English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Jdu správnou cestou ? Kariéra".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Jdu správnou cestou ? Kariéra

Slugger
19.05.13
17:54
Reg. před 2016

Ahoj,můj život se celkem dost změnil.Býval jsem jeden z nejlepších sportovců(bojové sporty),vzdělávání mně nezajímalo vůbec.Když nastala doba maturity,začal jsem se učit už v únoru,udělal jsem si otázky na vše a učil se každý den,nechal jsem sportu,zhubl jsem 13 kg(za 3 měsíce) a bylo mi nejlíp v životě.
Od té doby jsem nějak moc začal přemýšlet,učit se vše možné a začalo mě to bavit.I když vím,že v bojových sportech jsem měl asi "talent",nebaví mě to už,nebaví mě se mlátit a být za blbce.Mám rád peníze,investování,počítače a obecně revoluční vzdělávání.Učím se programovat už delší dobu,učím se a čtu si každý den o trzích,podnikání a momentálně jsem přijat na stáž jako programátor.Vím,co chci,ale je to těžké v tom,že jsem byl za toho "blbce" a nejsem si jistý,jestli jdu tedy správnou cestou.Přesto,že se rád učím,naučil jsem se anglický jazyk výborně,italštinu,němčinu v základech za krátkou chvíli.Nyní se učím na amerických univerzitách přes internet a chci mít výbornou kariéru.
Problém je,že nevím,jestli jdu správnou cestou.Lidé se diví a dívají se na mě zvláštně,když řeknu,že sem se dneska naučil tohle atd.Ke všemu mám výbornou obrazovou paměť,nebo-li idetickou či fotogení.V podstatě dělám co mě baví,ale ne na 100%,neustále přemýšlím,jestli jsem zvolil správně. Děkuji za vyčerpatelné přečtení.
 
nn
20.05.13
22:54
Nereg.

IP: 88.101.147.*
ahoj
Celý život je hledání té správné cesty. Nechtěj soudy od lidí, budoucnost ti odpoví.
 
Red
23.05.13
00:39
Reg. před 2016

Nejak se mi zda, ze tady trosku vymyslis ;) nic ve zlym, kolik ti je? za jak dlouho ses naucil vyborne 4 jazyky? ze to pred maturitou neslo?

Kazdopadne, jestli premyslis, jestli jsi zvolil spravne a trapi te to, tak je to odpoved sama o sobe. Nezvolil sis spravne :) Nedelas vec, ktera by te naplnovala. Otazka je, jestli neni lepsi mit prachy a uspech, nez byt pasackem ovci nekde na kopci a premyslet tak maximalne o zivote chrousta :)
 
Nike.
23.05.13
13:51
Nereg.

IP: 46.135.65.*
Ta otázka je s prominutím blbě položená a bezpředmětná. Tu samou agresivitu, kterou jsi vkládal do bojového sportu, nyní vkládáš do honění kariéry, ale vnitřně se nezměnilo vůbec nic. To je jedno, co si vybereš, nic Tě nenaplní. Cítíš to, jsi nejistý. Až se jednoho krásného dne začneš taky zabývat svým nitrem, tak zjistíš, že ani ten bojový sport nemusel být špatně, pokud bys to měl vyvážené. Může být bezduchá mlátička, stejně jako bojovník, který má svoji mysl pod kontrolou. Pak se mužská energie kultivuje na mužskou mistrovskou energii. Nezáleží, co děláš, k tomuhle Tě vývoj stejně jednou dovede.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)