English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "zakazana laska - prosim o radu".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

zakazana laska - prosim o radu

brkes203
01.05.13
21:24
Nereg.

IP: 91.127.93.*
Dobry den ... chcela by som od vas pocut radu, preto som zalozila tuto temu ... :-( urcite niesom jedina co ma stastie na zakazanu lasku...
Spoznala som muza, cez mamu, bol nasim viac - menej rodinnym znamim ... nevsimala som si ho, ale zdal sa mi velmi mily a inteligentny... on si vsimal moju sestru a po case strasne po nej tuzil, ona ho vsak nechcela, priatela mala a zila si svoj zivot a ja tiez ... potom co sa sestra rozisla s priatelom, zacala sa stretavat s tym muzom, ale stale ho odmietala a brala ho ako kamarata, ja som chcela aby boli spolu, on bol pre nu akurat ... dokonaly chlap ...
Po nejakom case sa dokopy dali, chodievali sme vsetci spolu na vylety, opekacky, chatovacky, a tak dalej .. ona ho vsak aj tak nelubila, ja som bola rada ze je snim ...
Po roku chodenia s nim stretla ineho muza a pravdu povediac odkopla toho druheho. On to nemohol prekusnut, pol roka chodil bez zvuku, bez obrazu, so sklesnutou tvarou, strasne ju miloval.
Po pol roku ho to asi omrzelo a zacal chodit viac von, za nami, sice ju spominal, ale nie uz tak ako predtym.
Zacal volat mne. Trikrat denne aj viac, len tak co robim. Nebrala som to vazne. Kazdu sobotu a v nedelu rano sme chodievali spolu na kavu, rozpravali sme sa o zivote, daval mi rady, pretoze bol o dost odomna starsi, stali sme sa najlepsi kamarati, neskor mi zacal aj pisat sms na dobru noc, potom aj na dobre rano, zacal mi nosit cokolady, kupoval mi tricka, ja som v tom nic nevidela, brala som ho ako kamarata, ktory ma ma rad a to je vsetko.
Kym mi druhy nezacali hovorit, ze on na mna pozera inak ako na ostatnych.
Ked sme boli spolu na kave tak sme sa porozpravali o vsetkom, ja som mu povedala o mojich byvalych vztahoch a o tom ako ma jeho kamarat namotal a sklamal tak, ze som skoncila u psychologa. Povedal mi, ze on by mi v zivote tak neublizil.
Raz mi kamaratka vestila z kavy, povedala mi, ze budem mat vztah, nadherny, vraj ten muz ma bude strasne milovat, stale na mna mysli, presne mi opisala toho muza a sedelo to na neho.
Nechcela som si to priznat, ale ked ma zacal vozit do skoly kazde rano a zacali sme chodievat spolu na vylety, zacala som si to domyslat, namyslala som si, ze on nieco ku mne citi, v hlave som vsak mala moju sestru.
Ja som sa do neho zamilovala. Kazdy den som ho videla, nedalo sa nezamilovat, bola som v tej chvili kratko po zlom rozchode, bola som zraniteelna, smutna, citila som sa sama, padlo mi dobre mat pri sebe niekoho ako on, bola som rada, ze maam pri sebe kamarata ako on, zdvihal mi sebavedomie, co druhy nedokazal. Pri nom som nemala strach, pri druhych strach mam.
Ten cit co som citila som v sebe nenavidela pretoze pred ocami som mala moju sestru. Stale som si myslela, ze on miluje ju a ona bude pre neho cislom jedna.
Ona si zacala vsimat, ze my dvaja sa na seba pozerame, zacala chodievat castejsie domov a rozisla sa s priatelom.
Ked uz s nami chodievala von, on mi prestal pisat, volat, vsetko. Vozil do skoly ju a navrhoval jej stretnutia. Pozeral sa iba na nu. Ona tvrdila, ze ho nechce, ale ked som ich videla vystupovat z auta rozprakala som sa, ked mi citala naschval sms od neho ako ju miluje, trpela som, tvarila sa ze nevie co sa dialo ked nebyvala doma a nevie co citim.
Brala som to ako trest za to, ze som sa zamilovala do byvaleho priatela mojej sestry a bola by som schopna s nim byt.
So sestrou sme sa pohadali, strasne sme sa pohadali. Vykricala mi ze som pokrytec, bol to moj najhorsi den v mojom zivote, vtedy som pochopila, ze co som robila bolo chore.
Ona sa snim o tom rozpravala, vraj mi vysvetlil, ze ma berie ako kamaratku, on mi nic nepovedal, okrem navrhou na vztah mi nepovedal nic ine.
Sestra sa mi potom priznala, ze vtedy ako sa snim rozisla on povedal, ze sa jej za to pomsti a pojde cezo mna...
Zdokonaleho chlapa sa stal najvacsi najvacsi hajzel.
To mi slubil, ze mi nikdy neublizi...
Do dnes sas tym co sa stalo neviem zmierit, najhorsie na tom je, ze ho stale aj po tom vsetkom mam rada, pretoze on mi dal do zivota vela, chyba mi ako kamarat, chyba mi to vsetko co bolo, teraz okolo seba prejdeme a ani sa nepozdravime, iba na mna pozrie a vobec neviem co si mysli, ja sa na neho snazim nepozerat, ale ked ho vidim, tak ma az trasie ... . co mam spravit ?
 
Planetweb
03.05.13
00:21
Reg. před 2016

Nakopat jim oboum p*****
 
brkes203
03.05.13
22:24
Nereg.

IP: 95.102.97.*
Planetweb - ty si myslis, ze obidvaja sa ku mne nezachovali pekne?
 
isis
04.05.13
01:49
Nereg.

