English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 30.4.2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra Státní svátek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 30.4.2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra Státní svátek.
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner26.04.24 / Zuza v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Štěstí je, když tvoji blízcí jsou zdraví. Vše ostatní se dá koupit, opravit nebo zapomenout.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Nadřízený mi nebude dělat problémy. ”


Myšlenky moudrých

Hazlitt

Člověk je jediný živočich, který se směje a pláče: neboť jediný byl zasažen rozdílem mezi tím, jaké věci jsou, a jaké by měly být.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.



Markys
28.09.22
15:51
Reg.7.4.19

Dobrý den, zajímá mě jak mě vnímá můj ex. Rozešli jsme se kvůli jeho nepřiznané nevěře, milenka ovšem chtěla být odtajněna a dala o sobě vědět, i to popřel a já ač jsem ho velmi milovala už dál nemohla. Už je to přes rok a já se v tom plácám a přijde mi, že on to díky tomu že už tam byla jiná a já jí udělala místo, zvládl lépe. Jestli jsou/byli spolu nevím. On se snaží tvářit, že ne. Taky se mě po rozchodu snažili na soc. sítích sledovat falešné profily. Jediný kdo mě napadl je milenka, ale nevím... nejvíc mě tedy zajímá jeho postoj a pocity ke mně, předem děkuji Markéta 21.3.1989, ex 20.11.1989 a milenka 20.4.2003
 
magictarot
28.09.22
17:28
Reg.28.9.22

Dobrý den, podle karet jste mu se vším pomáhala a byla mu oporou. Z karet mám ale pocit, jako by k Vám stále ještě něco cítil. Možná toho dokonce i lituje, protože to podle karet udělal kvůli tomu, že byl posedlý nějakou touhou, chtěl nějakou změnu, ale asi si plně neuvědomil následky. Každopádně ho v kartách vidím jako člověka se dvěma tvářemi.
 
Markys
02.10.22
14:26
Reg.7.4.19

Moc děkuji za Vaši odpověď. Řekla bych že to sedí. Můžu se ještě zeptat na opravdu poslední otázku? Moc mě to celou dobu trápí. Miloval ji? A co mě? Vám, že ten rozchod asi měl být pro mě požehnáním. Jakože jsem se zbavila člověka který mi lhal a do toho vztahu delší dobu nic nedával a jen bral. Milovala jsem ho a chci věřit, že i on mě (než potkal jí). Ukončila jsem to já, ale stejně mám pocit jakoby opustil on mě. Chvíli se chlácholím že kdyby ji tak miloval, tak se normálně rozejde a bude chtít být oficiálně s ní. Pak si zase říkám, že dokážu pochopit mužské uklouznutí a načechrání ega aférkou s mladou dívkou, ale když viděl jak mě to bolí a jak postupně přicházím na věci, mohl to ukončit a to neudělal. Navenek se tvářím, že už je to za mnou, dokážu o tom vtipkovat jakoby nic, uvnitř mě to ale moc bolí. Pořád si říkám v čem byla lepší, protože jsem toho pro něj opravdu dělala dost a nedokážu pochopit jak mohl zahodit vše kvůli 17-ti leté holce...
 
magictarot
02.10.22
14:40
Reg.28.9.22

Nemáte zač, děkuji za zpětnou vazbu. On má právě dvě tváře a je takový nevyspělý - neuvědomuje si následky svých činů, do všeho se vrhá bez přemýšlení a až právě později vidí, co tím způsobil. Řekl bych, že za rozchod může on. Nevidím důvod, proč byste za to mohla Vy. Vy jste nic špatného neprovedla a teď máte nést odpovědnost za to, že Vás ex ano? Proč? Takže to, že máte pocit, že opustil on Vás je dle mého na místě. Podle karet byla ta láska u obou z vás, u Vás byla ale stabilnější.
 
Markys
02.10.22
16:41
Reg.7.4.19

Dobře, moc děkuji
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)