English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Archias

Žena na muži miluje zpravidla více jeho duši než tělo, muž na ženě více její tělo než duši.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "rakev".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

rakev

katka82
15.03.12
16:28
Reg. před 2016

měla jsem sen - seděla jsem neskutečně dlouhou dobu v kapli a koukala na hnědou vyleštěnou rakev se zlatým kováním a velkou bílou kyticí a bílými stuhami... .bez emocí,nevim,kdo v ní byl,jen jsem tam seděla a koukala na ni... .pak jsem se dozvěděla,že můj malý syn umře,jakoby mi to někdo říkal z dálky nebo šeptal do ucha... .celou noc jsem seděla u té rakve a před probuzením to pošeptání... .hledala jsem ve snářích a všude je jiný význam pro rakev a pro tu zprávu jsem nic nenašla... .nemáte představu,co to může znamenat?
 
Ceský Merlin
17.03.12
11:06
Nereg.

IP: 89.203.165.*
Ahoj Katko,

pokud se ve snu objevíš v kapli, pak ti tento snový symbol připomíná, že si máš v životě udělat malou zastávku a rozjímat. Možná tě to nutí zrekapitulovat život, svou minulost, abys mohla jít vstříc lepší budoucnosti. Měla bys tedy zvážit své jednání a ujistit se, že jsi na správné cestě či jdeš správným směrem.

Pokud se ti zdá o rakvi, pak to nemá nic společného se smrtí. Obvykle se totiž jedná o rozloučení, ať už s člověkem nebo situací anebo problémem. Rakev tedy uzavírá a vybízí tě k loučení, s tím co bylo. Je potřeba udělat tlustou čáru za minulostí a dívat se dopředu, je potřeba své starosti a potíže zakopat do hrobu zapomnění.

Hlavní postava ve snu, tedy syn, může zobrazovat tebe samotnou, než druhého člověka. Jakoby ti nastavoval zrcadlo tvého jednání či chování. Možná tě to nabádá, abys ty jakoby "zemřela", něco ukončila, abys mohla otevřít novou kapitolu svého života.

Obecně syn může upozorňovat rodiče prostřednictvím snu na výchovné problémy, čím mohou být na své špatné chovaní, chyby či viny ve výchově. Jedná se o vnitřní pocity.

Noc je symbolem nevědomí, které sídlí v temnotě a vyvolává v tobě vnitřní nejistotu. Je to jakési vzpříčení, zaseknutí, zastavení, které bys měla objevit, abys ho mohla vyřešit. Noc skrývá tajná přání tvojí duše a umožňuje ti uvědomit si ona stinná místa, které se projevují jako nálady. Ohledně času symbolizuje noc konec jednoho období, kterého se obáváme, ale také cestu ke světlu, a proto musíš jít, nikoliv čekat.

Je to jen krátká zastávka, a proto ve své snové kapli nezůstávej dlouho. Jdi za světlem a nadějí.

Měj se hezky

Merlin
 
katka82
18.03.12
15:59
Reg. před 2016

Moc děkuji
 
Dracizena
25.03.12
00:45
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Katko, nečetla jsem výklad Merlina, nevím co ti píše, ale určitě nepohrdej s žádným výkladem, i když by jich bylo dvacet... Tvůj sen na Tebe mluví ze světelné hloubky... Šifruj slova... KAPLE = KAP = kape voda... RAKEV = KREV = KREV KAPE DO ZKUMAVKY = a toto nám chce říci, že je třeba zjistit jaké dědičné nemoci máte v rodu a uzdravovat je, aby dědičnost netekla do potomků... Žádný strach neměj, protože jsi snem zaznamenala podstatu kterou budeš léčit a mohu Ti ukázat jak na to... HNĚDÁ BARVA znamená Země a její hloubka dolu a to je hloubka do historie a tam vznikl kořínek dědičných potíží, které jednoduše vyndáme jako kytičku z hlíny... ZLATÉ KOVÁNÍ symbolizuje zlaté Slunce a BÍLÁ znamená, bílá nemoc/dědičnost/... HNĚDÁ+ZLATÁ+BÍLÁ = Zemi propoj se Sluncem vizuálním duhovým sloupem, ve kterém se uzdraví bílá nemoc... Myšlenka + slovo+ představa, jsou magickou hybnou silou, kdy se hmotní zdravé zítřky... Sen přišel včas a proto máš čas vše uzdravit a přetvořit, zorat, uvláčet a zasadit semínko svého Stromu Života síly a tato síla je uzdravující, i pro Tvé okolí…
 
janajjch
27.03.12
16:11
Nereg.

IP: 78.136.158.*
Ijá děkuji za radu od Dračí... a tvořím uzdravující se zónu protože vím,že to funguje
 
dandula
05.04.13
12:33
Nereg.

IP: 83.208.69.*
Byla jsem před měsícem na pohřbu..od té doby mám každou noc sny o rakvích..ať už je jedna, nebo tři, neustále je okolo mě přenášení, postavují a mě je to ve snu značně nepříjemné..jsou černé, hnědé a ve snu jsem většinou nucena je mít někde v bytě uložené..Neřekla bych, že byl pro mě pohřeb nějak emočně vypjatý,ale už mi z toho straší..
 
Ellka
07.10.17
19:37
Nereg.

IP: 88.101.185.*
Prosím, dnes v noci se mi zdál děsivý dlouhý sen a nemohu vyhledat přesnější význam. Tatík mi oznámil, že mi zbývají 3 týdny života (je mi 31) a následně jsem viděla koupenou bílou rakev pro mě. Strašně jsem se vyděsila. Pak návštěva tatíka u mé lékařky, která mu předala info a lékařskou zprávu s tím, že ji má ode mě podepsanou. Já ji však nečetla a jen podškrábla. Pak jsem tam viděla nějaké varovné info (snažila jsem se zapamatovat si detaily z lékařské zprávy), ale jediné, co si vybavím, je "... hnědé odumřelé... ." A pak nějaké lékařské pojmy v latině.

Když jsem hledala rakev, moc mi to k ničemu nepasovalo... Předem děkuji za nějaké pěkné vysvětlení - hodně z vás podávají pěkné vykreslení významu.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)