English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...
Runy lásky
Runová věštba lásky a vztahů.
Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Nehledejte štěstí, buďte jeho zdrojem.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mému štěstí a bohatství nebude už nic stát v cestě. ”


Myšlenky moudrých

Němcová

Budiž srdce šťastné nebo trpící, vždy potřebuje ještě jedno k sobě.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "prosim Dracizenu".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

prosim Dracizenu

Elie
29.12.14
18:15
Nereg.

IP: 78.141.85.*
Prosim este raz, ak je to mozne o pomoc so Slavomirom, prosim, nechce so mnou komunikovat, nedokazem verit, ze nasu tak krasnu lasku chce nechat odist. Bola som za nim predtym uz 2x , nebol doma, nechala som mu odkazy, neozyva sa mi, velmi ma to trapi. Budeme este spolu, alebo to chce uplne ukoncit? Ingrid 23.8.1970, Slavomir 15.9.1979. dakujem velmi pekne
 
Dracizena
29.12.14
23:35
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Elie, tlačíš na pilu... napsala jsem Ti, že musíš hmotnit jinou zónu a ani mě nedáváš čas, ve kterém bych na tom vašem osudu mohla duchovně zapracovat.
Ty chceš vidět váš konec a přitom jsi ještě nic neudělala, aby byl dobrý, aby tvrdě nedopadl.
ŽÁDNÝ KONEC NEDOPADNE DOBŘE, KDYŽ PADÁ... to je jasné...
Proto nedopadne, i ten váš konec pro Tebe dobře...
On se ještě ozve, ale budoucnost nebude...
Ale snaž se myšlenkově a modlitbou ten osud měnit a čas Ti ukáže, proč
se vzdálil... ale to jsem Ti už psala...
Trápíš se, protože se takto tělo čistí, abys jednou našla to své štěstí... Vydrž...
 
Elie
31.12.14
12:17
Nereg.

IP: 78.141.85.*
snazim sa a vela vela prosim Anjelov o pomoc, dakujem uprimne za vsetko co robis pre nas, Amen, Amen, Amen, dakujem aj prosim zaroven.
 
Elie
06.01.15
16:24
Nereg.

IP: 78.141.85.*
Dakujem za vsetko, Slavomir sa mi ozval SMS-kou na Novy rok a potom poslal este krasne obrazky, inac este komunikovat nechce. Bola som za nim opat, pretoze uz nevladzem dalej plakat, znova vsak nebol doma. Uprimne dakujem Tebe a prosim na tvoju radu Anjelov. Ako je to teraz, pride za mnou sam? ja citim, ze ma ma vzdy rad. Dakujem, dakujem a prajem vela stastia
 
Elie
29.01.15
15:23
Nereg.

IP: 147.213.193.*
Drahá Dracizena, ako to prosím bude s nami dalej? Viem, ze zatial sa este Slavko citi sklamany, vela prosim Anjelov o pomoc, prosim zmeni sa to v buducnosti a vrati sa ku mne? Obnovi sa nas vztah? Uprimne dakujem za odpoved a za pomoc.
 
Dracizena
29.01.15
19:52
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Elí, nedostávám informaci, jestli se vrátí, ale je mi jasné, že on se vzdálil, aby ses naučila světelně modlit...
a tím se Ti vyjasňuje Tvé aurické pole a toto vyjasněné pole je důležitější, jak Slavomír vedle Tebe... z pohledu duchovního.
Jdi dál, říkáš, že ámenuješ, vypisuj své trápení, vykládej si karty a tím se Ti posiluje pozice Tvého hlavního Anděla, s velkým A...
který pak odhalí, proč se Slávek vzdálil... ale Ty pak půjdeš životem s posíleným Andělem a to je silná intuice a toto je to štěstí...
Ale nestagnuj a stále posiluj touhu, aby se vrátil... a ona se Ti může i vrátit informace, kde je a proč odešel...
Ale vidíš jasně, že se svým problémem se s Tebou nechce dělit...
napiš mi na meil jsem seznam.cz a napiš mi tam celé jméno... já se podívám do písmenkového toku... uvidím, co tam vyčtu...
Já jen vím, že mnozí se musí trápit, aby duchovně dozráli a to je Tvůj případ... .
 
Theodor
31.01.15
13:05
Reg. před 2016

Elie: Slavomír se k tobě pravděpodobně nikdy nevrátí a bylo by dobré na tom přestat lpět. Otázka: SMS na Nový Rok byla jmenovitě pro tebe, nebo to byla taková ta SMS co se pošle celému seznamu?

Slavomír se od tebe vzdálil, protože s tebou nechce být a je potřeba to přijmout. Ani deset Amenů ti nepomůže.
 

