English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Sen o babičce a přepadení".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Sen o babičce a přepadení

Hanička77
29.07.18
16:16
Nereg.

IP: 88.100.251.*
dobrý den,

za poslední dobu jsem měla dva sny:

1) byla jsem s přáteli v nějaké velké hale, z půlky to byl dokonce můj domov, a najednou jsme se začali plazit, protože tu budovu někdo přepadl. Lidé začali utíkat směrem k točitým schodům, my jsme se schoulili a já říkala "já nechci umřít, já nechci umřít". Pachatelé začali po těch lidech střílet a když přestali, objevili nás a jeden z nich se mě mě "ujal" a "zkamarádili jsme se". Pak si pamatuji, že jsem chtěla jít na záchod, a ten co se mě ujal, mě zastavil a říkal "počkej počkej, schválně, jak to vybouchne".V tu chvíli vybuchli asi tři nálože, jedna u mě, která mě odmrštila na zem, a já se začala bát, aby se mnou nic nebylo. Naštěstí nebylo, protože pak mě vzal dolů do kuchyn za ostatníma pachátelema...

Ten den, kdy se mi to zdálo, sem řešila jednu věc z minulosti, které jsem se tehdá bála. Teď se mi objevila zpět v životě, ten strach mi byl připomenut až na to, že po té době sem si byla vědoma, že se něco změnilo a díky tomu se mi to podařilo nechat jít. A byla to šílená úleva. MOhlo by to značit toto?

2) Byla jsem s babičkou na chodbě. Připomínalo mi to plácek u nás na základní škole. O něčem jsme se bavili a najednou jako kdybychom na půl tančili a napůl spolu bojovali. Akorát ta část, kdy mě jakoby mlátila byla část, kdy sem cítila, že je to na způsob "hale já ti pomůžu a zmlátím tě." Jakoby z vlastní vůle na základě tý komunikace. Nic zlého mezi náma nebylo. No ale někdo u toho byl viděl to a pak jsem byla ve třídě, kde se tohle řešilo. TO že mě jakoby zmlátila po dohodě. A vím, že jsem viděla nějakou částku peněz. Byli asi tři, a jedna z nich byla jeden million. A ten jí jakoby za to zmlácení chtěli vzít. A já v tu chvíli věděla, že to nemůžu dopustit. A v té chvíli jsem se probudila. Já jsem z toho snu vůbec špatný pocit neměla, naopak, když vidím ve snu svou babičku, tak to beru jako poselství, že na mě dává pozor a posílá mi lásku. Ale ten sen byl zvláštní.

Já poslední dobou opravdu neřeším nic zlého, ani nad ničím extra nepřemýšlím. Ale je fakt, že takovéto sny se mi zdáli poprvé, tak žádám o vysvětlení, co by mohli znamenat. :-)

Děkuji

Hanka
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)