English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "přičarovat zodpovědnost".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

přičarovat zodpovědnost

misulefro
28.06.19
19:07
Nereg.

IP: 37.48.34.*
Ahoj, mám problém s ex manželem. Jediný, co potřebuji je, aby se začal chovat slušně a zodpovědně:( nejsme spolu, ale to, co předvádí, tak je na zvracení. Má dluhy, které nechce řešit, děvka je nejslušnější název mé osoby, nechová se zodpovědně a strašně lže, moc prosím, jak ho změnit, nejedná se o mě, ale o naší dceru.
Děkuji a přeji krásný večer!
Míša
 
Superb
29.06.19
19:32
Reg.7.6.19

Udelejte mu očistný ritual
 
Luis
03.07.19
04:19
Nereg.

IP: 209.171.88.*
Míšo, na to jsou kouzla krátká. V této společnosti nejsou povoleny účinné prostředky co by to mohly vyřešit. Tohle může napravit jen nějakej krutej osudovej zlom. On si prostě potřebuje pořádně nabít držku aby si konečně nastavil system hodnot pro život.
Prostě se musíš zařídit sama , vymazat ho komplet z hlavy a ani nečekat jestli mu osud nedomluví. Boži mlýny sice melou ale moc pomalu.
A příště si dát pozor na výběr partnera (přitom naprosto pomíjím možnost jestli jsi současnému stavu také nenapomohla ale to v pozitivnim případě budeš sama cítit).
Každej ví o pekle a očistci ale kdyby si dal tu práci si pořádně přečíst bibli a popřemejšlet nad tím co je tam psáno tak by se dovtípil že to peklo a očistec je tato planeta atim vězením pro duši je naše tělo.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)