English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Cicero

Paměť slábne, pokud ji necvičíš.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Rozchod, děti a karma".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Rozchod, děti a karma

Prokop 77
08.01.20
07:42
Reg.20.1.20

Přeji dobrý den. Mám dotaz ohledně ukončení vztahu (z partnerčiny strany, jinak vztah byl asi trochu nudnější bez větších hádek, vina je asi z 70 - 80% na mě). Předpokládám, že jde o karmický vztah, který se nepodařilo pozdvihnou na vyšší úroveň. Jde mi o to, jak se postavit k situaci, kdy mám s ex-partnerkou děti a zatím jsme domluveni na „společné“ domácnosti – kvůli dětem (ale zatím nejsem schopen být v té "domácnosti", snad za 14 dní to bude lepší... ).Vím že nejsem jediný případ. Většinou to platí u žen – matek, snahu udržet „normální rodinu“. Jsou ty děti záchytným lanem k přijmutí odpovědnosti a chyb ze vztahu a dořešení (spálení) karmy nebo okamžitě odejít od "rodiny" bez ohledu na děti? Mám sice radu - odpověď najít v nitru, ale meditaci zatím neovládám, protože to asi vyžaduje určitý čas a zjištění že mám náhradníka jsem se dozvěděl cca před měsícem. Udělal jsem už dost chyb, tak nechci ukvapeně dělat další.
Děkuji za podněty.
 
Gama
21.01.20
16:20
Reg.4.1.18


Jak dlouho jste manželé, co znamená nudné manželství. Manželka má nového partnera? Na nalezení zda je karmické manželství no to by asi tak nedopadlo, pokud to není váš trest.
 
Prokop 77
22.01.20
07:25
Reg.20.1.20

Manželé jsme nebyli, vydrželo nám to ale přes 20 let. A ex přítelkyně si našla nového partnera, zase musím uznat, že jsem se to dozvěděl ještě před prvním důvěrným sblížením. Její varianta společné domácnosti se mi jeví jako nereálná (možná časem, ale zatím ne). Od Nového roku jsem ještě nebyl "doma", nechce se mi tam, děti si chci brát občas na víkendy na chalupu.
Trest, je to možné, zpětně si procházím, co jsem přehlédl a nevyřešil. Hodně si člověk uvědomí, až je konec, postaven před hotovou věc, pak si chce házet popel na hlavu...
Určitě kvůli dětem bych to rád "srovnal", akorát nevím jak se s tím srovnám já, když nedám ani "společnou domácnost" - jako kamarádi. S bývalou partnerkou sme měli "diskuzi", ale ex tomu nechává volný průběh s tím že teď má přítele...
Takže tak...
 
Prokop 77
22.01.20
07:48
Reg.20.1.20

Ještě drobnost, nevím jestli se to povede nebo to bude mít nějaký význam. Jsme domluveni na společné sezení - cca 4 minuty pozorování partnerovi do očí. Je možné tak zjistit, že vztah je/ není ukončený?
 
Gama
22.01.20
16:24
Reg.4.1.18

Oči jsou okno do naší duše. Snažte se zachytit energii kterou partner vytváří při tom pohledu. Budete-li mít pocit tepla a klidu bojujte. Bude-li pocit chladu boj bude horší musíte vrátit teplo citu k vaší osobě. Dá se obehrát každý sok. Chce to ale vnímat více než jste vnímal.
Každý z nás vydává určité druhy energie i zvuku vnímejte jejich dopad na vás a podle toho se rozhodujte. Pokud vaše partnerka chce společnou domácnost s pauzu ve vztahu, máte velkou šanci když se změníte. Hodně štěstí a držím pěsti.
 
Prokop 77
22.01.20
16:47
Reg.20.1.20

Děkuji za odpověď.
Rozhodne ta energie při pohledu očí. Pak ještě překonat v sobě, no ani nevím jak to popsat, směs pocitů... , na druhé straně vím, že to na děti působí hodně špatně, drží se a nedají na sobě nic znát (a to jsou už starší 15/13) Ale ještě jednou děkuji.
 
Jojo
23.01.20
10:21
Nereg.

IP: 194.228.20.*
Pokud má partnerka jiného, tak o co Vám jde? Není to dostatečný signál, že Vás nechce? Proč ztrácíte čas bušením na zavřené dveře? Jděte a najděte si taky někoho, komu za to budete stát a ne někoho, kdo z Vás bude dělat blbce.
O děti se dá postatat i v odloučení, stačí, že rodiče na sebe nebudou jako psi a domluví se. Pořád lepší, než aby děti vyrůstali v rozhádaném prostředí.

Čas utíká, ztrácíte čas blbostma. Koukání 4 minuty do očí? Vyřešit vztah meditací? Jako vážně? Řešte reálné problémy a ne blbosti. Rozum do hrsti a vykročte do života. Rázně a rozhodně. Ne takhle ušláple a přibržděně!
Máte na to!
 
Gama
23.01.20
15:21
Reg.4.1.18


Nejdůležitější na tom všem je co kdo chce. Je spousta párů které potřebovali čas na pochopení pocitů i citů. Ne vždy je váš náhled Jojo to pravé. Znám i takové co se rozvedli měli jiné partnery a po více letech se opět sešli a vzali. Hold každý potřebuje jinou délku času na své fáze.
Pevně věřím že Prokop 77 si s každou tou fází poradí ke své plné spokojenosti.
 