Dracizena
31.01.15
18:29
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Theo, ámenování je světelnou mantrou, která čistí aurické pole a když je toto pole jasnější, to znamená, že se rozplyne duchovní mlha, skrze kterou zamilovaný nevidí zítřky, pak do její jasnější zóny vejde jiný muž, který nebude kopírovat toho předešlého... Ano, problém bývá ve vyzařovacím poli.
Máš pravdu, na stejné partnery má vliv člověk sám, ale je to díky ochablému, aurickému světlu, ve vyzař. poli... a to je vibrační pole každého člověka...
Mantra ÁMEN, je obrovsky silný vibrační tok a proto toto slovo zná téměř celý lidský svět... Ale tato neznalost, tě omlouvá, ale neomlouvá tě to, že se také chováš jako upírek a pícháš do mích příspěvků...
Už dlouho sis do mne nepíchl, co?
 
Theodor
31.01.15
20:34
Reg. před 2016

Dračiženo, někdy je potřeba víc úhlů pohledu, aby si jedinec mohl utvořit vlastní postoj. Věštírnu nevlastníš a forum není soukromá věc, je to věc veřejná. Posílam haf a pusu, ale pokud uznám za vhodné, svůj názor tu kdykoliv znova napíšu, aniž bych ti chtěl něco bořit, nebo nedej bože... . upířit. Je potřeba si na to již zvyknout, snad už mě nějaký ten pátek znáš...
 
Dracizena
01.02.15
00:51
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Theo... Znám Tě dobře a vyciťuji ještě lépe a už jsem si říkala, kde vězíš...
Bylo by lepší mě rovnou pozdravit, jak se opřít zády o vrata, která jsou světelným slovem ámen... Chytám Tě za slovo, jako každého, kdo se mi takto a podobně hlásí... Proč ses všiml slova Ámen? Co Tě vytočilo?
Je třeba si uvědomovat své nenápadné kroky, nebo gesta...
Pak budeš svým Pánem ve svém, i svědomí.
Ale jo, někdo místo pozdravu, prostě do druhého strčí...
 
Theodor
01.02.15
07:24
Reg. před 2016

Dračíženo: Mě ale nic nevytočilo, ani slovo Ámen a vůbec jsem se nepřišel přít s Tebou. A nemám to ani v záměru, protože oba víme, že to nemá smysl a že Tvoje vyciťování mé osoby velmi kulhá, což jsi právě znovu dokázala.

To co jsem chtěl říct Elie je skutečnost, že Slavomír je pryč a podle mě ani modlitba jí ho zpět nepřivede, protože modlitbou lidskou vůli nezlomí. Nebyl záměr shazovat slovo Amen, spíš jsem zaútočil na představu Elie, že 3x Amen přinutí Slavomíra k návratu.

 
halil
01.02.15
11:23
Nereg.

IP: 217.75.83.*
No. Nie tak úplne. Používanie mantier, má svoj význam, ( ale to i afirmácií, modlitieb, kresťania majú svoj rituál, ktorý vedie k oslobodeniu napr. i v takom ruženci, opakovanie toho istého, privádza k bohu, cez povedzme tranz sa spájame so svojim vyšším ja, cez ktorého dostávame odpovede. Indiáni používajú i psychotropné látky, bubny, tanec, indi matry, u nás su to mudry )

Slová majú obrovskú energetickú moc.
Slovo je vyslovená myšlienka, dá sa povedať, prvá hmota, a ich používanie má svoj význam.
A popravde, keby sme v skutočnosti vedeli, akú obrovskú silu má myšlienka ( a nie to ešte slovo ) boli by sme radšej ticho a ak by sme rozprávali tak jedine slová naplnené Láskou. ( ako myslíme takí sme, bohužiaľ, .. :-) )

Myšlienka je prvý základný tvoriaci kameň, už keď na niečo myslíte, a stotožníte sa s tým, už to niekde ŽIJE. A putuje univerzom a hľadá rovnorodé.
Preháňam? Ale kdeže, i hitler si najprv zmyslel, že iba "ochráni" čistú rasu a kam to až dotiahol? vyslovil myšlienku, niektorí sa s ním stotožnili a obluda bola už na svete.

No ale späť. Slovo ako také, je zložené zo samohlások a spoluhlások, ktoré každé z nich má svoju vibráciu, a ono slovo amen, má naozaj obrovskú silu, ak je však používané správne.

Amen je iba prepis slova Óm-lepšie povedané jeho rozšírená forma, a skrátena forma Aoumen ( písmenko e doplnil do mantry práve ježiš, preto kresťania používajú amen, )

vyslovené Óm, ( skúste to ) je vibrácia v oblasti brucha, pupka, teda solar plexu, odtiaľ energia stúpa čakrami smerom hore.

čo tým pre seba robíme? - v preklade všetky starosti odovzdajte bohu ( smerom hore ) no kedže žijeme v hmote, bolo by dobre ak sa energia vracala i smerom dole a my sme kadečo pochopili správne.

a na to je slabika ša ( energia prúdiaca z hora dole )
spojením Óm-Ša teda vzniká súlad medzi citom a myslením :-) čo je samozrejme v hmote najideálnejšie ...
slovanský a svetový ekvivalent je slovo šu - v číne cchi, v japonsku ki, ai-ki-dó, rei-ki ... takže nie je to blud, ak je však používaný správne a so všetkou vážnosťou, ktorá vedie k vyčisteniu hlavy, od myšlienok, stíšeniu myšlienok, teda je to taká barlička, nástroj k tomu aby sa človek dostal do poznania ...
Nie boh je vo mne, ale ja som v srdci boha.
alebo
Ten kto bude skúmať vesmír a nie seba, nepochopí nič, ak však pochopí seba, pochopí celý vesmír. :-)

no nič, idem ja zasa do ticha ... :-) príjemný a pokojom naplnený zvyšok dníčka želám, :-) všetkým :-)
 
halil
01.02.15
11:51
Nereg.

