English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Goethe

Jsme zvyklí na to, že se lidé vysmívají, čemu nerozumí.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "uprozornění kdo je to?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

uprozornění kdo je to?

JaneMonster
06.04.12
11:42
Reg. před 2016

Dobrý den,
mám děsivý oběv.
Moc se o tyto věci nezajímám , ale tohle mě dostalo!
Michaela Svobodova mi napsala o dvouch dívkách 12 a 13 let.
Viznají se v magii, a mnoho lidí tvrdí že to jsou čarodějky!
Žijí ve Dvoře Králové n.L. a mnoho lidí unich objevilo podezření , že nepatři mezi lidé a tady je pár důkazů!
1.Pořád třeba i před policejní stanicí kouzlí nedavno tam prí nechali omilem lístek kde bilo napsané jakési kouzla arabským písmem.
2.Lidé unich objevují jakási ,,zjevení,, ,nadpřirozené jevy a další věci!
3.Už mame zpravi i o tak zvané ,,černé magii" která je u nich oblíbená a neminí s ní přestat prí s ní napadli už i ostaní občané.
4.Mnoho lidí je také vydělo na hřbitově kde prováděli jakési rituály a vyvolávali duchy... .co snimi míní dělat?
5.Samozřejmně že došlo i k ,,lektvarům" které nasledně využili proti občanům mesta D.K.n.l ktere jsou bezbraní a nemohou proti nim nic udelat mnoho obcanu se jich obává a už ani nechodí z domů
6.Také se okolo nich objevují bytosti dosti podobné a ted se podržte ,,z amerického KRESLENÉHO seriálu FUTURAMA" ... ... ... ... .

Všimla jsem si u nich už také že s nimi mluví a co vic??? Oni s nimi i chodí Veronika Tichovská s Phillipem Jay Frayem.Kateřina Linhartová dokonce s robotem Benderem Bending Rodrigéz.
Mají i kreslenou sestru Leelu Turangu která je mutant s jedním okem ale to sme obočili od hlavního tématu.Mám provás nové informace od pár lidí... .ptali jsme se... .. co si myslíte otěch holkách? vypozorovali jste nanich něco podezřelého?
odpovědi:
no... ..párkrát je potkávám vždy na hřitově pořád tam někoho vyvolávají... . a říkajísi zvláštní věci kolem magie... .
okolo nich se děje něco divného... .vždy zjejich bytu vyběhnou a křičí... .co zase chtějí? ajednou se dokonce když utíkali a dveře se zabouchli semi se zase otevřeli a přivřeli!
já na duchovno věřím a už sem ducha vyděla a okolo nich je spoustu negativní energie nemyslím si že by nám chtěli ublížit
je to jasné ... vsadím se svámi že provozují černou magii a jestli je to tak jak povídáte... .a jsou odjinud... proč se nevrátí?!
proč jim nezkusíte pomoct? třeba nejsou zlé... atřeba je to výmysl a pokud je to pravda... ... proč jim nevěříte... co myslíte? CHTĚJÍ NÁM UBLÍŽIT? co ponás chtějí?
 
Merit
06.04.12
12:19
Reg. před 2016

cus JaneMonster.. tedy VeronikoJayFrayova..
holka zlata.. neco uz s tim fakt udelej..
rekni mamince.. ze potrebujes pomoci.. urcite te v tom nenecha..

pa :-)
 
kelišová
06.04.12
14:04
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Panenko Maria Podsrpenská --- vidíš too???
Ještěže žijeme v moderní době , jinak by to Savonarolovi a ostatním inkvizitorům stačilo na další kolotoč děsivého upalování... .
Jane Monster - nechceš radši vymýšlet něco jiného ?
 
Nike
08.04.12
22:37
Reg. před 2016

JaneMonster,
pokud si dobře pamatuju, tak pomoci se ujalo Bílé Bratrstvo :).
Taky tu jsme průběžně ujišťováni, že děvčata dělají šedou magii a prý pomáhají lidem, věřím, že Dvůr Králové je v bezpečí. Na kreslenou postavičku stačí vzít gumu :).
 
Luciasek
09.04.12
10:48
Nereg.

IP: 83.218.186.*
To už je trochu moc..dejte té paní prášky na uklidněnou a vizitku na Choholouška
 
JaneMonster
10.04.12
17:38
Reg. před 2016

ne já veronika jay fráyová nejsem! ale její nepřátelkyně protože je to fakt píč* a chci abyste věděli co je zeč!
 
Luciasek
10.04.12
18:05
Nereg.

IP: 83.218.186.*
A jak souvisí,že je někdo dámský orgán s duchovnem ,na tomhle foru??
 
dava lasku
12.04.12
21:31
Reg. před 2016

Ahoj. No je to mozne, ale vetsina toho je uz ovlivneni mysli druhych. Cerna magie, ani bila magie neni. je to jen lidsky vymysl. Magie je jen jedna, ale da se pouzivat bud pro dobro a svetlo, nebo pro zlo a temnotu. Pokud maji silne schopnosti a ovladaji to dobre, je to velmi tezke. Ale v zadnem pripade neni dobre se snazit je nejak zastavit. To by dopadlo hodne zle Jedine co se da udelat, je pzadat Boha o ochranu a procisteni vsech negativnich energii, ktere tam sou. Ti lide mohou byt ovladany jinymi dusemi z podsveti, kterych muze byt i nekolik a maji velkou silu. Na to zadny clovek nestaci.
 
Nike
13.04.12
08:21
Reg. před 2016

To se zas musím ohradit, že by na to žádný člověk nestačil, to je naprostý nesmysl. I podsvětní démon je jen myšlenka, jež pro toho, kdo vidí, má tvar a podobu, pro jiného je jen našeptáváním.
Poněvadž, když už jednou existuje, chce žít a ponouká člověka k tomu, aby ji živil svou energií. A jelikož je to jenom shluk energie, dá se vybít, vyzkratovat v jediné sekundě. Celkem "obyčejná" fyzika.

