English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Rochefoucauld

Je snazší být moudrým pro ostatní než pro sebe.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Nedokáži si poradit s intuicemi".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Nedokáži si poradit s intuicemi

Rosemary
25.09.14
17:22
Reg. před 2016

Dobrý den. Už kdysi jsem zjistila svoje různé schopnosti např. předvídání, jakousi energii ve svých rukou a hlavně poznám když mi lidi lžou. V poslední době se mi velmi špatně žije. V zaměstnání skoro ze všech svých kolegů a kolegyň cítím faleš a přetvářku, nějak se s tím nedokážu srovnat. Moc mě to trápí i proto, že to zasáhlo i můj rodinný život. Snacha mi lže, jsem jí dobrá jenom když jí dávám peníze, lže i mému synovi a mám vidění, že dítě které čeká není jeho. Poté mám problém i se svým otcem, kterého jsem chtěla umístit do domova důchodců a on to ode mne bere jako zradu, přestal se mnou mluvit a v jeho očích vidím jak jsem ho zklamala.Nějak se už ve všem začínám topit, nevím si rady, už se bojím cokoliv komukoliv říkat, protože vidím, že oni cítí že jim vidím až do žaludku. Může mi někdo poradit jak s tím žít, popř. se s tím vypořádat? A jestli někdo věští zadarmo, chtěla bych jen vědět zda brzy najdu partnera pro zbytek života, nebo zda zůstanu sama. Nar. 24.2.1961 děkuji.
 
Dracizena
26.09.14
23:10
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Rose... prožíváš období své transformace, konec konců, jako zde téměř každý...
Dnešní Konec Světa, to je vlastně transformační přeměna, očista, je to obrácení přesýpacích hodin, aby lidstvo opět mohlo tikat, jako zdravé hodiny a ne, abychom se stali nemocným časoprostorem.
To by naše kultura musela také vymřít, zaniknout, jako ty předešlé.
Prostě, bytosti shůry se s námi nemazlí, nemohou, není čas... potřebují otevřít vnímání 3.OKA celé polovině lidstva a to do určité doby.
Dnešní doba zajíce dává lidstvo do duchovního pohybu a ten pohyb je obrácením, všeho na ruby.
Proto jsou hádky v rodinách, na veřejnosti, i na polit. scéně, s přáteli, nevěry, rozchody, klamy, podvody, šílenosti které jdou do krajnosti a to ve všech směrech, teror... Lidé mají ztráty, protože se jim čistí ohnivá karma atd... atd... prostě bordel...
Ale když se uklízí a přerovnává celý dům, je to také bordel... a dnes nám mimozemšťánci-andělé čistí myšlení, i tělo atd.
A v této zóně se dnes lidstvo nachází a proto každý musí začít s tím duchovním úklidem u sebe.
Jsi duchovní, to na sobě i cítíš, tak se smiř s tím, že ti neduchovní na Tebe budou útočit, pomlouvat atd.
Oni, /jejich mimosmyslové energie/ svým chováním z Tebe seškrabují stagnující energie a o tom to je... oni jsou hnusní, protože ukusují z Tvého energetického pole hnusoty, které tam máš nalepené, asi jako na barák, když někdo nahází bláto.
Ve skutečnosti, lidé nejsou na sebe zlí, jen se o sebe čistí.
Člověčí rozum je motor a ten je velmi omezený,protože víme, že každý motor zanechává za sebou smog a hluk.
Ale kdo vnímá své buněčné tělo a aurické, pak rozumí, proč se tak a onak děje... .základní smysly mu otevřou 6.smysl a to je jasnozřivost.
Nauč se být pro začátek splachovací a jen sleduj, jak se časem jejich rozum bude měnit.
Má rada zdí... nauč se ámenovat, obaluj se do duhy a tělo si vyplňuj hvězdičkami a jim to dělej také... vše je jen představa, ale představa je děj, který hmotní skutečnost.
Buď šamanem sama sobě a časem poznáš, o čem jsou mé rady...
Více na meilu, jsem seznam.cz
 
diidiii
27.09.14
14:14
Reg. před 2016

no nevím, fakt bys chtěla aby ti lhali, nebo bys někoho zraňovala a nevěděla o tom..? pokud máš moc toto všechno vidět/cítit máš příležitost s tímnakládat... i když to není snadnéa je to emočně vyčerpávající... ..
tyhlety pocity intuice vůči pocitům a názorům druhých zažívám snad odmalička, jen přednedávnou dobou jsem to začala považovat za intuici a ne psychickou poruchu... mám to (možná z toho důvodu..) smíchané se sociální fobií takže trávím většinu života spíš osamotě, když se s někým setkávámkolikrát měto tak emocionálně vyčerpá... .přesto jsem za tohle děsně vděčná... .volím raději citlivost než otupělost a lhostejnost... .aspoň víš,že tě jentak někdo neobelže, pokud cítíš faleš,můžeš na ni reagovat tak, aby ti neškodila, a dokonce máš i možnost dopomoci druhým se své falše nebo čehokoliv tíživého zbavit...
rozhodně je to spíš dar než prokletí... přeji ti ať se daří... :)
 
Dracizena
28.09.14
11:22
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Rose... určitě si do hvězdiček přej, aby Ti do cesty vstoupil muž, který Ti bude rozumět... než se ale Tvé přání zhmotní, budeš muset být určitou dobu se svými myšlenkami sama.
Tvá Duše má s Tebou jiné plány... je třeba se naučit rovnat nesrovnané energie v auře a auru si prosvítit, aby se v ní narodily nové aurické barvičky a k tomuto duchovnímu otevření musí být člověk sám...
Ale až pak, přijde Ti do cesty člověk skromný, hodný, obětavý...
Držím palce
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)