IP: 217.75.83.*
ale k téme, ...
dávam za pravdu teodorovi, a veľmi mu ďakujem, za to že povedal Pravdu. (Pravda nebolí, pravda oslobodzuje ! )

opakovanie mantier, ( i kúziel ) nám nikoho konkrétneho( v tomto prípade slavomíra ) do života neprinesie, nevráti.
bolo by to ovplyvňovanie iného človeka a to univerzum nikdy nedovolí. ( pokiaľ mu to nemá slúžiť ako lekcia, pozor s týmto, i s kúzlami, ) a čo sa iba ona sama zbytočne trápi ilúziami ( stretnem sa s bradom pittom a pozve ma na večeru, je plodnejšia ilúzia ako toto ) keby aspoň radostnými, ale takéto mentálne utrpenie je naozaj zbytočné, a dievča si tak nevšíma to podstatné.


 
Dracizena
01.02.15
12:10
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Theo... to mi spadl kámen ze srdce...
Ale rozumím Ti a je jasné, že nemůže Elíe slepovat, co se opět rozthne.
Ale, já ji vedu k opravení jejího aurického pole a vnitřní tělesná síla, /nazvu ji andělskou/, mnohé lidi obrací k pozornosti do těla a právě, že kvůli rozchodům a prolitým slzám... a to je případ i Elie...
Je dobře, že Ty jim ukazuješ na tvrdo tu skutečnost, ale já je vedu opravovat ty jejich potrhané pavoučí čakerní sítě, aby se u nich neopakovalo, co je ničí... snad mi rozumíš...

Ale
 
Dracizena
01.02.15
12:18
Nereg.

IP: 213.151.77.*
nevzalo mi to celý sloupek, ale toto, v podobě pozdravu Ti Theo stačí... měj se...
 
Dracizena
01.02.15
13:05
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Ano Halil... každé slovo je vesmírnou silou a kdo ty slova posiluje?
Je to zase jen bytostní druh a dnes žijeme ve vyšlechtěných tělech, kterým se říká člověčí druh...
Ámen není slovo pobožných, už Egypt měl Amona... něco okopíruji z Wikiped. ...

Amon (zpravidla překládáno jako „Skrytý“, „Nespatřitelný“ nebo „Neviditelný“, řecky Αμ& #956;ον – Ammon, event. Άμ& #956;ον – Hammon, do češtiny méně často přepisováno podle jinojazyčných verzí odvozených z koptštiny jako Amun) je zpravidla antropomorfní staroegyptský bůh...

V době Nové říše se Amon v podobě Amon-Rea (Amenrea) vzniklé spojením se slunečním bohem Reem stal jedním z nejdůležitějších bohů.

Tento Amon bůh, spojuje lidi se slunečním bohem, takto je vedla tehdejší víra... A je jasné, že tento Amon. nebo Amun, je věkem vyšlechtělé jméno AMEN a já, obyč kladenská ženská, tomuto Bohu dala ještě čárku nad Á, protože vnitřní hlas mi to poradil a poradil mi, aby Ámen dávala do trojice... a tak to předávám dál a mám viditelné výsledky u lidí... ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN***
A ve skutečnosti, jde o bytostní druh, který na lid čeká na té druhé straně tunelu, v podobě světla... A proto dnes lidé jdou depresemi a různými stavy, jdou vlastně skrze svůj tunel za světlem, procházejí tou svou karmou, která je obyčejnou skládkou lidského negat. chování.
A každý jdeme jinak zabordelovaným tunelel a když si při té životní cestě ámenujeme, tím vyšlechtilým božím jménem, tak to světlo tě slyší a jde naproti... To znamená, jestli,že máš mít karmickou bouračku v autě a voláš si ámenováním to světlo, tak bytosti světla ti značně sníží následky... vím o čem zde píši, zažila jsem při řízení paranormální děj... a má kamarádka také, která ámenuje.
Nechci se dlouze rozepisovat, ale tento příběh sem dám.
V Tescu jsem potkala 40 chlapáka, sportovce, který čekal na manželku a sedl si na paletu a já vidím, že pravé lýtko má obalené hustou temnou mlhovinou. Drze jsem k němu šla/tak jak to běžně dělám/ a říkám, " třete si tu nohu, chystá se úraz a proto to dopadne dobře"... do týdne měl trombózu a doktoři mu řekli, že měl štěstí, že přišel včas. A jen proto, že obrátil svou myšlenku na lýtko s přáním, aby to dopadlo dobře a já ho jen vizuálně propojila se svou dimenzí, která mu přišla napomoct a přišla dříve, jak bylo karmicky určeno... a to jsou ty zázraky, které spouštějí jen a jen lidé a pomáhají bytostní druhy... jo, ale mnoha tvarů a proto víme, že existují i bubáci a obludy... ale skutečnost je jiná, oni nemají vyšlechtěný vzhled jako my, lidé, ale jsou ve vědění 9. smyslů... pro našeho člověka jde o absolutní vědění... a s těmito bytostmi se dnes lidstvo musí propojovat, jinak by se samo zničilo... já jsem s nimi propojena...
Toto je budoucnost lidstva... mi shůry říkají... a vy si myslete o mě, co chcete... Ale žádnou informaci neházejme za sebe, ale tlačme ji před sebou... Pak karma ustoupí a my jen pak tlačíme ze sebe stagnující energie a to není tak bolestivé, jako bouračky a podobné masakry, které se blíží i do naší země...
Přej si mít Ducha, který s tebou bude kličkovat mezi pomyslně padajícími kameny
 