Problém leží jinde. I kdyby se vymlátilo stovky démonů, za prdelí se vynoří další, dokud je dotyčný přivolává a sám vyrábí. Musí tedy v prvé řadě chtít on sám a posbírat trochu vůle.
Těm, kdo je vybíjet neumějí, radím ignorovat, ignorovat, poprat se se strachem, nedávat jim napapat.

Jinak je fakt, že bílá a černá magie jsou jen pojmy. Ale více podstatné při používání těchto termínů je to, jakých pomocných sil se využívá, než k jakým účelům. Dobro a zlo totiž ve skutečnosti nejsou. To jsou relativní hodnoty, dobrým skutkem se dá napáchat spoustu zla a naopak zlý skutek může rozpohybovat dobrou věc.
Domácí mazlíček je pro Tebe úžasná bytost, která Ti přináší cosi dobrého, ale pro myšku je to představitel nejvyššího zla. Která z Vás má pravdu?

Ale nemůžu ani souhlasit s tím, že magie je jen jedna. Je magie duchovní a magie rituální. Mezi tím je dramatický rozdíl.

 
meell
13.04.12
09:46
Nereg.

IP: 80.250.1.*
si koukám koledujou, asi dostanou fireballem přes zadek.. aby věděli kdo je tady magič..
 
Nike
13.04.12
10:19
Reg. před 2016

... si koleduje kdo, meele? Holky, nebo démoni? :D
Fireball patří právě k těm nesmyslným krávovinám, které tu řešíte a fireball ani neumím :). Je daleko lehčí a elegantější řešení.

Dá se vyčistit prostor, kde postižený trpí nočníma můrama apod.
Tady poblíž je takový příměstský lesík, za ním jsou staré opuštěné garáže, kde se kšeftuje s drogama, tak si to přes lesík občas střihnou zájemci. Když se dostaneš do situace, že na takového zmagořeného vola natrefíš a on se na Tebe žene, k nezaplacení. Nestane se vůbec nic viditelného, žádné balls nelítají :D, ale on se dřív, než dorazí, zastaví a zapomíná, co chtěl.

Jinak celkově, opravdový magič se vyhýbá magii, jak jen to jde, i té duchovní. Tmářství Ti asi vyhovuje líp?
 
dava lasku
14.04.12
13:54
Reg. před 2016

NIKE:
Jasne. Ja to psal taky jen ve zkratce pro ty, co v tom nedelaji a nemaji predstavu co to obnasi. Ve skutecnosti je to mnohem a mnohem slozitejsi. Tim clovekem sem prave myslel kohokoli, kdo s nicim nepracuje a chtel by treba podle nejakeho navodu zkouset nejaka kouzla a podobne blbiny. Vse je o pristupu. Takze vzdy svetlo prevysuje nad temnotou, ale nepouziva zlo, ani zadne zastrasovani a podobne. Ten kdo to opravdu ovlada, tak vzdy pracuje z bytostmi z ruznych stran, takze kdyz pisu ze clovek na to nestaci, tak na to nestaci. Nevim s cim pracujes ty, nebo jake mas schopbosti, ale ja o tom neco vim a neco sem uz v tomhle zazil. Jinak neni zadna ritualni magie a nic podobneho. Zase jen lidsky vymysl, protoze clovek musi mit vse rozdeleno a zaskatulkovano, protoze jinak to nechape. To je funkce lidskeho mozku. Vzdy jsou to jen ENERGIE a ty muzes pouzit pro jakoukoli cinnost. To uz je na kazdem, jak se k tomu postavi. Ale vzdy plati, ze co zasejes, to take sklidis. Nemusi to byt hned, ale vzdy se vse vrati a nasobi. Dnes je take moda, nabizet ruzne kurzy a zasveceni, kde slibuji kdovijake schopnosti a tak. Nic z toho ale nefunguje a je to jen psychologicka zalezitost. Clovek je proste snadno zmanipulovatelny a ledascemu uveri. Jsou tu ale duse, ktere maji schopnosti se kterymi prisli a ktere muzou take predat ve spravny cas spravnemu cloveku. Vse se ale ridi zakony univerza a jinak to nejde.

Nenutim te mi verit a mas pravo na svuj nazor. Stejne tak ale ja vim sve a tak vim co vim a s cim pracuju
 

dava lasku
14.04.12
14:00
Reg. před 2016

A jinak jeste s tim problemem a vyhybani strachu mas naprostou pravdu. Vse je to totiz o tom, jak silni sme ve sve mysli a jak se nechame omamit temnotou a strachem.
Dobro a zlo... .to je takove komplikovanejsi. Musi to byt nejak oddeleno, zese z duvodu lidskeho vnimani. Ale ty protiklady musi byt, jako ve vsem. Ja bych to videl spis jako teplomer, ktery ti ukazuje bud zimu (tedy nizke vibrace a tim pdem tu temnotu), nebo teplo a to jsou vyssi vibrace svetla, tudis klid, mir, harmonie, laska, duchovni a psychicka sila a podobne.
 
dava lasku
14.04.12
14:21
Reg. před 2016

A jinak jeste s tim problemem a vyhybani strachu mas naprostou pravdu. Vse je to totiz o tom, jak silni sme ve sve mysli a jak se nechame omamit temnotou a strachem.
Dobro a zlo... .to je takove komplikovanejsi. Musi to byt nejak oddeleno, zese z duvodu lidskeho vnimani. Ale ty protiklady musi byt, jako ve vsem. Ja bych to videl spis jako teplomer, ktery ti ukazuje bud zimu (tedy nizke vibrace a tim pdem tu temnotu), nebo teplo a to jsou vyssi vibrace svetla, tudis klid, mir, harmonie, laska, duchovni a psychicka sila a podobne.
 
Nike
14.04.12
17:59
Reg. před 2016

dava lasku,

no jo, já jsem si zase představila, jak se takový děcka s filmovou představou podsvětí rozbojí tak, že je to na blázinec. Univerzálně spolehlivá metoda, jak s nimi mluvit, asi není. Já se ozvala na základě zkušeností, netvrdím, že na to jdu nejlíp :).

