English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 9.5.2025
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 9.5.2025
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.

Ambra
26.07.21
13:13
Reg.21.1.19

Pekný deň, rada by som sa spýtala, či budeme vo vzťahu Inka, 23.8.1970 a František, 3.5.1965, už sme sa raz stretli, píšeme si, aký jeho postoj prosím. Alebo mám byť v živote s niekým iným a ako sa s ním spoznám, či to bude niekto z minulosti alebo niekto úplne nový? ďakujem pekne .

Hermit
27.07.21
16:49
Reg.17.7.21

Milá Inko,
vzpomněla jsem si na kdysi velmi populární román "Věčná Ambra":)))
Příliš mnoho otázek najednou.
Vyložila jsem karty LeNormand, jak je to mezi vámi a tím jmenovaným.
Máte velmi slibné karty - mezi vámi je stále užší a intimnější komunikace, dáte to spolu "dohromady", budete společeně budovat budoucnost, dojde mezi vámi k porozumnění a plánování společných zítřků, dokonce brzy začnete uvažovat o společném domově, a klidně i svatbě (Prsten, Kotva).
Takže následující otázky jsou už zbytečné.
Přeji vám ať vám to vyjde.
Hermit

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)