English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Vztah, Pomoc prosím".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Vztah, Pomoc prosím

Karel
10.04.13
17:48
Reg. před 2016

Dobrý den , prosím vás , byl jsem s přítelyňí rok a 3 měsíce , a asi před 2 měsídci se semnou rozešla a našla si nového přítele , a zdálo se mi že jsme byli zase spolu .. stáli sme před internátem a vyjasňovali si věci které nám na sově vadili , uskuteční se to? (já o ni zájem furt mám)

Blanka 14 června
Karel 3. září
 
Dracizena
11.04.13
14:29
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Kájo, sejdete se ještě a mnohé vysvětlíte, ale až ona se rozejde s přítelem... ale, je tady to ALE... Ty už ji nebudeš chtít... protože dáš konečně rozum do hrsti...
 
smutnicka
11.04.13
15:26
Reg. před 2016

Dobrý den,Chystám se do jedné agentury najít nějakou brigádu..Najdu tam nějakou brigádu nebo tam nemám ani chodit?Můžete mi poradit kde mám nějakou práci hledat??Děkuji Jitka 12.02.
 
Karel
12.04.13
16:02
Reg. před 2016

Děkuju mockrát :) Dracizena ůžu se ještě prosím zeptat kdi by se mělo uskutečnit to naše vzájemné vysvětlování? děkujuu :)
 
Dracizena
12.04.13
20:46
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Karle, Broučku, to je pohled, více pod pomyslnou hladinu, duchovní hladinu a tam se ponořím pro informace, které se týkají zdravotního směru... .Tato zvědavost není ani pro Tebe důležitá a neboj, přijde jiná a Tvá láska k ní bude hlubší... Jen nepospíchej, spěch, i myšlenkový, oddaluje setkání s láskou... Přemýšlej, proč Ti ona utekla?
Asi nejste k sobě vhodní, ne? Když žena je matičkou a muž šroubkem a závitem se nechytí, pak je rozvod zarohem... Čekej na ženu, která bude k tobě pasovat. Ale ve vašem mládí se vztahy střídají... myslím si, že jste mladí...
 
Dracizena
12.04.13
20:56
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Smutničko, lidé chodí mezi lidmi, nejen, že musí, ale proto, že si předávají lidské Duše barevná světla, která člověk nevidí/nevnímá/.A proto jdi a hledej práci. Nikdy nevíš, jaké světlo v lidech potkáš, kdo se o Tebe otře a jeho Anděl Tě obohatí svou aurickou barvou... A takto si doplňují lidé aurická světla, která Tě pak přivedou na místo, kterému se říká štěstí... PŘEJI TI ŠTĚSTÍ... ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN***
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)