Prokop 77
24.01.20
07:53
Reg.20.1.20

Přeji dobré ráno.
Pravdu máte oba dva. Mých 99% je s Jojo, to 1% se ztotožňuje s Gamou.
A ono to dopadne dobře, ať tak nebo jinak...
Ještě jednou děkuji za podnět.
 
Prokop 77
24.01.20
08:26
Reg.20.1.20

Ještě jsem pozapomněl k těm 4 minutám, kolikrát čekám na autobus déle... pokud to budu cítit, že to smysl má, tak to zkusím...
 
Jojo
25.01.20
13:05
Nereg.

IP: 172.10.168.*
Pokud to jsou 4 minuty někde za peníze, tak se zamyslete, kdo z vás tří z toho profituje. Pokud to jsou 4 minuty doma, tak to samozřejmě zkuste. Nebo si dejte rovnou společnej výlet někam, ideálně bez děcek a jen sami pro sebe atp. ;)
 
Prokop 77
25.01.20
15:07
Reg.20.1.20

Ne, je to jen mezi 4 ocima, chteli jsme to uskutecnit uz pocatkem ledna, ale casove to bylo narocny, tak z toho seslo...
 
Mamba
28.01.20
09:11
Nereg.

IP: 93.89.107.*
Nejsem žádný odborník na vztahy,spíš naopak.Ale zkusil jste se na celou situaci podívat očima vaší ženy?Já jsem si prošla něčím podobným.Našla jsem někoho,kdo byl jako mé druhé já.Po 25 letech manželství.Byl to šok ,krásný a úžasný.Pak jsem vše ukončila.Kvůli mým dětem... podotýkám dospělým dětem.My ženy jsme zvláštní stvoření a pro svá mláďata jsme schopny obětovat mnohé,i sebe.Ještě stále to bolí... Zvažte,jestli vaše žena nechce jen zachovat zdání rodiny vašim dětem.
 
Dashas
28.01.20
11:48
Nereg.

IP: 94.112.255.*
Tak pro mě dcera byla největší bolest. Manžel mi začal být nevěrný po 28 letech dcera má deset byla vymodleným dítětem a při narození jsme málem obě zemřeli, rozumově jsem manželovi nebránila k odchodu jenže on po měsíční aféře přišel, že selhal a že jsme pro něho vše co v životě má a dal mi podmínky proč to nefungovalo ... no a já šla těžce do sebe a dělala jsem vše pro záchranu manželství. Dospělo to ke katastrofě, nejenže jsem se žrala nevěrou a dělala vola, on to neukončil a spal dál s milenkou a dcera si četla jeho rezervace hotelů na svém telefonu, protože měli propojený účet přes google. A zase lži jak nás miluje, když to prasklo a já ho vyhodila. Prostě někdo se vzpamatuje, někdo odpuštění zneužije a nechtěně do toho zatáhne i to dítě takovým způsobem, že ona byla ta která řekla, ať odejde, že je lhář a podvodník. A citově a emočně se s tím vyrovnávám už rok a půl po tom druhém podrazu mám obrovský problém se na něho vůbec podívat, natož se podílet na výchově a sdílet s ním cokoli ohledně dcery. Chápu, že se člověk zamiluje a nemůže jinak, ale vždy by to mělo vyvážit pochopení pro toho druhého a děti, a hlavně pro mě je krutá pravda milosrdnější, když je přímá, než lži. Manžel nedokázal čestně odejít a to zničilo naprosto všechno včetně dcery. Já dceru nechávám svobodně rozhodnout, protože chci především její dobro. Dala jsem pravidlo, že pokud bude chtít a bude jí po tátovi smutno ať vezme telefon a potkají se. Být vámi, pokud máte možnost odešla bych do ústraní a dala tomu čas. A manželce bych navrhla, že pokud by to chtěla vrátit kvůli dětem, že jste ochotný hledat cestu. Ale... .záleží na hodnotách a charakteru a všichni to máme jinak.? Někdo se hojí rychle, někdo jako já potřebuje času více. Jediné recept co mi pomáhá, že se už do minulosti snažím nenahlížet, to mě málem připravilo o rozum.Mějte se hezky a netrapte se, nikdo nikdy neví co je dobře a co ne.
 
Prokop 77
29.01.20
09:11
Reg.20.1.20

Pro Mamba:
Aby nedošlo k omylu, já to ex přeji aby se cítila šťastná, pokud to tak cítí, navíc když ji vidím jak "rozkvetla, v očích má jiskru... Být to bez dětí, tak ji popřeji všechno nejlepší, podám ji ruku, předáme si nějaké věci a už se neuvidíme. Ztotožňuji se s Tao - cestou vnitřního středu, kde jde o spolehlivost... ale to už není podstatné.
Otázka byla zda jsou ty děti záchytným lanem k přijmutí odpovědnosti a chyb ze vztahu a dořešení (spálení) karmy (do doby než jsou děti dostatečně nezávislé na rodině) nebo po skončení partnerského vztahu ( myšleno spolehlivosti srdce) už si jde každý svou cestou, bez ohledu na děti. Moc děkuji za podnět.

Pro Dashas:
Děkuji za radu a Váš příběh, ono slepovaný vztah je asi velká sázka do loterie. Bez upřímnosti a asi i úplné a dobrovolné možnosti kontroly, co partner dělá (pokud došlo ke ztrátě důvěry), to nepůjde. Teď ještě kdo a jaké má "podmínky", pokud se budem bavit o nějaké bezpodmínečné lásce/ ke vztahu. No není to jednoduché, když v tom je ještě dítě/ děti.
Držím palce při překonávání negativních pocitu při setkání s ex a taky: pro jedno kvítí slunce nesvítí.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)