English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Nesnáším ho".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Nesnáším ho

Neštěstí
10.12.14
19:47
Nereg.

IP: 109.80.114.*
Nikdy to nebylo dobré ale teď už vážně nemůžu... Mám pocit že mi za chvíli praskne hlava, jsem strašně naštvaná a nevím co s tím problémem mám dělat... Ten problém je můj blbej švagr..Tak moc ho nenávidím..Bydlím u sestry která se o vše stará..On nedělá vůbec nic užitečného celé dny jen hraje video hry, dívá se na televizi, kouří uplně ve všech místnostech kromě toho svého... Protože spím v obýváku tak si nemůžu zalést někam kde by bylo ticho a kde bych se třeba mohla učit do školy..Ta televize je zapnutá od rána do večera takže nemůžu ani spát a jak jsem psala ani se učit.A když mu řeknu aby jen trochu stáhl zvuk tak je z toho hned hádka ..Myslí jen na sebe..Strašně nesnáším cigaretoví kouř a hlavně tam kde spím ... Protože jsem se nechtěla stále hádat tak jsem se domluvila že pár hodin než pujdu spát tak tam už nebudou kouřit..Jenže ani to neumí dodržet tak moc ho nenávidím... Poraťte prosím co mám udělat abys nevybuchla
 
kelišová
12.12.14
18:10
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Ahoj, proč ti nevyčlení Tvou místnost i třeba malou, jen pro tebe ? Jak velký byt má sestra? Nelze jít někam jinam? Co babička, ostatní rodina, jestli nějakou máš? Kolik Ti je let?jestli to je hodně zlé, co jiný domov?Stejně se budeš chtít, co nejrychleji zmizet!
 
Světlana
16.12.14
11:08
Nereg.

IP: 193.19.179.*
Jde o moc a o bezmoc. Švagr Vás drží v šachu a sestra je slabá a nemůže na to stačit. Jediné je nespoléhat se na ně. Odejít dát najevo svůj jasný názor I otázku vděku. Poděkujte požádejte o změnu jinak odejděte. Karmické vztahy nezralé duše využívání a žárlivost. Naštvanost přetavte v činy a zbavte se strachu , že když odejdete , tak to nezvládnete. S odchodem se vše vyřeší. Vy tu nejste pro to , aby vás někdo vydíral ,že za jídlo a žvanec musíte snášet vše.
Nadruhou stranu spoléhat na nekvalitního člověka nelze.Považují vás za neschopnou tak přestante brečet a činte. Pak se vše otočí. I sestra si oddechne.

Světlana

 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)