English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Je to jen náhoda?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Je to jen náhoda?

Ewiisek
25.08.14
17:32
Reg. před 2016

Asi před půl rokem jsem vyšla z hodně nepříjemného vztahu s mužem, který mě opakovaně podváděl. Za poslední asi 2 měsíce jsem si velmi přála potkat muže, se kterým bych byla konečně šťastná. Před pár dny se mi bratr zmínil o jenom muži, říkal, že mě s ním seznámí. Tak se stalo, že jsem ho potkala osobně a já mám z toho setkání velmi zvláštní pocit. Přijde mi, že jsem toho muže měla potkat. Jeden můj přítel mi ale řekl, že teď žádnou ženu nehledá, že jeho poslední vztah dopadl nějak podobně jako ten můj. Ale já i přesto mám pocit, že tohle není jen náhoda. Co myslíte? Za sebe můžu říct, že mě ten muž velmi přitahuje.
 
Camie
25.08.14
21:18
Reg. před 2016

... Ewiisek- hlavně netlač na pilu. On není připraven a Ty ještě taky ne. Oba jste prošli vztahy hodně destruktivními, tak to nechte chvíli léčit. Scházejte se, pokud si rozumíte, choďte na kávu a nechte to plynout. Čas sám ukáže, jestli si toho muže měla potkat jako kamaráda, nebo jako partnera. Velmi často si posly pleteme s poselstvím.
 
Venušanka
26.08.14
22:58
Reg. před 2016

ano, je to tak, jak píše předchozí příspěvek: nechte věcem volný průběh. Čím více něco chcete a soustředíte se na to, tak si to paradoxně přitahujete, bohužel v tom negativním slova smyslu. Už dopředu jste tento tento vztah tak trochu odepsala, a osud Vám dá jen to, co vysíláte a na co myslíte... .
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)