Dracizena
01.02.15
15:41
Nereg.

IP: 213.151.77.*
A ještě dodám, proč doporučuji mantru ÁMEN o proto ÓM...
Také jsem před 25 lety začínala s mantrou ÓM, protože jsem v sobě cítila, že se musím spojit s tou pomyslně druhou stranou... ale nějak mi to nešlo, nic mi to tenkrát neříkalo a až po letech jsem si přišla na to, proč... Když mne bytosti z té druhé stany začaly navštěvovat a ukazovat se mi a mluvily do hlavy, pečlivě jsem si skládala jejich rady, jako puzzle a třídila jsem je a vyřazovala ty hlasy s radami, které se mi nezdály, až jsem si vyjasnila svou zónu, ve které se mi do dnes ukazují bytosti, které mi radí i v cestě, samouzdravovací.
A pak ode mne ty hlasy chtěly, abych si našla svou modlitbu, mantru, afirmaci a že musí ladit se čtvero ročním obdobím...
Trvalo mi 3 roky, než jsem si přišla na to, že je to celo světově známé slovo amen a opět mi trvalo nějakou dobu, než jsem toto slovo přijala za vlastní a nebylo mi odporné... a dnes, je součástí i mého -JÁ- a mnohých lidí, kterým i zvyšuje intuici atd...
Neříkám, že písmena ŠA nejsou silná. Jsou a velmi, ale je to krátká řada, která dnes nestačí při přetechnizované a toxiny nasycené době..
A -ÓM-, zde je to složitější...
-O-je vajíčko, je v něm nenarozené kuře a přesně takto si žije celé východní budhis.učení. Je v bídě, protože to vajíčko nezahřívá matka slepička...
-O- je začarovaný kruh, z kterého se špatně dostává a mnozí meditující při Om spadnou, i do hluboké meditace, z které se dostávají hodně špatně a nebo z nich zůstávají pomatenci... těchto případů je moc.
-M- ukazuje směr, ale O mu ukazuje elipsovitý směr. Ano, i my jsme na oběžné elipsovité dráze, ale když si toto neuvědomuješ, tak OM tě drží na místě a člověk pak dělá stále stejné chyby...
Každé písmeno v abecedě střeží bytost, nazvu ho Anděl, archanděl, arcibytost a bytost až mimozemská... proto je třeba umět číst písmenka i ve svém jméně a pak víš, co tě čeká za rány osudem a také, co čeká tvé děti a pod. To je dobré vědět, ne? Když i víš, jak osud měnit do štěstí... ...
Písmena ÁMEN jsou schody do nebe a je v tomto slově program, jaro+léto+podzim+zima a to je pro mne směrodatné...
Pobožní mají Otče náše a to je zase velmi dlouhá modlitba, až vysilující a proto pobožným se nedaří o nic lépe, jak nepobožným. Jistě, také záleží, jak si člověk rovná myšlenky, i ve své pobožnosti...
Anděl ÁMEN+ÁMENA+ÁMENO mne vede už hodně let a já čtu v lidech kolem sebe, jestli je to zdravá cesta, nebo kulhavá. Já vedu lidi a oni duchovně rostou a tím roste i naše KORUNA Stromu jménem Život... Kdo si jak ustele, tak si lehne a mně a mým přátelům se leží dobře... i když si čistíme svou karmu, to je jisté a někdy to i bolí, ale k tomu jsme zde na Zemi zhmotněni...
 
Dracizena
01.02.15
15:43
Nereg.

IP: 213.151.77.*
ááá, první větu jsem vymázla... doporučuji afirmaci ÁMEN, protože Óm je krátkým žezlem...
 
halil
01.02.15
18:00
Nereg.

