English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Vědecká př.

Pohybuje-li se hladina rtuti v měrné kapiláře směrem ke středu Země v měsíci našeho osvobození sovětskou armádou, lze očekávat, že se náš bývalý restaurační podnik přesídlí do hospodářského stavení.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "REDE".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

REDE

Kata-rína
26.08.11
00:25
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Kouzla a magie, vlákno Upíři jako nenásilná stvoření - příspěvek
Rod Ferrell
(24.08.11 / 15:14)
Prosím Tě, zvaž. Viz Rod Ferrell Google. Domnívám se, že je to už hodně sinlné kafe.
 
Red
26.08.11
02:19
Reg. před 2016

Rad bych vedel, co udelat s celym vlaknem. Decka bez znalosti gramatiky pisou nesmysly. Dovolit jim to? Zakazat? Verim ze kazdy soudny clovek pozna na prvni pohled, jaka to je uroven diskuze.

Snad az dozni euforie z filmu Zatmeni, zacne Angelikamail tvrdit, ze je Smoula (a ve 3D). Asi by se to snaselo lip, nez ty jeji aktualni do-sebe-nezapadajici lzi.

"Roda" sem smazal, nemyslim, ze je vhodne odkazovat na podobne veci. Nektere hranice moralky tady prekracovat nemusime.
 
Kata-rína
26.08.11
03:05
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Můj názor: červená karta natrvalo, je to hnis. Nerozmazávám to odůvodňováním /ačkoliv komentář by byl/, sleduji delší dobu, otázka je: "děcka"? Intuice mi svítí červeně už hezky dlouho. Všechno má své hranice, při vší toleranci, i kdyby byla ta hranice z gumy - je to přes. Časy se strmě mění všude = zatmění člověka, mrazí.
Snad se ještě někdo k tomu vyjádří - toto je pouze můj jediný hlas.
 
Nike
26.08.11
09:06
Reg. před 2016

Děcka vyrostou z upírů a šmoulů, ale příčina, proč do toho natolik spadly, zůstane. Tak se bude topit u telenovely, než by něco udělala pro sebe.

Je to vcelku jedno. Jsou tu generace, které ujížděly na Rychlých šípech a Vinnetouovi, přesto morální kvality těch lidí nejsou lepší. Třebas je na čas držel předchozí režim zkrátka, zase to vykouklo jinde. Občas slyším vyprávět, jak panovalo heslo Kdo nekrade, okrádá svou rodinu, závidělo se, udávalo…a co dělají dnes? Když sáhnu o generaci hloub, co tam najdu? A to vyrostli na trampování.

Pro mě je toto strašně jednoduché, protože v tom vidím individuální vývoj a každý si sáhne na to, co se zrovna nabízí. Současně každý má svaté právo na obranu. Smazat-nesmazat, ani jedna volba nebude špatně.
Jediná věc je na tom blbá, určování hranice spravedlivé pro všechny. Já bych zrovna tak mohla chtít, aby byla smazána Dračí žena. Nemusím doufám vysvětlovat proč. Chodí sem lovit, když ty její běsy dostanou hlad a vědí koho. Víte snad, jak její pacienti končí?
Nakonec, víte, jak končí ti moji? :)
Proč nikomu nepřipadá nebezpečné, že mladí lidi vrazí neuvěřitelné množství času a energie do toho, aby pohli plamenem svíčky, tužkou na stole, nebo mrdly plasma ball na vesnici? Proč nikoho nezaráží, že “hledají pravdu” přes snění, iluze, změněné stavy vědomí. Ve skutečnosti je to stejný bordel, jako upíři.

To jsem asi moc nepomohla...
 
Kata-rína
26.08.11
10:29
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Nike: tady nejde o to, jestli umíš léčit Ty anebo Dračí. O tom ať si udělá názor každý a jinde - proč stále soutěžit a dokazovat své kvality, kvality někoho jiného, nekvality někoho jiného /domnělé?/. A nejde ani o šmouly.
Vyklikni si heslo Rod Ferrel v Googlu, hoď do překladače. Žádná nevinná hra. Anebo si stále myslíš opak? /k tomu mám též svůj názor už dlouho, jak to asi je... ../. A nevím, jestli jsi četla ten smazaný příspěvek, já totiž ano. Fakt to nechci rozmazávat. Bojovat tady s jakoukoliv "konkurencí" NENÍ NAMÍSTĚ. Mír, děvče. Šlo by to? /Opravdu/ srdečně zdravím ty, kdož o to stojej.
 
Nike
26.08.11
11:00
Reg. před 2016

Kataríno,
konkurenci tu zatím vyjadřuješ Ty vůči mě a občas je to už srandovní. Léčitelkou vůbec být nechci! Kdyby mi nepřivezli občas trosku přes tyhle věci.
Jde o úroveň diskuze a mě je moc líto, ale esoterické stránky a seriózní diskuze se téměř vylučují.
Na bláboly Dračí si člověk musí dát panáka i bez léčitelství. A tak dál.
Roda jsem prakticky nečetla, přeskakuju to. Kdo mu naletí, udělal by stejnou chybu i jinde. To neznamená, že jsem proti smazání.
Navazuju na téma smazání celého vlákna.
 
Red
26.08.11
13:22
Reg. před 2016

Tak ono je tady jinej problem, obecne mazat nic nechci, protoze predpokladam, ze sou tady lidi dost inteligentni, aby si sami zatukali na celo tam, kde je to potreba.

:)

Taky zastavam nazor, ze kazdej je individualni a svou cestu si musi najit sam, to je v poradku. Jen je otazka, jestli tito "hledajicim" si musi zrovna na mym webu "rozbit hubu".
Protoze at je to jak chce, odpovednost je nakonec stejne moje :D
 
Kata-rína
26.08.11
13:31
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Nike, jméno Tvé je svár. S Tebou nejedu.


 

Nike
26.08.11
15:08
Reg. před 2016

Rede,
to chápu :) Hele, jednou je to Tvoje, tak si myslím, že s tím nemusíš ani párat.
Já doufám, že jsi to pochopil aspoň Ty, že když jsem se tak dívala, jak ty dvě stojí vedle sebe a přišla řeč na mazání Angeliky, tak to najednou bylo takový divný, proč jedna se maže a druhá ne, když na kazajku jsou obě. Tak se nezlob.
 
Merit
27.08.11
01:42
Reg. před 2016


obcas jsme tu kazajku zrali vsichni...
angelika z toho snad vyroste.. doufam..
ale nekdo uz tou jedovou kravovnou.. zustane.. :-(


 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)