English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Seneca

Šťastný není ten, kdo se druhým zdá, šťastný je ten, kdo se sám pokládá za šťastného.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "AFRIKA".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

AFRIKA

Alazir
06.11.19
15:26
Nereg.

IP: 85.237.234.*
Zamilovala jsem se do cernocha a odjela s nim do Afriky, kde se nam narodil syn. Pak jsem ho opustila a odjela se synem zpatky do Evropy. Syn mel tmavou plet. Kdyz povyrostl opet jsme se zamilovala do jineho cernocha. Pamatuji si, ze me chtel povozit na motorce bez helmy, byl takovy uvolneny, bez zabran. Bydlel v rozestavenem dome. Nezalezelo mu na tom jak bydli, ale ze si dokaze neco vydelat.Mel meho syna rad, ale jednou kdyz s nim jel autobusem a syn rekl, ze je to divny, jak jiny cernousek ma hodne placaty nos, dal memu synovi pesti do nosu. Taky jednou prijel na slonovi a ukazoval mu na slonovych zadech , kde byl velky parazit, jak ho dokaze vyhnat.Jednou mu dal snist konzervu. Ale ted nevim jestli to bylo maso z kocky nebo kocici zradlo(fuj). Rekl, ze jestli ho ma rad, tak to sni. Pripravoval se na odjezd do Afriky tim, ze si nakladal velke kusy masa do soli. Do te Afriky jsme odjeli s nim. Byla tam velka planina z velke casti jilove zeme, na ktere v povzdali sedeli ostatni prislusnici jeho kmene. Na zemi lezla vetsi zelva, vzala jsem ji do ruky. Opodal ucil muj muz syna plavat. Pak jeden ze starsich rekl, ze umira vladkyne kmene. Ja jsem k nim prisla a do jedne mensi prohlubne, kde bylo i trochu vody, jsem polozila sve v te chvili narozene dite. Nedychalo a sklouzlo do kaluze. Jedna zena rekla, ze by stejne umrelo.Sebrala jsem ho , otocila mu hlavicku a ono ozivlo V te dobe jsme chtela muze opustit a vratit se s detmi zpet do Evropy. Clenove kmene ale chteli abych se novou vladkyni stala ja, tak jsem zustala. Kdy jsem se vracela do vsi skrze les, nahle me kousl jeden z hadu, ktere jsem mela za pasem. Meli byt urceni na jidlo. Omdlela jsem a upustila syna. Pribehl muj muz a zacal novorozene hledat. Bal se jestli ho nesnedla pobliz lezici anakonda a tak ji rozrizl bricho. ... ... Az se mi to zda jak o minulost. Taky je tu ale velka podobnost s moji soucasnosti... ... Pred rokem jsem se prestehovala se svym muzem slovakem na Slovensko.A nekdy mi casto bezi hlavou ze bych se vratila. Co vy na to???? Dekuji
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)