Co se magie týče, pokud to chceš brát kosmoglobálně, jako ENERGIE, je to Tvoje věc. Ani nemůžu jednoznačně říct, že když se řeknou prostě energie, že bych byla proti.
Jsou tu ale jiné důvody, proč rozlišuju a škatulkuju. Můj mozek má jistě svá omezení, ale právěže o něj jde až v poslední řadě, rozumem bych k tomu nedošla. Vracím Ti Tvoje slova, nenutím Tě věřit mi, jen to objasním:

Magie duchovní pracuje s energiemi a živly jedině napřímo, bez použití jakýchkoli astrálních sil a odpovídá tvoření Boha, tedy můžu říct, že z vyšších sfér pochází. A umožňuje člověku neustálý vývoj, pokud něco nezvorá.

Magie rituální jsou systémy uměle stvořené člověkem a nikým jiným, než člověkem – ten má na astrální úrovni neomezené pole působnosti. Začne to vytvářet nějaký egregor, na který se ostatní napojují a je-li přitom vzývána nějaká astrální bytost, třeba Isis, Kryon, astrální „anděl“, tak může být touto bytostí ovládán za účelem získání energie. Může a nemusí, až příliš často to tak bývá. Není to tedy zadarmo, člověk tomu dává energii, slouží tomu, i když on sám si namlouvá, že je to naopak, a za „odměnu“ se ocitne ve slepé uličce, zastaví svůj vývoj. Většina z nich do konce života. Však ani tyto bytosti-démoni, které obklopí a berou si, vývoje schopny nejsou.

I třeba takový náboženský obřad v kostele je obřad rituální magie. Škoda, že tu není jeden kluk, co jsem tu na něj natrefila, toho nedostaneš do kostela ani jako turistu. Hrozí mu totiž, že tam omdlí, má moc citlivé senzory a mizernou ochranu. Záleží samozřejmě na osobnostech, kteří tu farnost vedou, jaké jsou jejich myšlenkové pochody a jak si s tím Jaldabaothem zavdávají.

Původní reiki je odvozeno z části duchovní magie, staré několik kosmických let, nejstarší nebeský pantheon na Zemi. A kolik je dneska druhů reiki? Všechny další odnože s přívlastky jsou lidský pokles do astrálu. Je-li na to opět napojena entita, těm lidem se po zasvěcení začne měnit osobnost. Těch několik málo jedinců, kteří zmobilizovali dost sil na to, aby se vymanili, to sami dosvědčují a už s tím nikdy nic nechtějí mít.

Nebo si lidé způsobí jiné mylné komlikace, například taková numerologie je původně vyšší dívčí, ale jen ta, kterou nám tu zanechali vyspělí lidé z minulého kosmického roku – premise (to byli ti bohové na Zemi z legend), a kterou nám po Egyptu naposled zachytila Sefer Jecira. Takhle to bylo a tak to funguje, nijak jinak. Co udělá člověk? Naběhne a začne to křivit a vytvářet své umělé systémy, třeba karmickou numerologii. Tento systém však obecně neplatí a člověk si tím užene spíš nějakou sugesci. Podobně, někdo si z nějakého důvodu usmyslí, že tři šestky jsou ďáblovým číslem. Když tomu dává energii a zavleče do toho co nejvíc lidí, kteří to posilují, začne to více či méně fungovat a pak se Američani na dálnici 666 diví, že se můžou podělat strachy a dějí se jim tam divné věci. Obecně to ale opět neplatí, jen v konkrétním magickém systému. To číslo není ani od Boha ani od ďábla. Stačí, když se podíváš, co je šestka na Tarotu, tam je to ještě správně – láska, andělské číslo. Vidíš, Tarot... Nevznikl za účelem věštění, to byla jeho degradace, ale používal se na meditaci, opět zobrazuje vývoj a přes tu kartu se napojovolo na energii, kterou představuje. O blbosti věštění z karet jsem tu popsala už dost, jsem místní rebel.

Tak proto. Ne, že bych nedokázala chápat Vesmír jako celek, ale dokud budou lidi blbí a hledat Nebe v Astrálu, kde prostě není, mám já důvod škatulkovat a varovat je.
Můžeš si akorát jako všichni říkat, kde beru tu nehoráznou drzost tvrdit, co je z Nebe a co z Astrálu :D. Nemám chuť to obhajovat, už to dělat nechci.
Měj se :)
 
dava lasku
14.04.12
19:36
Reg. před 2016

Nike.

No ja s tebou souhlasim. Co pises ted je moudre. I prez to, ze nektere veci stale vnimam jinak (a vim proc), tak mas v podstate pravdu. Jen at chces nebo ne, porad se jedna vzdy a ve vsem jen a jen o energii. Jak si ji pojmenujes a zaradis je tva vec, mas na to pravo a rozhodne ti to nebudu vymlouvat Jedine co me udivuje je, kde beres tu jistotu jak pises ze tak to bylo a nijak jinak? Pokud pochazis z te doby, nebo mas pristup k minulym zivotum, tak to beru. Ja tohle co ty pises nevim a nepotrebuji to. Mam jine vedomi a sve minule zivoty znam od pocatku, takze vim zase to sve. Ale prave proto sme kazdy jedinecny a mame jine vedomi, jine schopnosti a podobne, takze to respektuju. Jinak je opravdu vse jen o myslenkach a jejich oziveni. Ale zase je to jen zhmotneni energie Dal co se tyce reiki a podobnych veci, myslim sem to i tady nekde psal, ale to jsou podvody a i kdyz to spousta lidi mysli dobre a dela z presvedceni ze se jedna o dobro, neni tomu tak a nefunguje to. To je ale zase na dlouhe vypraveni.

