English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Čínský horoskop
Čínská astrologie rozeznává 5 živlů, každý s jeho vlastním významem.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Buffon

Talent - toť trpělivost.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Mohu změnit karmu?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Mohu změnit karmu?

osinka37
12.10.11
15:19
Reg. před 2016

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit? Jsem zatížená karmou a chci se pokusit to změnit. Toužím mnoho let po dítěti, bohužel mi asi nikdo nemůže pomoci. Něco muselo špatného v mé minulosti a já teď nesu ty následky. Mohu něco změnit? Děkuji moc za případné rady. Moje datum narození 27.6.1972
 
filip01
12.10.11
18:28
Reg. před 2016

osinko,no zase tak hrozný to není,máte malou karmu,to není až takový malér a změnit se nedá,ta se dá pouze odžít.karma je dluh a ten musíme splatit a splatit znamená o něco přijít,ale nemusí to být za každou cenu,Karma po nás chce větší opatrnost a ohleduplnost,takže pokud si budete dávat pozor hlavně na úrazy a vše kolem nich,nemusíte se bát.Rozhodně to ale není až takovej mazec u vás. Filip
 
osinka37
13.10.11
06:06
Reg. před 2016

Děkuji Vám Filipe za odpověď. Bojím se pouze jedné věci, že můj život zůstane nenaplněn. (nebudu mít dítě) To je pro mne důležité a je to i má karma, takže bohužel s tím nic neudělám...
 
kelišová
14.10.11
14:02
Nereg.

IP: 217.117.216.*
pro osinku - všechno se dá změnit , dítě mít můžete , když budete chtít , jsou různé možnosti , můžete si dítě adoptovat. Takových krásných hodných dětí je , co čekají na mámu s tátou .
 
Teoretik
14.10.11
14:34
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Osinko37 - mohla byste napsat, proč si myslíte, že jste zatížena nějakou karmou? Dnes se toto vysvětlení objevuje skoro v každém ezoterickém pojednání. Asi se někdo domnívá, že to lidem může pomoci. Já mám naopak pocit, že lidi spíš toto téma stahuje v jejich starostech spíše do kolen. To že zatím nemáte dítě může mít tisíce příčin a myslím že věcnějších než je jakási ničím neurčená "karma" či minulý život. Já bych vliv okolností brala opravdu ze široka. Vyčerpala jste všechny "dostupné" možnosti? Možná vám osudem je dáno nemít děcko, ale jde v životě jen o toto? Kromě toho jsem kdesi četla, že karma má své vlastní zákony a ne zákony v tom pojetí jak je máme my v našich lidských zákonech /stát/ či desateru. Takže jak z toho propletence? Musíme konat jen dle našeho dobrého vědomí a svědomí. Pochopitelně v tom dobrém, čímž bychom neměli nic zkazit /?/.
Nakonec jedna kacířská otázka :Nemáte v tomto životě jiné poslání, než porodit dítě? A když už jste u u karmy- třeba se špatnou karmou???
 
XENIE
14.10.11
21:29
Reg. před 2016

Milá Osinko - nakoukni do rubriky "Výklady zdarma" - jsou tam rady, jak přispět vlastními silami k otěhotnění.
 
Nike
17.10.11
19:35
Reg. před 2016

Osinko a další,
pojmem "být zatížen karmou" je míněno to, když je v současné inkarnaci úkol karmu odčinit, vyreagovat vůbec. Některé inkarnace jsou zaměřeny spíše na budování budoucnosti.
Jinak ji má ale každý, to už by tu nebyl. A nemám ráda, když to vykladači karmy pojímají jako zločin a trest. Ba ani ty dluhy se mi nelíbí, pardon. Karma, to jsou chyby. Pod pojmem chyba se vejde zrovna tak vražda, jako jen například neschopnost být sám. Žádné záhadné zvláštní zákony to nemá, to není pravda. Funguje to tak, že si duše nástupem lidských inkarnací převezme rozum, svobodnou vůli a právo dělat chyby, za které ovšem platí karmou. Rozjede se to tak, jako když drbneš do kyvadla, které se vychýlí od středu a pak se to na opačné straně stejným výkyvem vyreaguje. A to tak dlouho, dokud člověk nepochopí v čem je problém a nezačne to u středu dobržďovat. Například, jestliže někdo uteče před lidma a poustevničí, příště bude mít rušný život a měl by to srovnat na ten střed. Čím je šikovnější a dá si říct, tím více inkarnací si ušetří. Každý na svůj vývoj potřebuje nejméně 700, spíš 800 inkarnací a to za předpokladu, že nedělá moc velké chyby.
Pokud jde o ty nedobré skutky, mikrokosmos v mnohém odráží makrokosmos, a to i v zákonech, zase žádné záhadnosti. V prvé řadě se hodnotí úmysl a berou se v úvahu polehčující okolnosti. Jestliže někdo zamíří zbraní, střelí, ale mine, má karmu jako vrah, i když se nikomu nic nestalo. Když si bude zbraň prohlížet, vyjde při tom rána, která zabije, nebude mít karmu jako vrah, ale za zabití z nedbalosti. A tak dál. Rovněž platí, že neznalost zákona neomlouvá.
Vykroutit se z toho nedá. Ale ta karma je tu od toho, aby se s ní něco dělalo a ne jen útrpně sedělo.

