English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 27.7.2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 27.7.2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Dospělé dcery po rozvodu".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Dospělé dcery po rozvodu

Karli
28.01.24
12:13
Nereg.

IP: 212.79.110.*
Po třicetiletém manželství, které bylo šťastné, se začal manžel chovat podivně. Vyvolával hádky a vůbec se choval jako puberťák v téměř šedesáti letech. Záhy se to vysvětlilo! Našla si ho starší žena než jsem já a úplně se zbláznil z toho, jak je náhle žádaný! Nebylo to u ní nic neobvyklého, jen s ní žádný nevydržel nebo byl chytřejší a rovnou jí odmítl. Měl dceru z prvního manželství, vdanou, se kterou jsme se měly rády. To se ukázalo ale jako přetvářka, protože mu "poradila", aby se odstěhoval a tam přemýšlel koho z nás vlastně chce! Tak měl neomezenou možnost se s tou vyčůranou starou zlatokopkou stýkat neomezeně. Naše dvě dcery, rovněž vdané, tatínka taky nechaly odejít a bylo jim to jedno, ačkoliv viděly, jak jsem se sesypala. Pro mě to bylo zničující, protože jsem byla od dětství sirotek a měla jsem jenom tuhle tu rodinu! Ex se chtěl rychle rozvést, protože se chtěl okamžitě ženit! Stalo se, neměla jsem sílu! Chtěl se rozvést ačkoliv věděl, že byt je můj a že jsem dost vážně nemocná a v té době nezaměstnaná. Zlatokopka ale čekala, že pán se přižene s nějakým tím milionem na rekonstrukci jejích dvou nemovitostí, které získala postupně po rozvodech. Miliony se nekonaly, protože jsem instinktivně cítila, když byt prodáme a peníze si rozdělíme, což by byla moje dobrá vůle, neměla bych ani na garsoniéru a kde bych žila? Tak se ze mě ex nedostal za byt nic a ještě mi platil 1500,- korun příspěvek na výživu. To zlatokopku rozzuřilo a zřejmě na něj tlačila a on zuřil a u dětí si stále stěžoval jak jsem ho okradla a shazoval mě, že bych ho vzala zpátky, ale on na mě kašle. Asi to říkal i před tou zlatokopkou, když tam jeli se najíst "na návštěvu", aby se ospravedlnil. Tak se začaly zlé časy pro mě, rodině dcer mi začaly postupně víc a víc nenávidět a jejich chování se stále stupňovalo. Nebraly si servítky a nastaly sankce! Nenávist neznala mezí! I když vůbec nerozuměly rozdělování majetku natož mojí finanční situaci, rovnou mě odsoudily a zcela znemožnily i u přátel. Nyní je ze mě zločinec, který si nezaslouží mít žádné polehčující okolnosti a začíná už bitva o vnoučata, kterou prohraju, ačkoliv vím, že je mám nárok vídat podle Obč.zákoníku, ale nechci svoje 3 miláčky trápit, protože by to ve finále odnesli oni. Nyní jsem začala jednat s ex, aby ty všechny pomluvy odvolal a vysvětlil. Rodina byla u mě na prvním místě včetně manžela a takhle to dopadlo! Mého Ex si ta hodná zlatokopka "za trest" nevzala a možná to neměla ani v úmyslu, ačkoliv když už dříve ulovila, tak byla svatba. On nyní lítá, jak ona poručí, vaří, uklízí a žije 7-8 měsíců sám, když ona bydlí na své chatě. Já jsem zcela osamocená a kamarádky mně pomalu umírají a já mám nervy úplně nadranc. Za nějaký rok se o sebe kvůli nemoci nebudu moci postarat, tak mě čekají ještě věci... ... ... ... ... . Nemám vůbec nikoho, jak jsem to dřív viděla jenom ve filmech a nikdy mi nenapadlo, že když jsem měla takovou skvělou konsolidovanou rodinu, že bych mohla dopadnout stejně! 😒
 



Yes or No Tarot Free Reading:
Yes or No Tarot

MeineMagie.de auf Deutsch:
MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)