Takze vidim ze se v necem vyznas a mas sve zkusenosti, stejne jako ja mam zkusenosti v tom mem. Tak vse dobre a hodne sil
 
ABCD
22.05.13
12:09
Nereg.

IP: 217.212.230.*
Ahoj, to co ty holky kouří to chci taky!
Teď vážně. Já myslel, že pokud někomu pomáhám bez jeho vědomí nebo dokonce proti jeho vůli. Masíruji si jen svoje ego.
Klidně mně to vyvraťte. Pavel
 
Merit
22.05.13
13:09
Reg. před 2016

Pavle :-D .. aby ses nedivil!! :-D
 
Dracizena
23.05.13
00:09
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Je to tak, jak Merit píše...
Když masér masíruje tělo, aktivuje akupresurní body a ty když se omačkávají, tak z určitých buněk/které spadají pod ten akupr. bod/ začnou vytékat ven z těla paprsky léčivého světla a ty když si masíruješ EGO, děje se to samé. Vytékají z Tvého těla/nebo ega/ léčivé paprsky které se dotýkají a léčí toho, na koho myslíš...
KAŽDÝ JE SCHOPEN BÝT LÉČITELEM, STAČÍ ABY MASÍROVAL SVÉ TĚLO A TÍM MASÍRUJE I SVÉ EGO... je to jasné???
Když by tehdá lidé léčili Hitlera i bez jeho vědomí, pak by cítil hrůzu v popravě a ne ukojení svých vášní a nadřazenosti...
A nezemřelo by tolik lidí...
Včera jsem dala do své roztočené čakry hokejistu Voráčka, /seděli jsem poblíž sebe v rest./kdybych to neudělala, tak by ho vytáhli z nabouraného auta polomrtvého a ne bez jediného škrábance... Jak dnes ukazovali ve zprávách...
Pomáhejme duchovně i bez vědomi druhého a o tom je naše žití na planetě Zemi...
 
ABCD
26.05.13
17:15
Nereg.

IP: 85.71.125.*
Děkuji za odpovědi.
Konečně jsem pochopil myšlení Hitlera. Takže on si masíroval ego, přitom uvolňoval léčivou energii a léčil ty, na které myslel. Tedy židy. Ti šli do "sprch" a každý z nich užíval nevědomky meducínu
Cyklon B.
U Voráčka je možné, že si měl nabít pusu. A jeho záchranou se zkušenost
jen oddálila. Ono takové půlroční koukání do stropu ma něco do sebe.
Pavel
 
ABCD
26.05.13
17:15
Nereg.

IP: 85.71.125.*
Děkuji za odpovědi.
Konečně jsem pochopil myšlení Hitlera. Takže on si masíroval ego, přitom uvolňoval léčivou energii a léčil ty, na které myslel. Tedy židy. Ti šli do "sprch" a každý z nich užíval nevědomky meducínu
Cyklon B.
U Voráčka je možné, že si měl nabít pusu. A jeho záchranou se zkušenost
jen oddálila. Ono takové půlroční koukání do stropu ma něco do sebe.
Pavel
 
Nike.
28.05.13
19:49
Nereg.

IP: 46.135.17.*
Dračíženo,
já Ti říkala, že se sama proflákáváš.
On i ten Hitler nejdřív uspěl s líbivou sociální politikou a lidi byli ochotni vypnout všechny kontrolky v hlavě, jen za vidinou, že by se proboha mohli mít líp.
Není Ti hanba se tak rouhat a přivlastňovat si jakési údajné zásluhy za výsledek dopravní nehody cizí osoby?
 
Merit
29.05.13
11:10
Reg. před 2016

tu se nekdo zase neudelal :-) .. ;-)
porad je to stejny! :-) ..
 
Kata-rína
30.05.13
12:23
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Nike: Co když je to takto: poukázání na "chyby" a nevědomost jiných NENÍ obrazem JINÝCH, není to JEJICH PŘÍBĚH. Je to příběh /obraz/ toho, kdo ono "poukázání" poskytuje. Iluze? Muška jenomm zlatá? Např. pokud s něčím, někým nesouhlasím, je to o mně /informace pro mě o mně, informace pro jiné o mně, informace pro jiné o nich samotných, atd./, pokud někoho ponižuji, je to o mně, pokud vidím pozitiva u jiných a vnímám možnost být inspirována jinými, je to o mně. Pokud vidím /pouze anebo převážně/ negativa, je to též o mně. Takto to chci. Není to tedy o tom, jací jsou druzí - jsou sami sebou, každý je sám za sebe - tím, kým je, tím, kým CHCE BÝT, tím kým MŮŽE BÝT, na co má a na co ne.
Každý můžeme být /pokud to tak chceme/současně aktérem čehokoliv a pozorovatelem celku, ostatních jednotlivců i sami sebe - pokud na to máme "naladění". Můžeme vnímat své reakce, své pocity, míru svých "vědomostí", zkušeností, odlišností - aniž bychom generovali "výslednou listinu soutěže". Pokud ale CHCEME MÍT nějakou výslednou listinu, tak je zřejmé, že žijeme život jako soutěžící. V tom případě může být zajímavé odpovědět si /sami sobě/, o co soutěžíme a proč /anebo PROČ NESOUTĚŽÍMĚ?/ - co "dávají" za umístění na prvním místě? Co si MŮŽEME URVAT v takové soutěži? Proč, kvůli čemu je taková soutěž vůbec "vypsána" /je možné vypisovat soutěže i sami sobě, proč ne, když to tak chceme/? A proč "chceme" tím dosaženým vítězstvím vyrábět armádu poražených /blbců, méně schopných, neschopných, neznalých, zbloudilých... ../? CO NÁM CHYBÍ? Bude to možná něco, co chceme nahradit vítězstvím v soutěži /boji/ - třeba /jedna z možností/. A co když je možné najít "originál", který není potřeba nahrazovat umístěním na předních příčkách - ne-li na prvním místě v žebříčku čehokoliv? Napadá mě: jsem sama sobě na prvním místě, nezávisle na tom, jak mě vnímá kdokoliv jiný. A nepotřebuji tudíž svému okolí ani nikomu jinému předvádět, jak jsem úžasná, páč dokonalá nejsem /neznám nikoho, kdo dokonalý JE/.
Tož, pouze krátce něco, co mě napadlo poté, co si zde po delším čase čtu.
 
