English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Jungmann

Komu láskou nezpůsoben žal, ten též blaho lásky nepoznal.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "som v koncoch prosim".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

som v koncoch prosim

nezabudka
08.05.11
14:01
Reg. před 2016

Dobry den,prosim je niekto kto by mi pomohol a spravil vyklad zdarma,velmi prosim levica16.08@azet.sk .Existuje este Shaktia,dakujem srdecneJ.
 
nezabudka
08.05.11
14:13
Reg. před 2016

ako sa prestat trapit nad hlupakom,ktory si nevazi co ma?
 
dracizena
10.05.11
17:40
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Vytáhla jsem si na Tebe jednu kartu a ta mluví jasně za všechny... JE TO BOŽÍ OKO*** Sleduje a vede si tě Tvůj Anděl hvězdný a bude Ti posílat i zvláštní sny které Ti mohu vysvětlit... Poznala jsi člověka z minulých životů do kterého jsi láskou doslova spadla jako do žravé kytky která se zavře a člověk zamilovaný v ní zůstává věky uvězněn a když věky, to znamená, že i na mnoho dalších životů a mnozí tento stav poznávají na vlastní kůži, protože nemají štěstí na muže a vždy jejich vztah po pár letech skončí... Prožívat lásku, to není o tom bezmezně milovat, láska musí mít své meze a pak z lásky počáteční je přátelství na celý život a ne jen zvyk mít vedle sebe toho koho jsme milovali a nějak ho trpíme... Obaluj sebe i jeho do aury zemité kterou vnímáme v podobě duhy. Zabaluj se duhou v podobě třpytivé stuhy a určitě v ní vnímej tři barvy které obměňuj. Začni červenou, žlutou a modrou... další měsíc opět červenou, zelenou a hnědou a třetí měsíc opět červenou, bílou a růžovou a až pak ucítíš změny ke kterým Tě povede sám Tvůj Anděl hvězdný... .Musíš pro to něco hmotnit, výklad z karet Ti nepomůže...
 
nezabudka
10.05.11
19:18
Reg. před 2016

Dobry den,na vyklad som cakala mesiac a pol,bola som objednana,tiez tam bolo BOZI OKO,som vdacna ludom ktori vela vedia,vidia a citia.Draha Dracizena,dakujem,ze si mi odkryla iste veci ktore ja obycajny smrtelnik nemozem vediet,istymi vecami si fakt musime prejst,iste veci dostaneme darom a prave vdaka takym ludom ako si ty,Merit ,ale aj dobre kartarky sa posuvame dalej.Nikto nevie hned co je lepsie ,mam dost skusok v zivote a sama s detmi som od 34 rokov,iste veci citim a iste mam darom,aj ked ine nez vy ja sa nemozem s Vami rovnat,som oproti Vam malinka,ale nevadi,viem ze ste super level,dakujem za Vas.Tou aurou sa mame chranit,alebo oddelit,jak je to myslene?A musim preto obetovat co?Alebo,je to ochrana pred tym clovekom?Dakujem za vysvetlenie.
 
dracizena
13.05.11
21:16
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Napiš mi na meil dracizena@seznam.cz je třeba aby sis začala mimo jiné také rovnat energie v těle a tím se Ti bude zdravě otvírat vnímání 3. oka a také duchovně porosteš. Není to růst do sebevědomí, ale do vědění a to je na všechny strany a proto se nesmíš cíti malinkou když máš v sobě nádherného Anděla a věř, že malý není***
 
nezabudka
14.05.11
23:00
Reg. před 2016

Dakujem za uzasne povzbudenie,je to nadhera prave vcera som pozerala na otvaranie tretieho oka a vecer som videla tvoj uzasny mail,bozske ty si to citila?Dnes som zas bola sama uzkost.Ja neviem.Teraz ma to povzbudilo,dakujem draciazena ,si bozska,dakujem aj Merit ste uzasne bytosti,klobuk dolu.Dakujem njelom za Vas.J
 
nezabudka
14.05.11
23:01
Reg. před 2016

DNES VECER
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)