IP: 217.75.83.*
DŽ:

:-) Vstaň a choď, to tvoja Viera ťa uzdravila. - kristus, a práve pre pravdu ktorú hovorí, nemám žiadne námietky.

a k tomu tvojmu spôsobu, nemám absolútne žiadne námietky, síce tam máš nejaké nezhody, ale to nebudem riešiť, načo? Nikdy nebazíriuje na čomkoľvek, pretože nech je to čokoľvek, je to iba barlička, a skutočná pomoc je niekde inde.
Ty lásku vysielaš a ako som povedala, mne to stačí. :-)

nemám dôvod spochybňovať alebo upresňovať tvoju cestu, zvlášť keď zo všetkého najviac milujem individuality, a ty ňou rozhodne si .. :-)

ja som v spojitosti s Tebou mala len dve "výhrady"
aby si písala viac zrozumiteľnejšie, nie čo ťa prvé napadne.
pretože píšeš chaoticky, ( dnes napr. nie ) ale inokedy áno, a je to škoda, pretože som už zo začiatku porozumela tomu čo tu vlastne robíš, alebo k čomu si Vedomím používaná.
a vedz, že kde je Vedomie, nie je chaos.

a aby si nepoužívala svoje meno ( osobnosť ) v súvislosti s pomocou iným bytostiam
ty si rovnako ako všetko ostatné, iba súčasťou jednoty, a teda tým že pomáhaš iným, pomáhaš sebe samej, a označovať svoje telo ( hmotu ) v zmysle ... ja Dračížena pomáham, je ako keby si vyzdvihovala kladivo, teda nebrala by si ho ako nástroj, ale povýšila na niečo čo mu neprináleží. Nevytváraš karmu ... teda budeš žiť v jednote, nie v dualite.

A ešte. tá pripomienka .. "myslite si o mne co chcete" bola k čomu dobrá? :-) Prečo by som si mala čokoľvek myslieť? alebo ťa spochybňovať? Čo by som z toho mala? Je to tvoja cesta, a cesta tých ktorí k tebe boli navedení.
Zvlášť ked je to prosto tak ... že ked veria tebe, veria iba sebe samej? ... :-)

:-) ... krásny zvyšok dníčka želám, tebe a nielen Tebe ... :-) všetkým, nielen tebe ... :-)
 
Elie
01.02.15
19:21
Nereg.

IP: 78.141.85.*
pre Theodora a Halil, neviem cim som si Vasu pozornost zasluzila, takto je to este ovela horsie, nechcem sa obhajovat, SMS poslal konkretne mne aj s len nasim oslovenim, nie ako ked sa posiela na novy rok vsetkym, a v konecnom dosledku pre mna by bolo dolezite aj to keby sme ostali priatelia, pretoze hoci sme spolu teraz boli len kratko, pozname sa uz cely zivot, len by som mozno chcela do buducna poradit, mozno je pravda oslobodzujuca, ale takto podana ... je strasna
 
Dracizena
01.02.15
19:30
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Na svých stránkách, které nezveřejňuji, popisuji podrobně proč pomáhám druhým. Na věštírnu jdu když mám trochu času navíc...
Ano, my lidé jsme buńkami ve svých tělech.
Když si s tebou zde vyměňuji písmenka, uzdravuji si Tebe, ale ve svém těle v podobě, třeba té larvičky, ale Ty si uzdravuješ zase mou energii v Tobě... Lidé si nikdy neškodí, i když si nadávají a perou, je to vždy potřebná výměna energií mezilidských.
Lidé se nikdy ve skutečnosti nepovyšují, je to jen jejich druh života hry.Jsme vedeni shůry a tam žádná nadřazenost neexistuje...
Myslíš, že jsem chaotická? Jo když je ten chaos v Tobě a za tu dobu, co se Ti věnuji, jsem Ti odhrnula ten aurický temný závěs a proto mě lépe vnímáš...
Lidé mi běžně píší a hlavně ti oduchovnělí, že si na mé sloupky musí udělat čas, protože jednou je přečíst, to nestačí... oni léčí a tím to je...
Jestli jsem chaotická ve Tvých očích, proč si mě hledají lidé a pro ně jsem štěstím... a není jich málo. Pomalu 40 000 příchozích, není málo.

Tak jak se nelíbíme každému svým vzhledem, tak se nelíbíme každému svým projevem, ale je to tou nestejnou vyzrálostí duchovní...
Ale uvažuj nad sebou, jsem chaotická, z Tvého pohledu, ale proč mi to píšeš? Pak je ten chaotismus v Tobě, vždyť jsme v sobě... Pak jsou ale také chaotické bytosti, které mě vedou... Ale oni mě takto povedou nadále a když si nezměníš Ty, svůj úhel pohledu, já ho měnit nebudu, dokud mi ho nezmění andělé. Vyčisti si vědomě smysly a poznáš, že časem se nádherně na mě vyladíš... Mé sloupky jsou léčivé a můj lék každému nemusí zprvu chutnat, ale léčí každého... Ano, jsem vedena mimozemským světlem a buď ho ochutnej a nebo nech být...
Moudrý člověk druhého nekritizuje, protože mu jeho moudro každého ukáže ve světle dobře čtecím...
A kdybych nebyla v lásce s lidmi, tak své vědění budu prodávat za velké peníze a nebudu chodit na věštírnu pro obyč lidi...
Nemám jistotu jestli zde na věštírně budu za pár let a nebudu sebe prodávat. Shůry mi v hlavě přepnou na jiný kanál a je to... Ale zatím s dobrým pocitem lidem podávám pomocnou ruku a uvidíme, jak bude zítra... Pracuji s lidmi mimosmyslově a proto v mnoha směrech mi nemůžou rozumět... Šamanovi také nerozumíš a já jsem šaman, ale to se už opakuji...
 
halil
01.02.15
19:41
Nereg.