Dracizena
30.05.13
23:45
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Nike... přečti si mně ještě jednou ty FLÁKAČI:)))
Píši jasně, když by tehdá lidé léčili/myšlenkově, modlitbou/Hotlera,
tak by z něj nebyl takovýto krutovládce... .

Tím chci říci, že každý člověk je léčivou formou a může i léčivě působit na jedince.Ale protože německý národ viděl v Hitlerovi boha bezchybného, proto on se vyvíjel podle své zrůdné karmy... a nikdo nechtěl vidět jeho chyby...

Už jsem zde jednou psala i o tobě něco podobného...
Ty se zde zviditelňuješ jako hádavá, řekněme, fena.
A mně léčivému člověku ukazuješ svou nedokonalost a proto já vím,
co mám v tobě léčit...
Jsou to zvířecí energie, které nemáš uskladněné a proto štěkáš...
Chceš i kousat, ale nevíš, že máš dávno na čumáčku košíček a proto už nikomu nenahlodáš jeho karmu...
Tvé útoky se vracejí jen a jen do tvého těla a už budou bolet jen tebe.Říká se tomu, že se Ti bude vracet bumerang.
Je tvůj a máš ho ostrý, jako máš na každého nabroušený jazyk...
Budeš se čistit svou bolestí a o tom to je...
Proč by zde jiní měli bolestí čistit tvou prokletou karmu?
A proto zde jsem... zkus pochopit co je duchovno a magická síla v něm... Ta má je spravedlnost... Čím více budeš kňafat a hledat hádky, tím více tě bude bolet tělo... je to tvá volba...
Já umím ochraňovat světlem, ale ty neposlušný bouchnu jeho temnem...
 
Dracizena
30.05.13
23:59
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Danuš a Katarín, zdravím... neměla jsem v plánu jít na věštírnu, ale ty vaše vibrace mně tak šťouchaly, že jsem si říkala, Bože, co se to tam zase děje:)))
Problém Nike je ten, že se neumí zpovídat do hvězd a svou karmu prostě do někoho musí vylít a nejlepší je to hádkou. A proto si hledá lidi kteří ji dokáží ten její humus uzemnit...
Ale Danuš, nemůžeme stále čistit její hnůj, že?Musí se to dnes už holka také naučit... Ale naučí, protože se bolestí ani nehne a bolest dokáže člověka dostat až na kolena a modlit se ke hvězdám, k Bohu a nebo k léčiteli, který pomůže...
Ne, Nike bude a už má, duchovní potíže, které bolí v kříži, za krkem a v hlavě... Brrr ta se má...
Nikomu nic zlého nepřeju, ale nesmím vidět, když od zlých, jejich bolestivé zlo je posílánu k těm dobrákům...

A snad jsem se právě tak moc neproflákla :)))
 
Dracizena
31.05.13
00:05
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Z Hitlera udělám Hotlera :)))asi nemám psát v noci
ale aspoň jsem se zasmála...

Mám vás ráda holčiny... pááá
 
Merit
31.05.13
07:24
Reg. před 2016

Ahoj Draci :-D :-D .. no, musela jsi to vnimat :-), ja videla jak to vsude "obcurkala", jako pes, nastekala jako fena a sla si po svym :-D

holt mela blbej den :-)

krasny je na tom to, ze aniz bychom si my tri psaly, neco poradne rekly, ze se tu nakonec sejdeme :-)
co ja, ja tu jsem denne .. Katarinka uz sem skoro nechodi..
ty zavitas jenom, kdyz tu mas co resit :-) ..
ale jak to "proste fachci" :-) ..



co se tyce praktik, nekde jsem cetla, ze Nike dela otevirani Zeny v Zene.. coz mi prijde potom jako brutus, kdyz se tu takhle chova :-)
mozna je tak i dohledatelna, podle tech kurzu :-)
je tajemna a asi ma svuj duvod.. steka i jinde :-)
premyslim i o tom, kterou tu Zenu v sobe ma otevrenou..
mozna tu co ceka na zkroceni? :-).. nebo je to ta, kterou posle cert, kdyz nemuze on sam! :-D :-D ..

a ted davej bacha.. bude asi zle :-) ..
tohle uz na ni bude moc :-).. a zase nas narkne, ze jsme se spojily :-), ze to je tu desny spolek.. ze ji ublizujeme a kdo vi, mozna zase pritahnou jeji rytiri :-).. kteri ji pak ochranuji:-)
at uz radobyskutecni :-), nebo jenom vykonstruovani :-) ..
pak nam napisou co prave "jedli a delali" jako, ze si povidaji atd..
jo, dat tomu nadech velkeho pratelstvi :-)
kdyz jde totiz do tuheho.. je Nike v riti ..
vsichni rytiri se vypari .. a z vlastni zkusenosti vim, ze ji pomohla ma "prakticka rada" z bezneho zivota :-).. nakonec jsem byla ja ta nejhorsi svine :-), ale co.. aspon meli lepsi vanoce :-)
i takova "je".. Jedova Kravovna ..
muzou si ji tu zastavat jak chteji.. ja vim svy.. uz jenom ten prevlek me presvedcil o tom co je zac.. a manipulace "nikomu to nerikej" :-).. vyzrat si neco do dusledku, to je totiz opet problem..
a takhle je to asi i s temi rytiri..
no, to uz bych si radeji uprimne dala jeho velicenstvo Minor :-)
(film).. tam jde aspon o poradne prirozeni! :-D :-D ..

mejte se krasne! v praci v sest! a uz je daleko vic! :-D :-D



abych nezapomnela, taky te mam rada :-)
 
Maty
31.05.13
20:14
Nereg.

