English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Tápu..".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Tápu..

Ewinna
23.09.13
21:52
Reg. před 2016

Ahoj všichni,

starosti jako mám já, má určitě každý druhý.. ale už se to začíná projevovat na mým zdravotním stavu a já vím, že nikdo nic nerozhodne za mě.. jen bych se s tím chtěla konečně někomu svěřit a dostat to ze sebe ven a případně si poslechnout vaše názory...
Před rokem jsem odjela studovat do ciziny, po pár dnech jsem tu někoho potkala a totálně mě pobláznil. Do Vánoc to nevypadalo z jeho strany nijak vážně, ale pak najednou otočil a já prožívala snad nejkrásnější období svého života. Na léto za mnou přijel do Česka, ale tam jsme se najednou začali hrozně hádat, s ničím mi nepomáhal, pořád se jen válel, já jsem hrozně moc sportovně založená, což on moc není, a najednou jakoby se mi začaly otevírat oči. Pořád to byl/je ale člověk, který se ke mně choval nejlíp ze všech kluků, co jsem kdy v životě potkala. Jenže začátkem léta se ozvala má dávná, dalo by se říci, platonická láska. Kluk, kterého jsem měla neskutečně moc ráda, trávili jsme spolu vždycky nějaký čas, ale o nějakém opravdovém chození nemohla být řeč. Vždy z jedné nebo z druhé strany tomu něco bránilo.. Několikrát mi i docela dost ublížil. V jednu chvíli jsem ho totiž opravdu potřebovala a byla jsem přesvědčená, že to spolu už zkusíme a bylo mi strašně dobře. Jenže on se najednou úplně odmlčel a pak mi jen napsal, že už mi nechce lhát, ale že má přítelkyni.. Odpustila jsem a myslela jsem, že je to už za mnou.. ale tenhle kluk mě svým způsobem pronásleduje celý život. Když se teď ozval, zrovna ve chvíli, kdy mi to s přítelem nějak tak přestávalo klapat, najednou mi převrátil celý svět. Ovšem on má přítelkyni, já mám přítele, se kterým jsem se rozhodla odjet na další rok do ciziny. Jsem tady, necelé dva týdny a nemůžu přestat myslet na toho, který zůstal v Praze.. pořád mi píše, jak chce být se mnou, že s přítelkyní se rozejde, protože pořád myslí jen na mě, že to myslí opravdu vážně, že se mnou chce začít žít.. a já ho mám tak moc v hlavě, že se mi o něm každou noc zdá, probouzím se s myšlenkama na něj, celé dny si píšeme, večer usínám s představou, že vedle mě je on.. a cítím se naprosto hrozně.. přítel asi něco vycítil a začal se najednou snažit. A já prostě nevím, co mám dělat.. mám se vzdát někoho, kdo mě má opravdu rád, pro někoho, kdo mě může opět tahat za nos, nebo s kým to třeba může vyjít.. jsem zmatená, nevím, co dělat, jak se rozhodnout, jestli dělat to, co mi říká srdce, nebo se spíš řídit rozumem.. Co byste dělali na mém místě?
 
Merit
02.10.13
01:00
Reg. před 2016

ahoj Ewi :-)..
povznes se nad to, ze ti ted pise stara raketa :-), ale uz mam neco za sebou .. skoda, ze to jsou jeonm pismenka, myslim si, ze na skypu by jsi se tlemila a ja s tebou :-) .. a to tomu, jak to v zivote chodi ..
a) nemuzu ti rict co je spravne, vybrat si musis jenom ty sama :-)
b) i kdyby jsi resila s nekym neco co zazil taky, jak jsme kazdej jinej, vse se muze vyvijet jinak :-) ..
c)to nejdulezitejsi, hovori za nas SKUTKY :-), ne to co se rika :-), ale co "delame, zijeme" .. z ust, muze vypustit kazdej velky ciny :-), presvedcovat druhyho o tom co k nemu citi, ale skutky se budou lisit..

mela jsem pritele, co mi denne rikal, jak me miluje, stacilo se "napit ohnive vody" a .. vse bylo jinak :-) ..