IP: 217.75.83.*
áno, to chápem pani, alebo slečna ellie ...
že to bolí, ale bolí vás práve preto aby ste sa zastavila a niečo naozaj i riešila ... pochopila

Láska, sa nestratí. Láska zostáva. Kam by sa preboha v univerze stratila?
sama píšete, že by ste prijala i priateľstvo, ale ako ho môžete ponúknuť, ked mu nedáte dýchať a neustále od neho žiadate vysvetlenia?
Predstavte si, že ste v opačnej pozícii, Niekoho opustíte vy, nie je vám to rozhodne príjemné, pretože tušíte, že vás miluje, a teda bude trpieť, ale vy s ohladom na jeho srdce i svoje ( dávate slobodu jemu i sebe ) to urobiť musíte.
A ten muž vás bude prenasledovať, len preto, že furt čosi potrebuje vysvetliť? ale čo? ked ste mu povedala že je koniec?
čo by ste robila vy? ... ale ruku na srdce a hlavu na špalek drahá ellie ...


bolesť je zodpovedná za to, že strácate pozornosť. ako jediná dokáže reálne zastaviť, a hoci vtedy ked bolesť cítite, cítite iba ju, nedokážete sa na nič sústrediť, prijatím bolesti, jej vy sama dovolíte aby ste skutočne pochopila.

takže preto súhlasím s teodorom, ( neviem kto to je, ale zdá sa mi, len podla tohto príspevku že pracuje so vzťahmi, rovnako ako i ja sama )

jediná cesta oslobodenia pre vás, je skutočne prijať realitu takú aká je. Nenahovárať si, že sa niečo zmení, len preto že váš k nemu čosi púta. Jedine prijatím reality, dokážete meniť seba i svoju budúcnosť.
No veľa ľudí sa bude radšej utápať v sebaľútosti, akomsi tvrdohlavom postoji, že sa boja zmeny. Ale zmena už nastala!
a preto nemá zmysel ju popierať, a tak si spôsobovať utrpenie ešte viac.

a nie, nie je strašná, je to naozaj oslobodzujúce, Vedieť Pravdu. alebo chcete radšej zostať vo vzťahu, v ktorom ste obaja nešťastní? Lebo ak je nešťastný jeden, bude i druhý. Iba sa zastavte a dajte si čas na porozmýšľanie.
A samozrejme uctite si svoju bolesť. Patrične a nie nedôstojne.
 
halil
01.02.15
19:46
Nereg.

IP: 217.75.83.*
Ja stále čomusi podľa teba nerozumiem. Nuž čo už, ( prepáč to iba citujem z konca tvojho komentára, odpusť mi prosím, ale nečítam tvoje príspevky už odkedy som ti pod snami dala tie mená pod sny, ... nie je to neucta, ale naozaj mi nehovoríš nič nové, ... komentujem iba to čo mi padne do očka, a tentokrát je to práve to. )

ale rada by som sa spýtala, hovoríš o sebe, že si šaman, vieš mi dať preklad slova šaman? Z akého jazyka to máš?

Ďakujem vopred
 
halil
01.02.15
19:54
Nereg.

IP: 217.75.83.*
pre ellie

prepáčte prosím ellie, ale myslím si to isté čo teodor, i ked bola sms-ka písaná vám, bola písaná na nový rok, bolo by už vrcholne neslušné, nepopriať niekomu s kým som trávil nejaký čas, aspoň krásny a dobrý nový rok, či?

to je dôkaz, že nemilujete hulváta, a to je predsa dobre. Len s Vami nechcel už byť. A to ho chcete urobiť nešťastným len preto, že vás prestal milovať tak ako si to predstavujete VY? ( lebo určite vás bude nadalej nosiť v sebe, len s vami nechce zdieľať život dalej? Ale toto je prosto ŽIVOT! ...
a jemu prosím, radšej zanechajte príjemnú spomienku, pokiaľ mu svoju osobu tým stíhaním jeho osoby, poriadne zhnusíte.

veľa síl želám, .. zvládnete to, lebo ak by ste to nemala zvládnuť, tak by ste to neprežívala :-) boh naozaj nadelí len toľko, koľko dokážeme uniesť. Nepotrebuje predsa zničiť sám seba.

 
Elie
01.02.15
20:05
Nereg.

