English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 1.7.2025
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 1.7.2025
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Někteří lidé vás nepochopí, ani kdybyste se vysvětlováním umluvili k smrti. Proto se nikdy nesnažte vysvětlovat a obhajovat to, jací jste, protože se tím akorát vyčerpáte a ničeho nedosáhnete.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Nepocítím nedostatek. ”

Myšlenky moudrých

Sartre

Člověk, na nějž nadávají blbci, je hoden důvěry.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Dar nebo trest?".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Dar nebo trest?

vestec.andel
10.10.11
22:57
Nereg.

IP: 77.104.243.*
Dobry den vsem. mel jsem pred 15lety vaznou dopravni nehodu a udajne jsem byl po smrti cca 10min uz me prohlasili za mrtveho a potom jsem mel sny (vize) ktere se skutecne staly posupem casu jsem zjistil ze koho se dotknu citim bolest nebo vidim ruzne sceny a obrazy 5 let jsem se s tim nemohl srovnat az ted jsem se odvazil vic a snazim se pomoci lidem jak mohu. bohuzel mam nador pod srdcem a tudiz mnoho casu nemam pokud to bude mozne rad vam pomohu. vestim jen z andelskych karet vysvecenych biskupem.

Teoreik
11.10.11
02:26
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Aby člověk mohl pomáhat, musí být sám dost silný. Je to s vámi jako na houpačce. Měl byte se dočasně sám šetřit. Zejména vám nesvědčí cesty. Schopnost lidem pomáhat zcela určitě máte a ta bude podpořena přítomností mladší ženy, která vám vnese novou sílu do života už tím že bude, nebo si z ní tu posilu budete podvědomě čerpat.. Nechci ze sebe dělat nějakého chytrolína. Jste si vědom, že se vědomě poškozujete a to je velká škoda. Fakt si myslím, že v příštím roce bude lépe.

vestec.andel
11.10.11
07:23
Nereg.

ano vim ale bohuzel si na nic nehraji a vim ze casu uz mi moc nezbyva

vestec.andel
11.10.11
07:29
Nereg.

a dekuji za vyklad vidim ze jste vyborny psycholog ale pochybuji ze to ma neco spolecneho s vestenim ale i tak dekuji a navic z nikoho silu necerpam ma ji zatim vic nez dost,tim ze se me nekdo dotkne neberu jeho silu jen se mi prehravaji ruzne sekvence a obrazy bohuzel i ty spatne a rad bych se s vami setkal mozna by jsme si meli co rict

Pro věštce andela
11.10.11
09:36
Nereg.

IP: 46.13.78.*
Dobrý den a vyvěštil byste mi z andělských karet? Co potřebujete? Můj email je plitva@seznam.cz Děkuji.

vestec.andel
11.10.11
10:50
Nereg.

ano ale nejsem jak jsem uvedl psycholog ale pouze mam jen to co pisi a tudiz jak jsem jiz napsal trvam na osobni schuzce jedine tak Vam mohu pomoci

pro Vestce andela
11.10.11
11:25
Nereg.

Tak to bohužel nelze.

Teoretik
11.10.11
16:32
Nereg.

IP: 88.208.100.*
To jestli jsem dobrý psycholog nevím. To co jsem ti napsala jsem přečetka z karet, obyčejných mariášovek, jednohlavých. Rozhodně jsi na tom výhledov+ lépe než píšeš, s enegrgií zase hůře než si myslíš. Ale dělej jak umíš. Doufám, že věříš alespoň tomu, že výklad je energeticky náročný. Zdravím.

pro Teroretika
11.10.11
16:44
Nereg.

Dobrý den, mohla byste mi taky něco říci z mariášových karet? Děkuji.

vestec.andel
11.10.11
17:57
Nereg.

ano je a nejenom vyklad bohuzel to velmi oslabuje

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)