IP: 176.222.228.*
Merit, kde zůstala láska?
 
Maty
01.06.13
19:35
Nereg.

IP: 176.222.228.*
Merit, jsme lidé různí a každý odněkud pocházíme, něco si prožíváme. Nikdo to nemá lehčí než ...
Otázku "kde zůstala láska?" jsem napsala ne proto, že lidé, kteří se mají rádi, by si neměli umět vynadat, neříkat svůj názor nebo se neohradit. Jde o podpásovky ... Uveřejňuješ to, s čím se Ti člověk svěří ve slabé chvilce, otevře Ti své nitro a Ty to pak použiješ proti němu .. to považuji za nefér. Tedy láska jen pro někoho a když jde na ruku?

P.S. Stejně jako zmínka o Dračí .. když už chceš bojovat, zvol prosím čisté zbraně
 
Merit
02.06.13
01:14
Reg. před 2016

a jeste poselstvi :-) .. miluju Chauna..
a tenhle pribeh je naprosto uzasnej :-) ..
unest zivot celej, se vsema lumparnama.. at na nas pachanych, ci tech, kterejch jsme se napachali my sami :-) ..
a opet se na nej nekdo muze divat tak ..
a) jenom abstinuje .. to muze zacit znovu..
b) debil co cekal? ma v tom jenom berlicku :-)
c) no, ten dopadl! :-D ..

Maty.. ja v tom vidim poselstvi.. NADEJI .. :-)
on vi, ze jsme pak nafetovani "svetlem" :-D, je to droga prirozena a ze to LZE procitit, prozit .. ty stavy :-) ..

Buh mu pomohl, skrze Jezise Krista.. pomohl mu taky skrze kvantovou fyziku .. skrze to, ze jsme vodou .. porad je to to same :-)
vyber, vule.. Laska a prosba o pomoc a jak zazni ve filmu "Rozhovory s Bohem" (kniha je predlohou).. kdy se Buh zepta "Uz mas toho dost?" :-) ..
co si s nim asi za peklo musela zazit jeho zena? .. a presto "funguji dal" :-) ..
a je jenom na tobe.. i na tech ostatnich co sem nahlidnou..
co si z toho vezmou.. :-)
ja si vzala to "svy" .. je borec a kez mu Buh zehna:-)

youtube.com/watch?v=uPtVFcctzLU
 
Kata-rína
02.06.13
09:47
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Tak ještě něco - ač jsem chtěla už pomlčet. Ale zatím nee :-)
Chci jen sdělit, co mě napadlo ohledně upozornění Maty na "podpásovky". Jako první mi přišlo: pokud upozornim na podpásovku "u někoho" a u jiného nee /a konkrétně u někoho takového, který podpásovky vyrábí jako na běžícim pásu/ - tudíž podpásovku někdy VIDÍM a jindy ne /anebo: pokud se to týká určité osoby, tak se k tomu vyjádřím ale jindy nee/, o něčem to vypovídá.
Provedla jsem "kontrolu" u sebe - zda zvládám vidět podpásovky všude a nestranně. Vyšlo mi toto: NEVÍM. A poučila jsem se: budu více pozorná /mimochodem: CO JE VLASTNĚ PODPÁSOVKA?/.
Poté mě napadlo, zda je vůbec potřeba upozorňovat na "podpásovky" /pokud už mám jasno v tom, co to vlastně podpásovka je/, které se dějí směrem k někomu jinému a mně ne. Vyšlo mi toto: NEVÍM. Další: týká se i mě, když se děje nějaká křivda někomu jinému? Vyšlo mi toto: určitě ano. Z čehož všehož se odvíjí spousta dalších otázek a odpovědí, které jsou pouze mojí záležitostí, proto je nebudu popisovat. Některé otázky a odpovědi si můžeme pokládat a zodpovídat sami sobě všichni, uvnitř, něco - pokud chceme - můžeme sdílet, sdělovat si své "výsledky bádání", špiritizovat nad tím společně. A může to být všechno bezva, pokud to tak chceme mít, pokud chceme být sami sobě a s ostatními navzájem nějak užiteční. Zřejmě není možné vyhnout se tomu, že někdy někoho zraníme - chtě-nechtě. Otázka je, zda je možné "zdravě" žít tak, že si zvolíme za svůj základní cíl, záměr ZRAŇOVAT proto, abychom sami byli spokojeni, protože jinak spokojeni být neumíme. Toť další otázka k zamyšlení - jedna z mnoha.
 
Maty
02.06.13
16:50
Nereg.

IP: 176.222.228.*
Katko, podpásovku jsem v případě Merit popsala přesně a protože ji nepoužila poprvé, byla jsem zvědavá, v čem ji Niké-ina přítomnost tak prudí (čeho se na ní bojí), napsala jsem svůj příspěvek. Kdo se zeptá, ten se dozví...
 
Maty
02.06.13
16:58
Nereg.

IP: 176.222.228.*
Merit, politik by nenapsal lépe .. na přímou otázku, odpověď v trojobalu (nebudeme se bavit o polopatizmu .. dobře víš, o čem to je) ..
 
Kata-rína
02.06.13
18:27
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Ahoj Maty. Vidím to z jiného pohledu, odlišně, než jsem to pochopila od Tebe /pokud jsem Tě pochopila dobře/.
K politikům a trojobalu: neznám politika, který by odkryl jakákoliv svá temná zákoutí a vystavil je. Bez trojobalu :-)Politici /většina/ chválí sami sebe, vyvyšují se do kategorie nadlidí, všemu "rozumí", vnucují svá pravidla, hájí své zájmy /ale patřičně to okecají v tom smyslu, že slouží lidu a zachraňují svět/, jsou bezohlední, soutěživí, manipulují, mlží... . Anebo ne?
Vnímáme zřejmě každý něco jiného, dle svého nastavení, svých možností a zkušeností.
Ještě něco: co když je to tak,že ochranu a advokáta potřebují pouze ti, kteří jsou slabí?
Anebo ještě něco dalšího: nacházíme a všimneme si pouze to, co hledáme :-)anebo předpokládáme, že "tam" může být - zbytek nevidíme, nehledáme a ani nepředpokládáme, že "tam" JE i něco jiného, než co chceme najít - co neznáme z vlastních zkušeností a poznávání, to "neexistuje".
Toť vše.
 