IP: 78.141.85.*
ked ja to nejak nedokazem uniest a uverit tomu, ani tomu, zeby ma uz nemal rad, ja ho nestiham, ani mu dlhsie nepisem /zo zaciatku ano/, uz dlhsie ho vobec nekontaktujem, my sme sa ani nepohadali, len som povedala, ze dovtedy bude skusat moju trpezlivost, kym mu nepoviem aby sme sa rozisli, a tak sa hned odmcal a prestal komunikovat. Nemyslela som to vask vazne, bola som vtedy nahnevana. Neviem sa z toho dostat a velmi ma to trapi.
 
halil
01.02.15
20:32
Nereg.

IP: 217.75.83.*
Hm. Vidíte? Ako krásne pracujete sama so sebou, keď sa zastavíte?

Som mimoriadne rada, že to dokážete. Bolí to, oooo a ešte ako to bolí, ale treba to prijať. Je to naozaj jediné východisko, ak chcete ešte žiť a nájsť svoje šťastie.

A nebojte sa, naozaj z jeho života v skutočnosti nikdy neodídete. Nikdy! Každý z nás nesie v sebe jedinečnú stopu, ktorú dokáže v iných zanechať. To nie je útecha, to je Fakt. spýtajte sa sama seba, či ste dokázala niekedy zabudnúť na niekoho koho ste milovala? Nejde to však? to isté platí pre všetkých, i pre neho.

ale späť k vám, píšete, že ste ho provokovala, a "vyhrážala sa mu" rozchodom. Vyriekla ste niečo v hneve ( to je to pudové konanie ktoré ja veľmi často spomínam ) viete, moja múdra matka hovorí, : povedané v zlosti to vtedy nepoznám milosti. Ale čo to o nás hovorí, ak sa takto správame?
Podľa mňa, iba to, že nepočúvame iného. Skutočne srdcom. Jeho to mohlo naštrbiť, pretože možno práve vtedy potreboval váš iný prejav.

A ak Vám smiem dať radu, skúste vydržať, ( to vám radí i tuto DŽ ) niekedy sa veci a situácie zdajú, že sú koncom, v skutočnosti to je iba nový začiatok.

Dajte si čas, i čas jemu. A prečo? Pretože prijatím jeho rozhodnutia, mu hovoríte, že ho počúvate. Skutočne počúvate.
A ak sa vráti, patril vám, ak nie, tak v skutočnosti nikdy nie, a Vás ale pripravil na niečo krajšie, pretože posilnená o túto skúsenosť, vstanete ako Phoenix zo svojho popola a pri druhom mužovi, ktorý určite príde, už budete prosto vedieť, že prosto treba reagovať inak.
a ako? vo veciach lásky sa dá reagovať iba s Láskou.

( kristus by na to povedal, čo je božie, venujte bohu, čo je cisárovo, cisárovi )

:-) Vám na vašu tvár takto virtulne posielam :-) a či veríte alebo nie, naozaj to tak je, že vždy treba iba zvážiť, pretože žiadna polievka sa predsa nikdy nejedáva taká horúca, ako sa práve uvarí.

 
Elie
01.02.15
20:52
Nereg.

IP: 78.141.85.*
dakujem. Pokusala som sa vydrzat a davala som jemu cas, a seba som sa pokusala ucit trpezlivosti a potom pan Theodor napisal, ze on uz nechce byt so mnou a treba to prijat ... .. tak ako mozem teraz prestat plakat ... nechcem uz stale niekoho ineho, boli sme spolu statni, ma sice ine predstavy o zivote a pravidlach, a mozno si mysli ze ho chcem menit, ale nechcem... bolo to len nedorozumenie a nechce si to dat vysvetlit, casto mal predtym pocit, ze nebude pre mna dost dobry ... tak velmi ma to trapi preto, ze sa mame radi a to co sa stalo sme si mohli vysvetlit
 
halil
01.02.15
21:07
Nereg.

IP: 217.75.83.*
Nič iné ako prijať to Vám naozaj reálne neostáva. Theodor vám nepovedal nič, čo by vás mohlo zraziť. Určite to nemyslel tak, že vám chcel ublížiť, čo by z toho mal? A ani ja Vám nepíšem to čo píšem, aby som Vám ublížila. Práve naopak. Jediné čo v tejto situácii môžete pre seba, Vás oboch urobiť je prijať Skutočnosť! A tá je teraz taká, že to prosto vyzerá, že je koniec.
Možno nie je, ale možno áno. No vy by ste mala pre seba a svoj pokoj, rátať s oboma možnosťami.

Viete, podľa toho ako píšete viac o probléme, problém je i v ňom, a podľa tých dátumov narodenia vidím, že to je i vo veku.
Láska je podivuhodná, zázračná "vec" a niekedy sa ozaj stáva, že všetko ako temné iba vyzerá.
čo s tým? Prijať to, ale zároveň sa riadiť Srdcom. Láskou v ňom. skúmajte, či by ste to vy akceptovala, alebo nie. ( prehodte sa do neho )

viete, žijeme v zvláštnej dobe, kde i emancipácia žien spôsobila neistotu mužov. Očakávame od nich, že budú vedieť riešiť všetko, ale oni sú tiež ľudské, cítiace a neskutočne milujúce bytosti.

