butler

Definovat něco je jakési poškrábání, po němž svědící místo svědí ještě víc.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Vlak".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Vlak

Elisme
10.04.10
19:49
Nereg.

IP: .*
Ahoj,

chtěla jsem se Vás zeptat, pořád se mi zdá o tom, že stojím na vlakovém nádraží, lépe řečeno na příjezdové stanici. Zjistím, že za dvě minuty mi jede vlak, nemám jízdenku, jdu si ji koupit. Vlak během té doby zastavil a čeká na odjezd. Říkám si, že to nestihnu. A v tu chvíli se probudím. Byla bych vděčná za jakoukoliv odpověď. Děkuji.
 
Helena123
10.04.10
23:21
Nereg.

IP: .*
Jízda vlakem, nebo jiným dopravním prostředkem znamená cestu životem. To, že stojíte na nádraží a čekáte na vlak je zřejmě nějaký úkol nebo nějaká cesta, kterou se máte vydat a tím, že vám vlak ujíždí předpokládám, že svůj úkol nebo cestu /jakoukoliv/ v životě odkládáte. To je mé vysvětlení. Přeju hodně štěstí
Helena
 
dr.daniela_j
12.04.10
13:55
Reg. před 2016

také se mi často zdá o vlacích, nejen o tom že na něj čekam, ale i o nádražích, o cestě ve vlaku (možna se promíta můj realný život - dost vlakem cestuji) ale také to považuju za cestu životem... jenže to je hodně obecné vysvětlení :-)
 
Maty
12.04.10
14:10
Nereg.

IP: .*
Elisme, mně připadá, že do Tvého života přichází něco nového (příjezdová stanice), co si přeješ i ty (kupuješ si jízdenku). V rozhodování jsi ale váhavá (nestihnu to), ta situace (nová známost?, práce?, bydlení?, přátelství?, nové prostředí?) však stále čeká na Tvé rozhodnutí. Nejspíš je to pro Tebe velmi významné, rozhlídni se kolem sebe..
 
Merit
12.04.10
14:59
Reg. před 2016

vlak? podle nasi babicky by to byla zprava.. cekas na ni?.. udelala jsi vse spravne, aby to nak dopadlo?.. (kupujes jizdenku).. resis nekde neco? skola? uredni veci? (nevim kolik je ti let)..
podle nasi babicky.. typla bych to na zpravu spis pisemnou?..
pises si s nekym.. at maily, smsky atp.. s nekym na kom ti zalezi..na cem ti zalezi.. co?
mej se krasne pa :-)*
 
Elisme
12.04.10
19:57
Nereg.

IP: .*
Helan123 a Merit děkuji.

Merit, již potřetí se hlásím na právnickou fakultu do Brna, dělám proto maximum, i když jsem dostala věštbu od kartářky, že v letošním roce budu přijata. Bojím se. Bojím se zklamání té bolesti. Pořád někde, někam cestuji nejvíce vlakem.
 
Elisme
12.04.10
19:59
Nereg.

IP: .*
Přijímací zkoušky dělám 8. května a pak budu čekat na zprávu, zda-li budu přijata nebo ne. Takže tvé sdělení je dost trefné. Děkuji.
 
Elisme
12.04.10
20:07
Nereg.

IP: .*
Myslíte, že se to povede, pořád mi vrtá hlavou ta příjezdová stanice, kterou jste popsala. Něco nového. To by byla nádhera, tři roky se mi lepí smůla na paty. Snažím se, učím se, pracuji, šetřím peníze a čekám na zázrak. Tak snad. Moc děkuji.
 
Maty
12.04.10
21:18
Nereg.

IP: .*
Elisme, máš z mnoha stran ( Helena123, Merit, kartářka) potvrzeno, že Tě čeká nová cesta, tedy ona škola. Vzpomeň si, vlak ve Tvém snu neodjel, čeká na Tebe, stačí jen nastoupit. Děláš pro to maximum , chybí jen maličkost - uvěřit, že se tak stane. Tak mě napadá, v odd. Různé uvádí ayka příběh "rolnik a poklad". Přečti si jej, prosím, a zamysli se nad pointou. Přeji Ti hodně štěstí..
 
Elisme
12.04.10
21:32
Nereg.

IP: .*
Maty, mnohokrát Vám děkuji. Právě ta víra. Určitě si to přečtu. Ještě jednou děkuji. Mějte se hezky.
 

Helena123
15.04.10
01:17
Nereg.

IP: .*
Milá Elisme!
Já mám pocit, že máš dobře nakročeno z toho , co píšeš, ale chybí ti důvěra sama v sebe, protože podle jedné moudré knížky o lidské mysli kde se píše, že VNĚJŠÍ SVĚT JE JEN ODRAZEM SVĚTE VNITŘNÍHO, tzn. nač myslíme to také máme. Takže už žádné obavy, žádný strach, žádné zklamání, ale přesně opak, zkoušky uděláš o smůle už ani slovo, od této chvíle jenom štěstí a vlak ve tmém snu jednak stihneš a ještě v něm pofrčíš vstříc nové, krásné budoucnosti. Vše je pouze v té hlavě.
Moudrá kniha je od Barbary Bergerové "Cesta k vnitřní síle", všem doporučuji. Štěstí už přát nebudu, protože už ho přeci máš!!!!!!!!!
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)