English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Školní výlet".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Školní výlet

Annabell
09.06.13
14:46
Reg. před 2016

Mám sen, se kterým si nevím rady. Zdál se mi sice už před delší dobou, ale hrozně mě vyděsil, zčásti též proto, že se mi sny běžně nezdají a když ano, tak se plní (např. o rozchodech). Od té doby se mi nic špatného nestalo, tak přemýšlím, na co asi ukazoval, budu Vám vděčna za veškeré možné odpovědi. Vím, že je to chaotické vyprávění, ale takový byl i sen.
Sen začínal docela obyčejně, jela jsem autobusem se třídou na výlet. Ale byl to sen, tak tam nebyli jen spolužáci, ale i pár kamarádů. Na cestu si nepamatuji, vzpomínám si, že už jsme na místě. Došlo k nemilému incidentu, porafla jsem se s neoblíbeným spolužákem. Omylem jsem strčila jeho ze schodů, jenže když skončil pod schody, byl to jiný spolužák, kterého jsem měla ráda a byl strašně pomlácený, skončil v nemocnici, přidružené k objektu. Měl něco zlomeného. Strašně jsem si to vyčítala a nějaký starší pán mě vzal, že to musíme vyřešit s ředitelem objektu. Když jsem mu řekla, že mě to mrzí, nechal mě koukat na spolužáka v nemocnici a pak jít. Na dvorku jsem se zase potkala s tím, kterého jsem chtěla strčit. nepamatuji si přesně, jak se to stalo, vím, že to byl omyl, ale skončilo to tím, že on spadl z útesu za dvorkem a já jsem se držela asi ve dvou metrech vysoko na sloupu el. napětí. Někteří spolužáci se ode mě odvraceli, protože se tím pádem z útesu zabil a dávali mi to za vinu, ale někteří mi pomohli dolů a tvářili se, že se nic nestalo.
Jestli sen pokračoval netuším, ale vzpomínám si, že jsem měla dojem, že v něm bylo sklo. Asi skleněná jaderná hlavice, ale nejsem si jista.
Zdálo se mi to před maturitou a tak jsem se jen učila a nevěnovala snu pozornost, ale jak jsem řekla - vyděsil mě hodně moc a já pořád čekám, co strašného se stane. Zatím nic. Předem děkuji.
 
Dracizena
09.06.13
17:13
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Annabel, sen Tě chce jen upozornit, že není dobré přát někomu něco zlého, protože to může odnést úplně někdo jiný kdo je ve Tvé těsné blízkosti... A proč? Protože my lidé jsme mezi sebou propojeni neviditelnými drátky a nikdy nevíš jestli v té cestě k tomu Tvému nepříteli nestojí Tvůj přítel. Nebo někdo z rodiny...
Vnímám velmi dobře tyto spoje mezilidských těl a je mi smutno, když vidím, jak se lidé nevědomky boří, jako figurky...
Kde mohu, tam pomohu, ale je nás ještě málo na světě, kdo toto propojení vnímá a opravuje svou silou vesmírného bytí...
Nemusíš všemu rozumět, stačí, že jsi pochopila to, něco... Ahoj...
 
Annabell
09.06.13
17:39
Reg. před 2016

Děkuji mnohokrát, hodně mi to pomohlo :)
 
Dracizena
09.06.13
21:47
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Ještě dodám... snově jsi strčila někoho ze schodů, to znamená, žes jím pohrdla, nebo pomluvila apod. ale když budeš opakovaně shazovat jiné ze schodů, sama na ně nevystoupáš a s Tebou má Tvj Anděl velké plány... Intuitivně máš stoupat po duchovních schodech ke své druhé polaritě... Dávej si pozor abys nekritizovala, i když Tě druhý bude provokovat. Duchovně dozrávající lidé jsou hodně pokoušeni tím raráškem, který je v lidech. Nesklam svou Duši a Ducha, jednou se Ti odmění zlatým světlem a toto světlo člověka umí chránit od všeho škodlivého... ahoj a měj se dobře...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)