English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Pythagoras

Bohové dali člověku dvě ruce, aby je neobtěžoval s každou maličkostí.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Svíce (svíčka?)".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Svíce (svíčka?)

Mikiška
15.03.12
13:09
Nereg.

IP: 85.135.108.*
Zdravím,

prosím o pomoc s jedním snem, byla bych velmi vděčná za jakékoliv vysvětlení svého snu. Pamatuji si, že jsem seděla u stolu a přišla žena, moc jsem jí do obličeje neviděla, ani mi nepřišlo, že ji znám, ale měla jsem k ní vřelý vztah. A dala mi takovou krabičku, vypadalo to jako cigarety a v nich bylo několik svící (ve snu jsem si říkala, že to byla svíčka, ale když si uvědomím rozdíl mezi svící a svíčkou, byla to spíše svíce), jejich barva byla krásná jemně fialová. Podala mi je, vytáhla jsem si tři a nejdříve jsem je chtěla všechny zapálit, ale pak jsem se nakonec rozhodla, že zapálím jednu, v ten moment si přála svoje nejtajnější přání, o kterém sním už tři roky a pak jsem ji zapálila a odešla, chtěla jsem ji předtím ještě zhasnout, ale neudělala jsem to? Moc prosím za objasnění, zda-li si s tím někdo bude vědět rady, děkuji.
 
Ceský Merlin
17.03.12
11:21
Nereg.

IP: 89.203.165.*
Ahoj

Stůl znamená, že se dostaví hosté, a proto je potřeba mít čistý stůl, aby se třeba mohlo vést nějaké jednání nebo začít projednávat nějakou situaci. Je tedy potřeba mít uklizenou a v pořádku svou minulost. Chceš mít zkrátka o svém životě jasno.

Žena, která je hlavní postavou tvého snu symbolizuje tebe samotnou, tvou ženskou stránku osobnosti, která ti radí, jak třeba postupovat dál. Je to například tvoje intuice, vnitřní hlas.

V krabičce se ukrývají tvá tajemství a přání, která čekají na otevření a naplnění.

Pokud se v krabičce nacházelo několik svící, pak se máš pro něco rozhodnout, vybrat si z více možností, z více přání. Hoří-li svíčka jasným plamenem, pak bude tvá láska opětována a tvé přání naplněno. Je to světlo v temnotě - naděje na vyřešení tvých problémů nebo tužeb. Avšak za předpokladu, že se o svůj malý oheň ve tvém srdci taky budeš náležitě starat, opatrovat ho, aby nepohasl.

Fialová barva je symbolem meditatace, zahloubání se, rozjímání a přemítání. Je tedy potřeba jít si pro svá přání do hloubky svého srdce.

Měj se hezky a přeji ti, ať se ti tvé přání vyplní a uskutečníš ho

Merlin

 
Mikiška
17.03.12
22:15
Nereg.

IP: 85.135.108.*
Dobrý večer,
mnohokrát Vám děkuji za vyčerpávající odpověď. Jedná se o přijetí na jednu školu, na kterou se přeji dostat již tři roky a po roční pauze, jsem se k tomu opět odhodlala. Ten plamen hořel krásně, akorát sem tam se pohnul do stran a je pravda, že mám více možností ohledně výběru oborů, ale při zapálení svíčky jsem si přála pouze zminěnou školu a dotyčný obor. Děkuji. Snad to znamená splnění přání. Přeji krásné jaro a spoustu štěstí v životě
 
Mikiška
17.03.12
22:19
Nereg.

IP: 85.135.108.*
Ještě přidávám komentář k vašemu výkladu snu, perfektně jste vylíčil můj osobní vztah ke svému životu, ano chci mít jasno, jistotu a řád ve svém životě a je pravda, že v poslední době mám pocit, že se mi to i daří prokázat. Opravdu děkuji mnohokrát, mnohé mi to potvrdilo a zapadlo přesně tam, kam to mělo Děkuji.
 
Zuzanka1
28.03.12
11:53
Reg. před 2016

Dobrý den dve noci po sobe se mi zdalo o satech porad okolo me byly saty nebyly svatebni ale byly barevne jedny byly modre, cervene, zelene napred jich bylo malo pak jich uz bylo vic a byly tam i jine zeny a nosili je a pak z nich zniceho nic byly ryby:-))ja spise prihlizela...
a na to se mi zdalo o pozaru benzinky a zrejme sem to udelala ja a prijeli hasici a hned to uhasili...
zajima me zda to neco znamena??dekuji
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)