my zeny vnimame skrze usi, oci .. chlapi nas nakrmi timto zpusobem :-) a reknu ti, nebejt tohoto "zaslepeni", mnoho deti, bytosti by tu nebylo :-D :-D .. ;-)

nekdo "skoro mlci", nevyznava lasku denne, ale dokaze to ZIT :-), zit vztah, kterej o necem je .. a to Ewi neznamena, ze kdyz jsi ty sportovne zalozena, ze ON musi bejt taky :-), casto se lidi v tomto miji a presto spolu mohou byt :-)a muze jim to klapat :-)..
do zivota patri par zakladnich veci, aby byl vztah funkcni ..
a) chodi do prace? nebo se necha zivit?
b) pije? jestli ano, tak jak to probiha atd?
c) hraje automaty? .. coz muze probihat i tak, ze to clovek na pocatku enpozna ..
d) bere drogy? ..
e) umite se o sebe vzajemne postarat? je mezi vami vzajemna ucta?
f) nebo to byl "eroticky naboj", ktery vyprchal?
vis, rok si to udrzi snad kazda dvojice, dva roky borci:-) ..
sex je "nadhernej, ale neni vsim" :-) ..
a pak nastoupi "kamaradstvi" a v takove jine podobe a i to je, ba rekla bych "je to krasnejsi" :-) ..
ale to zalezi na tom, kolik vam je let :-) ..co uz mate za sebou:-)
a co jeste chcete (potrebujete) oba poznat :-), zazit :-)

kdyz jsou dva rozdilni, je ten vztah i vic dynamickej, kupodivu, casto daleko dyl vydrzi, nevysepta :-), jenom vedet, ze i kdyz se hadame, mame se radi i tak :-) se vsim vsudy :-)

vis, pokud chlap nevi a ted napisu neco, co mi vzdy rikala kamaradka, ze je to pro ni nejhorsi a pro me v podstate taky..
kdyz chlap nevi, jestli chce "žrát, sr**, či spát" :-) (nevi co chce), da se s nim tezko potom vyjit, natoz zit :-)
a pokud to delal ten co na nej myslis porad a je v Pze cely roky, myslis si, ze bude jinej? co by ho asi tak zmenilo? tvoje slzy?
nebo te to prave pritahuje? ze jsi ho vlastne "nikdy poradne nemela" u sebe .. :-)
proc se ti to porad deje? clovek si to nekde uvnitr naprogramuje :-) a ver mi, ze s tim mam svoje zkusenosti, protoze, jestli je v mem okoli nejaky "proutnik", vzdy me oslovi :-D!! :-D ..
a pritahuju ho .. ;-))) ..
neznamena, ze kdyz jsem starsi baba, ze to mam vychytany :-), ucime se dokonce nasich dni :-), tak to neber jako chybu ani u me, ani u sebe, proste je to tak a clovek se s tim nauci pracovat a nejlip na vedome urovni :-)) .. co? :-)

jestli jsi mlada, a to asi ano, dobre premyslej, s kym si zalozis rodinu, vis, mnoho veci muzeme ovlivnit, nektere jsou dane ..
ale pokud muzes neco ovlivnit a mit ten zivot stastnejsi, tak si to procit, ale pouzij i kus rozumu :-), ono byt poblaznena je sice krasny, ale potom za par let resit neco, co te bude trapit? a kdyby to bylo zbytecny? :-) .. a rikat si "proc jsem si ja nevzala Pistu Hufnadla?" :-) ..
pak si musis teda uvedomit to hlavni, ze kazda zkusenost je dobra pro tve poznani pro tvou dusi :-), budes to muset unest :-), kazde svoje rozhodnuti a prevzit za nej i zodpovednost ..
s Laskou by si clovek hrat nemel a kdyz to nekdo dela, hraje si opravdu s ohnem ..

taky si pamatuj, ze druhej clovek te stestim nenaplni :-D ..
ani hmotne veci .. to je chvilkova zalezitost :-)
to stesti a pocit naplneni najdes jenom v sobe ..
to co zijes a budes zit .. kufr plnej zazitku si jednou vezmes "domu" (az odtud budes odchazet) ..
nic jineho ..nic a nikdo nam tu nepatri .. :-)
je to tezsi skola, tvrda, ale je to tak :-) ..
dva maji existovat tak nejak vedle sebe.. podporovat se ..
nezit skrze sebe .. vzdyt clovek muze odejit a co ty potom?
budes se trapit rok? dva? zbytek zivota? ..

tim ti nic Ewi neprikazuju, ber to jako nahled stary zensky :-)
nic vic, udelej to, co sama citis .. jak to citis a podle toho se zarid :-) .. nikomu nic nediktuju, kazdej si tu prozije to, co si prozit ma .. :-)

tak ti drzim devce palce :-) .. a promin, ze jsem tak dlouha, na skypu by to bylo cobydup :-) papa :-)
mej se krasne :-)

 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)