Maty
02.06.13
19:05
Nereg.

IP: 176.222.228.*
Katko, díky
 
Merit
02.06.13
19:23
Reg. před 2016

Maty staci kratce..
mas dojem, ze jsem se Nike bala ci bojim?
ano?
jenom se ptam..

 
Maty
02.06.13
23:58
Nereg.

IP: 176.222.228.*
Merit, podle sáhodlouhého zdůvodňování, obhajování, obviňování, vyvolávání pocitu viny atd. "ano" .. tohle dělají lidé, kteří potřebují odvést pozornost od svého pravého záměru, i když o sobě napíší celý životopis. Spousta věcí se schová za duchovno, ale záměr (v tomto případě "srazit, snížit") je čitelný. Můj názor nemá nic společného s Tvým věkem, národností, barvou pleti, vzděláním .. prostě mi to od Tebe jen nepřijde fér, víc za tím nehledej
 
Kata-rína
03.06.13
07:35
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Zastavím se u slova fér anebo nefér. Co to je? Možná hra podle pravidel. Jakých? Kde jsou? = pouze krátká poznámka.
Maty: pokud chceme soudit /anebo posuzovat/, což činíš, mělo by to být spravedlivé. Ale je fakt, že můžeme vyslovit svůj názor, aniž bychom měli v úmyslu soudit. Tobě něco připadá nefér, ale nepíšeš, PROČ, dle jakých pravidel - a zda "pravidla" dodržují i ostatní "hráči". Namísto toho vytýkáš Merit délku příspěvku a popisuješ vlastně, jak na Tebe to, co píše, působí. Což asi umíme takto všichni. Jsme lidi, nedokonalí - je to tak "normální". Pokud je ale snaha o dialog /nevím, zda je taková snaha/, možná by někdy bylo namístě položit otázku dotyčnému, zda jsme ho pochopili správně, zda byl obsah sdělení myšlen tak, jak jsme pochopili.
K tomu, co obvykle píše Nike: na mě působí její projev většinou velmi konfrontačně. Možná proto, že sem chodím už pouze občas, mohlo mi ujít nějaké Tvoje spravedlivé rozhořčení nad tímto jejím stylem, ve kterém není nouze o "zdůvodňování, obhajování, obviňování, vyvolávání pocitu viny atd. "ano" .. tohle dělají lidé, kteří potřebují odvést pozornost od svého pravého záměru... ... .. Spousta věcí se schová za duchovno, ale záměr (v tomto případě "srazit, snížit") je čitelný."

 
Merit
03.06.13
13:04
Reg. před 2016

Maty.. kup si novy metr.. a priloz ho ke stavajicimu, kterej pouzivas..
za cas se totiz krejcovsky metr vytaha.. to nas ucili na ucnaku..

reagovala jsi na neco a tak pro me zase nejasne a divne, ze jsem vlastne ani nevedela na co se ptas?? ..
priste napis rovnou otazku "ceho se na Nike bojis??" ..
bud tak hodna a usnadni mi to .. dekuji..
a nejak to rozvedeme .. bud to ustojime .. nebo ne :-)
bud tedy vzdy "vuci me polopaticka" ..



lidi spolu mohou vyjit, dukazem toho je i ma rodna ves, v cele s moudrym Náčelníkem.. kde je lidem dobre, navzdory "systemu"..
jako by se ani nezilo v nasi republice :-)
jde to.. on to dokazal ..
muzeme tu spolu vyjit i my ..

nemela jsem a nemam strach z Nike.. spis to jsou obavy o ni ..


jdu proste k tobe.. v ruce mam sekyru.. a jinym jazykem ti rikam "cigansky", ze ti jdu nasekat drevo.. a ty mi nerozumis ..
ty cekas "ze jdu po Tobe?"...

lidi spolu mohou vyjit.. mohou si navzajem pomoci..
je to o toleranci..

ze se Nike navazi ma nejaky duvod.. a to je jadro pudla..

sex? osamelost? spatny vztahy v rodine?..
vyrovnany clovek "nema potrebu se navazet".. ani se prevlikat..
ucitel vi.. (za ktereho se ja osobne nepovazuju).. ze nekdo na "neco proste nema".. prolitnu vlakna, jdu dal..
jeste neco musej ujit..
ale mit stale a roky jeden problem :-D, to uz je husty :-)
je to i odvaha prijit za Draci a rict "mam ten a ten problem" :-)
za kymkoliv.. hledat "to spolecne", pojmenovat to :-)
a treba u toho dojit k tomu, ze jsem DEBIL a to bylo v mem pripade :-D


ty strachy.. mavaji s nami celej zivot ..
nejhorsi jsou ty niterni.. intimni.. zahnivajici.. jenom at to nikdo proboha nevi.. kdybych takhle resila svoje "znasilneni"..
nebo "rozvod".. tak jsem prakticky mrtva .. prezivam..
vypustit "krakena" .. a obejmout ho .. a jde se dal ..
cus :-)

















 
Merit
03.06.13
13:12
Reg. před 2016

pokud se sem divaji muzi :-), tak hlavne pro ne vkladam toto video :-D
nema to chybu.. berte to jako darek a odlehceni..
protoze s nami zenami nemate vubec lehkej zivot :-D
a chapu, ze casto prasknete dverma a radeji jdete do hospody :-D
to se "neda" :-)))))))

mozna jsem to sem uz i vlozila.. pak se omlouvam, ale urcite se najdou i taci, co ho jeste nevideli :-)

youtube.com/watch?v=KFHkx72Uzlo
 
ABCD
03.06.13
15:32
Nereg.