IP: 147.251.170.*
"Brala som to ako trest za to, ze som sa zamilovala do byvaleho priatela mojej sestry... " Nebud na seba taka prisna, take veci sa predsa stavaju. Navyse si nic zle neurobila, ona ho odkopla.
Ak je to, co sestra hovori o tom, ze pojde cez teba a pomsti sa, pravda, tak je to totalny chrapun. Ak si vazis samu seba, takeho k sebe nechces.
A sestra to nezvladla, spravala sa k tebe odporne. Kasli na nich, mozno casom precitnu a bude im to luto.
 
Lelika
04.05.13
10:54
Nereg.

IP: 85.135.206.*
Prečo si dávaš za vinu, že si sa zamilovala do expriateľa tvojej sestry, ktorá ho podľa tvojich slov aj tak nikdy nemilovala. Nechápem zmýšľanie tvojej sestry, prečo by ti mala niečo vyčítať?! Veď ty si jej ho neprebrala počas ich "vzťahu" ... isté je jedno, že ten muž je poriadny pokrytec ... ak ťa zneužil len na to, aby sa cez teba "pomstil" tvojej sestre len preto, že s ním nechcela byť, je to riadny chrapúň. Je mi ťa ľúto, že si sa zamilovala do takého sviniara, hoci, ak ho ty stále ľúbiš si to istotne si to nerada priznáš. Aj tvoja sestra má na tom podiel viny, keďže ak sama vedela o tom, že ťa chce iba využiť a nezasiahla, tak na to nemám slov ! Ty sa tu vlastne kvôli obom ponižuješ a "sypeš si popol na hlavu" a pritom si myslím, že ten, kto by sa mal skutočne nad sebou zamyslieť je tvoja sestra a jej expriateľ ... Byť tebou, pokúsila by som sa na neho zabudnúť, nemyslieť ... čas všetko vylieči a vyrieši - ver mi sama dobre viem, o čom hovorím. Držím ti palce, určite si zaslúžiš viac
 
viktor
04.05.13
23:55
Nereg.

IP: 78.108.152.*
nikdy se nedávej dokupy s chlapem, který má těsně po rozchodu, to nemůže nikdy vyjít a je jedno, jestli je to tvá sestra, on manipuloval s tebou proti sestře, ona ho nechtěla a když se jí vzdaloval, přitáhla si ho zpátky, samé manipulace a ty mezi tím, bud ráda, že je tomu konec
 
Merit
05.05.13
14:14
Reg. před 2016

vse ma svuj vyznam.. a zalezi jenom na tobe.. co s tim udelas :-)
jak to "zpracujes a co si z toho vezmes" :-)

umis se na to podivat jako na "dar"? na tuto zkusenost?
ted treba jeste ne, za par let? .. ;-)
zivot jde dal .. zijes, mas domov, delas skolu, nejsi hloupa :-)
nad cim places? ..
opravdu by me to zajimalo.. NAD CIM?
proc SMUTNIS? :-)
divam se na to z druhe strany ..
mas velkou kliku, ze to bylo na pul plynu.. nevzali jste se :-)
nemate spolu deti!! :-D ..
co by jsi resila potom v takove situaci za par let?:-D)))

a ted mi rekni "nemela jsi ty vlastne velkou kliku?"
nevidi skrze toto tva sestra "jakej je?"
tim HO nesoudim.. vse ma svuj vyznam.. a takovyhle veci jsou vetsinou karmicky :-)
nesud jeho, sebe, sestru :-), jinak si date mozna dalsi kolo :-)

pokud by jsi chtela pokecat na skypu, nech tu svuj nick, najdu si te.. pokud ne, nic se nedeje :-), vse je tak, jak to ma preci byt :-)

cus :-)
 

AlinaXX
05.05.13
16:52
Nereg.

IP: 85.135.172.*
Merit, dávaš úžastné a povzbudzujúce slová, kiežby som si aj ja mohla s niekým takto pohovoriť o svojich trabloch
 
Merit
05.05.13
17:56
Reg. před 2016

ahoj AlinaXX :-)
kdyby jsi chtela.. nech tu nick na skypeho.. najdu si te..

nechame to na Bohu, on vi .. ;-) a vse je tak a bude tak, jak to ma byt :-) ..
vi "co dela" :-)
cus :-)
 
brkes203
05.05.13
19:42
Nereg.

IP: 213.215.92.*
Po pravde povedane nieje to iste ze on povedal ze pomsti. Nikto to nevie dokazat. A aj keby to povedal neprizna sa. Vestica mi vravela ze moja sestra ziarlila a nevedela prekusnut ze on uz nema o nu zaujem alebo resp. Ze si nevsima ju. Povedala mi ze ku mne nic neciti len kamaratstvo a ma ma strasne rad ... Vraj ze sa "pomsti" povedal takto minuly rok... A "zaujem" zacal prejavovat az v oktobri minuly rok..
Musela som to sem napisat, ja to nemam komu povedat nestrannemu ... Neviem preco ho stale lubim... Dal mi vela do zivota... Neda sa to ani opisat... Snazim sa zabudnut lebo by som sa asi nikam v zivote nepohla ... Len tuzim eate aspon raz sa s nim rozpravat ... Chyba mi a najviac luto mi je ze sme boli predtym vyborny kamarati a to mi chyba najviac ...
Dakujem vam vsetkym za radi ... velmi ...
Merit - moj skype je blondessasimuska ale nemam webku ... Musim si zaobstarat ...
Dakujem vam ...
 
Zita
06.05.13
09:41
Nereg.

IP: 195.168.43.*
za takým chlapom vôbec nebanuj vidíš charakter aj voči tvojej sestre není ona bude tvoja sestra a potom zasa iná keď by mu sestra nevyhovovala špina charakter tá pravá láska ťa ešte čaká
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)