English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 16.6.2025
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 16.6.2025
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf.
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Kouzlo pro štěstí05.06.25 / Barbara v Kouzla a magie
Borůvky ve sněhu 02.06.25 / Magdalena v Sny
Jak se zbavit karmického bloku13.05.25 / hns v Kouzla a magie
Kouzlo pro štěstí27.04.25 / janakopecka084@gmail.com v Kouzla a magie

Muž chce být první láskou ženy, žena poslední láskou muže.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mí blízcí budou v pořádku. ”

Myšlenky moudrých

Lansky

Muži si myslí, že je bezvadné, když ženy dělají kariéru. Dokud suma na výplatní pásce není vyšší než na jejich.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.

JAjka
21.06.24
11:39
Reg.4.8.21

Dobrý den, moc prosím o odpověď.
Mám takové ne moc dobré podezření. Můj manžel si nějak moc začal rozumět s kolegyní v práci. Naše manželství trvá již 34let a prožili jsme dobré i zlé časy, ale tohle mě zaskočilo jako blesk z čistého nebe, nevím jak se k tomu postavit jestli mu můžu naprosto důvěřovat, že s ní nic nemá ani nechce mít
Moc děkuji za odpověď
Já 7.7.67, on 23.7.67
Jajka

JAjka
02.07.24
23:02
Reg.4.8.21

To mě mrzí, že už tu nikdo neodpvídá🙁

Hermit
15.08.24
18:58
Reg.17.7.21

Milá Jajko, zažila jsem tohle po 30ti letech a 99 % žen, co mělo podezření, bylo správných. Někdo je prostě tak senzitivní, že vyciťuje ty podprahové signály, gesta a chování, co ten druhý provádí... .tak dobře zvažte, jestli se v tom chcete "hrabat", jak jedno do toho hodíte vidle, tak už není cesty zpět. Často se i nevěrníkovi uleví, že on si vlastně nezačal, že je to vina toho, kdo se ptá. Osobně bych se pokusila s chladnou hlavou si v sobě urovnat, jak by to bylo, kdyby došlo na rozvod, abyste pak nebyla zaskočená. Tyhle krize kolem 60. roku života, jsou z valné části destruktivní a už to nikdy nejde vzít zpátky.

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)