English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 2.5.2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 2.5.2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Amulet".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Amulet

.
19.05.16
20:16
Nereg.

IP: 89.29.101.*
Dobrý den, před dvěma týdny jsem pohlížela staré věci po rodině a narazila jsem na přívěšek s ametystem, který visí na stříbrném řetízku. Zaujal mě, a tak jsem si ho vzala. Ješěmtu noc mě - nevím proč napadlo, že si ho dám pod polštář. Ráno jsem se vzbudila a byla jsem naprosto šokovaná. Měla jsem totiž v té době problémy se studiem a napadlo mě, že bych nevystudovala VŠ. Ve snu se mi zdálo, všechno možné, ale hlavně pořád někdo říkal neodcházej ze školy ! A znovu a znovu. To mě dostalo, a tak jsem zůstala, a po maturitě teť stuji na jedné z nejlepších VŠ. O pár týdnů po tom snu jsem si začala všímat, že se mi plní vše dobré, co si přeji. Je to zvláštní. Nemá to spojitost s tím řetízkem ? Nebo je to jen v mé hlavě ? Děkuji za každou odpověď.
 
Dracizena
22.05.16
15:30
Nereg.

IP: 86.49.183.*
je to ve Tvé hlavě, ale řetízek Ti svou energií také pomáhá... Vyčisti si ho ale, to je nutné a dej si ho na 3 dny do písku... stačí hrnek písku a nech venku... třeba na parapetu, pokud nemáš zahrádku...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)