English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Když se jedny dveře zavřou, jiné se otevřou.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Všechny mé chyby se mi podaří napravit. ”


Myšlenky moudrých

Eschenbach

Člověk zůstává mladým, pokud je ještě schopen učit se, získávat nové vlastnosti a snášet odlišné názory.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Sny ve kterých se mi chce spát".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Sny ve kterých se mi chce spát

Sylwina
12.08.14
00:20
Nereg.

IP: 89.111.119.*
Zdají se mi sny ve kterých se mi chce strašně spát, padají mi tam víčka jako, když dvě noci nespíte a třetí den máte něco dělat. V těch snech mám celkem svobodnou vůli, že mě tam nežene nějaký scénář víc než v jiných, rozhoduju se tady a teď a na rozdíl od ostatních se mi tam netříští prostor, ale má formu víc nebo míň logickou a většinou stálou.

Nacházim místa, z kterých jsem odešla tam, kde byly. A další rozdíl je, že zatímco ve většině snech jsem Já ve svém těle a prožívám to zároven z pohledu mimo své tělo, tak tam jsem 100% jenom já se všim všudy.A především děsně ospalá.

Naposledy se mi zdálo, že jsem nasedla do osobního vlaku na Beroun, ale ten jel absolutně někam jinam, vystoupila jsem o zastávku později na nádraží v absolutně cizím městě. Mezitím jsem zatelefonovala mámě, že dorazim později.

Bylo pozdě odpoledne a to nádraží bylo podobné tomu v Plzni jenom informační tabule byli na výšku a slova se nevešla do jednoho řádku.

Nemohla jsem přečíst pořádně, co tam je napsaný, jak se mi klížili oči. Nakonec jsem se rozhodla zeptat výpravčího, kterej mi moc nepomoh a tak jsem prošla několikrát nástupiště a na informačních tabulích jsem se dočetla, že mi vlak jede za pět hodin. Nějakým záhadným způsobem přijel během několika minut a tak jsem nasedla.
 
Nike.
12.08.14
20:59
Nereg.

IP: 37.48.36.*
Ahoj,
ospalost zde zřejmě neznamená ani tak únavu, jako spíš neschopnost věnovat pozornost něčemu ve Tvém životě. Či opačně řečeno, něco (nic?) nedokáže Tvou pozornost upoutat. Jako bys pořád nenacházela, co by Tě naplňovalo...

Že jsi nastoupila do špatného vlaku pak znamená, že jsi unášena životními okolnostmi, aniž bys to řídila vůlí. Může to taky znamenat rozporuplnost Tvých tuh.
Z nádraží se už ale dá udělat nový životní krok a pokud další vlak mířil domů, tak je to příslib nalezení se. Zajímavé je také, že výpravčí moc nepomohl. Výpravčí znamená vůdčí roli mysli.
Nikde venku není nic, co člověka může doopravdy naplnit. Všechno, co potřebuje má uvnitř sebe. Chce to "jen" ovládnout vlastní mysl a sjednotit protiklady.
 
Sylwina
13.08.14
13:22
Nereg.

IP: 89.111.119.*
Ahoj
Děkuju za odpověď. Tvůj výklad sedí na mojí situaci-depresi.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)