A ešte ako vedia milovať, len prosto reagujú inak.

píšete že ste dala dosť času, .. hm ... krásne žieňa, :-) úsmev ste mi vyvolala na tvári teraz, .. ale skúste si predstaviť, že ak si to v tichu rozmyslíte, prídete na to, že vám za to stojí do dalšieho života, neoplatí sa počkať? Ved čo je to mesiac, či dve, či aj rok trápenia, oproti dalším rokom ktoré vás môžu čakať.
Ale na toto musíte prísť vy sama, či dokážete čakať. Možno vás výsledok prekvapí a vy zistíte, že Vám vlastne za to ani nestojí.

Možností je niekoľko. No Vám teraz nepomôžu. Vám pomôže jedine prijať to také aké to práve je, a práve také to i vyzerá. :-)
 
halil
01.02.15
21:17
Nereg.

IP: 217.75.83.*
pre ellie

a ešte ...

iba plačte! Plačte, plačte a plačte. nad sebou, nad ním, nad všetkým.
Prečo?

slzy, sú totiž jediný reálny poklad, ktorý máte. Je to dážď z neba, na očistu Vašej vlastnej duše.
Tak len plačte. Nehanbite sa za to, nehnevajte sa na seba, to je práve to uctenie si vás oboch, vašej bolesti, ktorú cítite.
Ona sama vás oslobodí, ak je to dovolíte.

a pre dnešok, a pravdepodobne nie len preň, vás už nechám. situácia sa nezmenila a i ja som povedala dosť. Ostatné je na vás.
A nebojte, zvládnete to isto. A po búrke vždy výjde slniečko. či? :-)

ale áno. určite! :-)

pokojom v srdci naplnenú noc želám, Vám a nielen Vám. Všetkým bytostiam. :-)
 
Elie
01.02.15
21:27
Nereg.

IP: 78.141.85.*
davam mu cas aj teraz, mozno som to zasa napisala narychlo ... neuvedomujuc si to, viem, ze rychlo reagujem v zivote ... vlastne ja som sa mu to snazila viackrat vysvetlit ... viem, ze ja teraz nedokazem tuto situaciu prijat ... chcela som len byt aj ja v zivote stastna, ano obidvaja mame chyby, preco ked niekto do mojho zivota pride, tak to nie je ten s kym mam byt ... a po case mam vraj vzdy stretnut niekoho ineho ... ja uz nechcem, nevladzem uz vzdy cakat na toho, kto mi bude v zivote oporou, ja som len chcela mat niekoho rada, chvilu som bola neskutocne stastna, potom sa to trosku pokazi a som tak neskutocne nestastna ako som nikdy v zivote nebola.
 
halil
01.02.15
21:36
Nereg.

IP: 217.75.83.*
:-)

potom je to cyklus, ... ak to takto vo svojom živote vnímate, potom je to iba zacyklenie sa ...
čo to znamená? robíte chybu niekde Vy. Nie v tom že znova a znova milujete. To robíte veľmi dobre. Veľmi. Dávate si šancu znova žiť.

ale ak vám vzťahy krachujú stále na niečom podobnom, potom je chyba v programe. Vašom vnímaní seba, i druhých, i vzťahu.

Raz som bola s priateľkou na jednom seminári? či čo to bolo, neviem to presne pomenovať.
A tam nám prednášajúci rozprával príbeh z jeho praxe.

Mal klientku, ktorá sa dva krát rozviedla, pre alkoholizmus manžela. Vyriešila to však tretou svadbou s iným typom -holika. tento krát si vzala muža ktorý nepil, bol slušný atd, ale bol to workoholik.

takže? čo získala? Osamelosť, a samotu po nociach. No až správnym pochopením vlastného nastavenia k vzťahom, vlastným očakávaniam v nich, bola nakoniec predsa len šťastná v existujúcom vzťahu.
ale nik okrem jej samotnej jej tento vzorec nemohol reálne pomôcť riešiť a pred tým poznať.

Ak sa vám to teda deje opakovane, musíte zvážiť ešte viac.

A už naozaj iba príjemnú dobrú noc prajem :-) všetkým :-)
 
Theodor
05.02.15
20:15
Reg. před 2016

Draci: chápu tě.
 
opuštěná dušička
07.02.15
15:56
Nereg.

IP: 89.190.50.*
Již skoro dva roky na něj myslím a nedá mi spát. Je neustále v mé blízkosti, ale když udělam první krok tak se nemůže rozhodnout. Ale neustále tu je. Co bude dál? Ptám se proč se muži takhle chovají???
 
Miri31
10.03.15
12:20
Reg. před 2016

Ahojky dračí ženo to jsem zas ja tak ten Honza už mi nebere ttelefon a nereaguje na sms ja to nechápu- proc? Má někoho? Trápí me to stýská se mi
 
Dracizena
11.03.15
11:42
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Miri31,jo když tě to tlačí, od něj couvat. Situace které se kolem nás dějí, musíme jim naslouchat a brát je takové, jaké jsou. Ano, i z velké části dokáže člověk otočit děje, ale musí s tím souhlasit i ta druhá duchovní strana, které se říká černá polarita...
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)