English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Horoskopy na 2024
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2024?
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Živel vzduchu-helpnu".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Živel vzduchu-helpnu

RatavA
14.07.11
13:50
Reg. před 2016

Ciao,všichni!
Pro začátek řeknu,že ten kdo na ovládání živlů nevěří,neměl by v tomhle tématu být!
CHci říct něco málo o sobě: Takže... Strašně mám ráda vítr... A taky už ho ovládám... Sem tam se naštvu ale nakonec je všechno fajn... A víc o mně nevím :D ...
Takže ted,co všechno se s ovládáním větru dá dělat (pro ty,kteří ovládají vzduch) : můžeš vzduch rozvířit,můžeš ho nasměrovat,můlžeš ho přivolav i odvolat od sebe,můžeš udělat vzduchovou kouli,umíš vytvořit menší tornádko,pohybovat s věcmi a klidně i změnit jeho teplotu...
Jaká je skutečnost ovládání vzduchu? : Není.Vlastně to nefunguje mávnutím ruky ani přáním něco udělat... všechno to je vlastně o tvojí fantazii..ale vážně---jde tady o tělesnou energii a přesné určení živlů tady ńení... když umíš vzduch,někde v sobě máš i energii na to,abys ovládla např. vodu... (já ovládámsice vzduch ale mám příznaky vody)..
A proč jsem vytvořila toto téma?? Abych pomohla... Máš předpoklady ovládat vzduch?Nebo nevíš jak s pomocí vzduchu pohybovat věcmi?Nebo se tií stalo něco divného ohledně vzduchu?? Odpovím ti na jakoukoliv otázku..
Jak to funguje?? : Já nikomu psát nebudu,kdaž mi sem dáte email a otázku či co.. napište mi přímo na maila a já odepíšu s co nejlepší pomocí(odpovědí) Můj e-mail: air.help@seznam.cz hoj,vaše RatavA
 
Theodor
15.07.11
16:47
Reg. před 2016

A ty ses to už za tu 1 hodinu a 24 minut naučila? V předchozím příspěvku z 12:26 v jiném tématu končíš závěrem: "zatím vzduch ovládá spíše mě... " a nyní už poskytuješ rady, jak to udělat?

 
Nikita.Kantoříková
08.04.14
20:49
Nereg.

IP: 77.48.26.*
Ahoj myslím že dokážu využívat energii vzduchu jako třeba když jsem unavená a potřebuju se ještě učit tak "natáhnu" energii a únava je mnohem menší. A chtěla bych se naučit ten vzduch i ovládat. Neumím se moc bránit fyzicky a chtěla bych se naučit bránit aspoň takhle a navíc mě živel vzduch přitahuje :) a díky :) a omlouvám se ale nejde mi ti odesat email. A můj email je:katthrine23@post.cz Nicole Kantoříková
 
EliškaRohlikova
23.04.14
11:06
Nereg.

IP: 81.201.60.*
Ahoj hele strašně bych se chtěla naučit ovládat všechny živly .
Jde to???????

A napíšeš mi postup jak ovládat vzduch ?
A nebo víš co, napsala bys mi všechno co o magii živlů víš?

Piš na: eliska.rohlikova@gmail.com

DÍKY
 
Zivel
14.11.15
11:05
Nereg.

IP: 46.135.41.*
Ahoj chtel bych ovládnout živel vzduch prosím pomoc.Prosím napiš co mam udelat abych ovládl vzduch.Napiš mi na můj Email dan.krista@seznam.cz
 
Zivel
14.11.15
11:05
Nereg.

IP: 46.135.41.*
Ahoj chtel bych ovládnout živel vzduch prosím pomoc.Prosím napiš co mam udelat abych ovládl vzduch.Napiš mi na můj Email dan.krista@seznam.cz
 
Zivel
14.11.15
11:07
Nereg.

IP: 46.135.41.*
Ahoj chtel bych ovládnout živel vzduch prosím pomoc.Prosím napiš co mam udelat abych ovládl vzduch.Napiš mi na můj Email dan.krista@seznam.cz
 
Airbender
08.01.17
02:10
Nereg.

IP: 37.48.39.*
To se jako opravdu jmenuješ avatar pozadu? :D jinak hezký článek. Já osobně ovládám vzduch od malička... a pak trochu vodu, oheň a minimálně zemi... . jsem hold divná xdd
 
Lumpino
08.01.17
06:38
Reg. před 2016

Naučit se se živlem vzdzuchu není až tak těžké. Jen to trvá dlouhou dobu. Takže je to náročné na trpělivost. Nejprve je nutné uklidnit mysl. To se praktikuje asi tříměsíční meditací do míst mezi obočím, u kořene nosu. Poté se mysl přenese do míst uprostřed prsou, napravo od srdce. Tam má místo živel vzduchu. Nejlepší je začít sledováním dechu.
To druhé cvčičení se zaměřením "k srdci" lze praktikovat i každý večer před usnutím. Tím se urychlí výsledek. Ale jak píšu je to dlouhodobá záležitost. Chce to nějaký rok pravidelně.
 
Lumpino
10.01.17
05:35
Reg. před 2016

Jinak viz též čakrajoga. Živel vzduchu v joze = Vaju sídlí uprostřed prsou. Čakra Anahata. Viz The serpent pover, případně Sat cakra nirupana v překladu A. Avalon - John Woodroffe.
 
Corpse
08.03.21
21:33
Nereg.

IP: 90.179.11.*
Ahoj, jsem ve znamení raka, ale strašně si přeji ovládat vzduch, ale aspoň trochu, já magii používám hodně vědomě, ale už od mala jsem miloval vítr, tornáda atd. Je možné že může být ve znamení raka mé přání splněno? hrozně bych rád poprosil o nějaké rady, hodně jsem toho pročetl ale spíše to cítím že jsem z větrem spojený ale asi mě vítr nevyslyšel,
strašně bych byl rád kdyby mi dal někdo radu ale ne jen tak ledajaký návod, prostě jak toho docílit. Byl bych moc vděčný.
 
Tvořitel všemagie
06.12.21
00:25
Nereg.

IP: 78.80.104.*

Rak je významným zdrojem informací energie vody především! :) čtení z aury i napojení na duši druhých finální verze magic.
V jakých elementem jste se narodily dle stanovení přesného času v rozložení planet naší soustavy má vliv co prochází planetou a z toho je určen základ.
Z toho se napr: nekdo má i všechny elementy cca:4stupne a výjimky max 6.
Jsou tu jedinci co mají combinaci nových energií, ale nechci vám tu že startu zajít moc daleko.
Tornádo či vichr dle libosti, oheň ten byl pro mě nejtěžší, ale přežil jsem to na cestě životem.
existuje nějaká možnost jak předávat magii, ale je to především i riziko sebedestrukci vědomí či i hmotné vazby při neovladnuti živlů o určitě síle. Kdyby byly otázky:
Tkrivsky@seznam.cz
Btw.:harmonie k tomu ať neplytvame živými technologiemi
 

zirka
02.01.22
15:47
Nereg.

IP: 86.49.236.*
ahoj,chci odpověď. kdysi sem si myslela,že ovládám asi vítr..protože,když sem se soustředila aby byly mraky,slunce nebo vítr v určitou chvíli tak jsem dělala xperimenty kdy mi to vše sedělo a pak sem zjistila víc o ovládání těchto věcí..jenže pak s příchodem práce aj. to skoro přešlo..prosím je tu někdo, kdo o tom něco ví?
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)