IP: 85.71.125.*
Ahoj děvčata!
Když jsem psal svůj příspěvek, nenapadlo mě jaký tok emocí to rozproudí.
Provokuji ale účelem není někoho urazit. Účelem je dostat ven to potlačované, co člověka žere. Člověk rozpálený do běla se jen těžko ovládá.
Děkuji za reakce i za snahu to řešit.Merit děkuji za video.

Konečně "uprozornění kdo je to?" není jen "dětská hra" ale nabýva na rozměru.

Přeji slunce v duši i nad hlavou! Pavel
 
Maty
03.06.13
18:35
Nereg.

IP: 176.222.228.*
Katko, už jsem to vpředu někde psala .. podpásovku vidím v tom, když se někomu ve slabé chvilce svěřím se svými důvěrnostmi a on, ve chvíli, když mu zrovna nejdu na ruku, to bez mého svolení řekne národu. Rovnou bych řekla - bere mi svobodnou vůli rozhodnout se, jestli někde na veřejnosti něco ze soukromí řeknu. Nedala jsem svolení. Takhle zachází Merit s Niké .. Jestli to otevírání se národu se sebou dělá Merit, je její věc, ale každý takový není, nepřeje si to a taky je to jeho věc.

Např.
29.05.13
"tu se nekdo zase neudelal :-)
::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::: ::
Např.
03.06.13
"ze se Nike navazi ma nejaky duvod.. a to je jadro pudla..

sex? osamelost? spatny vztahy v rodine?..
vyrovnany clovek "nema potrebu se navazet".. ani se prevlikat.."

::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::

Tohle je vpořádku? Opravdu v tom necítíš, že chce Merit Niké předhodit to, s čím se jí Niké svěřila a tímto jí dát najevo, jaké je ho.no? Můžeme si vzájemně říct, co chceme, určitě v tom zpětně najdeme sami sebe .. Jsou však věci, které člověku škodí (a to Merit moooc dobře ví), ať je zabalíš do čehokoliv .. třeba duchovního

Můj názor, ne soud .. názor na to, co není fér, není o souzení.
 
Kata-rína
03.06.13
19:17
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Ahoj Maty. Mně se to jeví jako obecné tipy, které mohou způsobovat, že člověk kolem sebe kope - tak nevím, zda jsi svým psaním něco neproflákla. Co se mě týká, jsem hodně trpělivá, naslouchám, přemýšlím, vyslechnu, když mohu pomohu = svatá, občas mě svědí mezi lopatkama =rašící andělská křídla, musím je denně zamačkávat /kdekdo by mi je záviděl a jsou nepraktická, do dveří nevlezeš a tak/. Ale když vidím, že někdo nonstop kaká druhým na hlavu, zavrčet je potřeba - umím to taky :-)
Mír s vámi všemi, koťata
 
Nike.
03.06.13
19:32
Nereg.

IP: 46.135.112.*
Dračí ženo,
Ty jsi sektářka a já vykonávám jistou aktivní službu. To jsou myslím jasně rozdané karty a pro mě bez diskuze.
Permanentní mlčení vůči Tvému konání může snad pro některé jedince znamenat slunce v duši, pro mě je to ale lhostejnost vůči lidským zhůvěřilostem.
To víš, občas se vrhne lymfocyt na rakovinnou buňku a za „chvíli“ do nás ťukne galaxie Andromeda. Co s tím naděláš?
Ostatní slohové práce mě nezajímají. Název vlákna opravdu sedí jako ulitý. Jako ulitý.
 
Merit
04.06.13
03:53
Reg. před 2016

neadresuju:-) .. kdo chce at se podiva.. kdo nechce, tak preci nemusi :-) ..

videa :-)

youtube.com/watch?v=xnhXFpMg8Ic

youtube.com/watch?v=aFDUeU6n_aI

neco malo o politice .. z pohledu Hnizdila :-)
youtube.com/watch?v=oIcMCRpHlhc









k Maty ..
pomlcela jsi o tehdejsim prevleku.. kdyz podle meho nazoru nezvladla reakce lidi.. a nedokazala si to ustat..
a) jak to vidis ty?
b) co ti toto dava .. ten poznatek, ze se prevlekla ..
pokud nechces, neodpovidej, cus :-)



 
SolomonKane
18.06.13
12:05
Nereg.

IP: 217.197.155.*
Na koho to má udělat dojem? Na rozumný a střízlivě uvažující lidi to nezabere. Dostatečně výmluvný je fakt, že se k Nike hlásí lidi, který nemají problém s etikou, morálkou a protiprávním jednáním, jak se tu stalo.
 
ABCD
05.07.13
14:55
Nereg.

IP: 85.71.125.*
Merit, děkuji za videa.
Na pana Hnízdila jsem parkrát narazil, přesto "nezkoumal" až nyní.
Kdo četl třeba Louise L. Hay, může s ním jen souhlasit.
Ve videu zmíněný Václav Klaus má velmi otevřenou 3.čakru aproto nechápu proč mnoho lidí řika, že je debil( naopak jeho IQ je vysoké možná přes 150). Zato emoce má "na draka".
Při ukázce Vrtěti ženou se mi vybavil film Dobří holubi se vraceji, kde místo přístroje "fungoval" pan Kňažko.

Ostatní jsou pro mě jen žabomyší války. Když někdo chce ať si živí svoje parazity (vztek, zlobu, ... ).

Přeji slunce v duši i nad hlavou. Pavel


 
gejza
01.02.17
15:39
Nereg.

IP: 78.111.117.*
jak muzu poznat vkaratach jesli budu mit dite prosim vas porat te mi
 
david adam
30.05.19
02:09
Nereg.

IP: 95.150.172.*
dobri vecer chtel bich se zeptat nasebe co mne ceka a co bude
 
david adam
30.05.19
02:11
Nereg.

IP: 95.150.172.*
dobri vecer chtel bich se zeptat nasebe co mne ceka a co bude
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)