Osinko, zpátky k Tobě a k Tvojí věci: ještě to nevzdávej. Dnes je tolik vymodlených děcek :)
A kdyby to přece jenom nevyšlo, v tomto má náhodou Teoretik pravdu. Jsi tu hlavně pro sebe. Přeju Ti, aby Ti to vyšlo.
 
osinka37
17.10.11
20:50
Reg. před 2016

Děkuji všem za odpověďi, rady i vysvětlení. Budu se snažit vše zvládnout a hlavně nic nevzdávat... Budu-li mít štěstí i to dítko přijde. Cítím, že na mě někde čeká.Stále doufám a věřím... Ještě jednou děkuji všem.
 
pikatrix
19.01.12
00:10
Nereg.

IP: 90.181.102.*
Na život je třeba se připravit - někomu chybí to druhýmu zas ono -největší ze všeho je láska když ji budete umět rozdávat a také přijímatvše se zuročí i to dítě přijde
 
Vilma
10.10.12
17:14
Reg. před 2016

Milá Osinko,přeji ti, aby se ti splnilo to po čem toužíš. Ale příliš se na to neupínej, nechtěj dítě za každou cenu, ale představuj si, že i bez dětí může být život krásný. Jistě chceš mít zdravé dítě a také bych ti nepřála sice dítě mít, ale být v takové situaci, že bys tomu děcku neměla co dát. A v dnešní době se může stát každému, že se dostane do finační nouze a ocitne se úplně bez koruny. Však já mám asi hodně zatíženou karmu a nyní se doslova topím v dluzích a hrozí, že skončím na ulici. Navíc jsem se stala obětí velkého podvodu, kde kupec, který nabídl nejvyšší částku si vzal na můj barák půjčku a já ho nyní takto zatížený nemůžu prodat někomu jinému, musí se to vyplatit a pak se s ním soudit. Ale to se potáhne
 
meel
11.10.12
08:43
Reg. před 2016

nike: Příklad s kyvadlem je podle mě trefný, a chválím jak to pěkně umíš vysvětlit.. Ale rád bych Tě upozornil na drobnou nepřesnost..

karma není něco co je třeba odčinit.. pokud někoho zabiješ nemusíš být zabita.. Pokud někoho nějakým způsobem omezíš v jeho svobodné vůli, část jeho energie se přesune k tobě.. a tato energie musí být vrácena.. Ale né Tím samým činem a ani to nemusí být nepříjemný čin.. řekněme že někoho zabiješ.. Tím mu vezmeš velké množství energie.. je to tíživý čin.. za několik let svého života se ale rozhodně změnit.. Tvé tělo bude čisté a vyrovnané.. a tato vzatá energie se na tobě už neudrží..v první možnosti se odtrhne a vesmír zařídí, aby se vrátila ke svému majiteli.. po cestě odpovídající vibracím této energie.. spíš takto třeba to chápat.. podle mě..

osinka37: napiš mi mail, jestli se Ti stále nedaří a já Ti poradím co s tím provést, aby se vše zlepšilo..

s pozdravem meel
 
osinka37
12.10.12
03:55
Reg. před 2016

Rok uplynul jako voda, nemohu říct, že se mi nedaří, ale dítko stále nemám. Vnitřně se s tím nemohu smířit, i když rozum říká, asi to tak má být...
 
Nike
12.10.12
10:41
Reg. před 2016

Meele,
nikdy jsem to ani takto nechápala. Výraz "odčinit" používám jako zavedený. Možná je to podobně zavádějící jako se samotným slovem "karma". Většina lidí tím myslí tu těžkou negativní káru, kterou za sebou táhnou z minulosti. I na to nějak přistupuju, jestliže se to řeší nejčastěji. Jenže karma je příčina-následek, která běží každým okamžikem. Zavádějících je spousta dalších výrazů. Právě, že vždycky křičím, že karma není žádná vendeta.

Ale je dobře, když se to vyjasňuje. Na několika řádkách umí vysvětlit málokdo, já už vůbec nejsem se sebou spokojena. Přesto mám zlozvyk po sobě nečíst :)
 
kotelnik
19.11.14
17:03
Reg. před 2016

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit? Jsem zatížená karmou 7.Děje se v mém životě hodně nedobrých věcí.Jsem již starší,a chtěl bych si už začít užívat klidu.Mohu tomu nějak pomoci?Děkuji za odpověd
 
lucky
08.12.14
22:00
Nereg.

IP: 82.169.40.*
Osinko, vyhledej nekoho, kdo provadi metodu SRT
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)