English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Achard

Kdyby se ženy oblékaly pro jednoho muže, netrvalo by to tak dlouho.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Podvrtavanie nohy a potkynanie sa v sne".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Podvrtavanie nohy a potkynanie sa v sne

Monikamm
14.03.11
17:50
Nereg.

IP: .*
Casto sa mi sniva, ze kracam a na nerovnom terene a pri chodzi stupim akurat do diery, alebo ze si podvrtnem koleno, clenok, potknem sa a pod. Tieto sny sa mi snivaju uz dlhu dobu a vzdy sa pri nich prudko strhnem zo sna. Nepamatam si, ze by som vo sne vyslovene spadla aj na zem, tieto nehody v sne akurat narusia moju rovnovahu a "takmer si ublizim"... potom sa uz strhnem. Co to znamena? Dopredu dakujem za pomoc.
 
Suzie
15.03.11
20:34
Reg. před 2016

cesta väčšinou poukazuje na to,ako kráčame životom - rovná a široká cesta hovorí o tom,že máme široké možnosti,ktoré treba využiť,pretože je to cesta bez prekážok.negatívom tejto cesty je,že nie je začo bojovať,duchovne nerastieme,nezískavame ponaučenia a skúsenosti.ak sa niekto podkýna - znamená to,že si nevidí pod nohy,čiže jeho pozornosť niečo odpútava,zameriava sa vo svojej životnej ceste na niečo nepodstatné a v neposlednom rade to znamená,že chýba svetlo...

sviecou mojej nohe je tvoje slovo svetlom môjmu chodníku

poznáš tento citát z biblie? slovo Božie je svetlom na na našej životnej ceste,na našom chodníku... .myslím,že za zamyslenie to stojí,pretože to svetlo do života je veľmi potrebné.ja sa o to tiež snažím... ...
 
Monikamm
16.03.11
15:31
Nereg.

IP: .*
Suzie,dakujem za odpoved. Sice velmi nerozumiem, kde mam hladat svetlo vo svojom zivote, no budem nad tym premyslat.
 
Suzie
18.03.11
13:22
Reg. před 2016

Je to ako jing-jang,čiže čierna s bielou,ktorá tvorí celok a zároveň rovnováhu.Takáto rovnováha je veľmi potrebná pre každého človeka aby sa nemusel potkýnať životom ,aby si videl pod nohy-inými slovami zaostri svoju pozornosť nato,ako momentálne žiješ,ĆO je potrebné riešiť,vyjasniť,pretože niečo je určite potrebné napraviť,aby si získala späť rovnováhu.Premýšľaj,medituj ale hlavne rieš,je celkom možné že korene toho všetkého sú kdesi hlboko a preto bude veľmi ťažké pochopiť a nájsť problém.Ak nič nebudeš robiť,následok toho všetkého môže byť taký,že sa ti niektoré veci nevydaria a to opakovane tak ako sa podkýnaš vo sne,tiež si svojim nesprávnym rozhodovaním môžeš ublížiť tak ako ked si vyvrtneš členok,koleno a pod.Takže dvakrát meraj,raz strihaj,buď rozvážna ,spravodlivá a tú rovnováhu ako jing a jang potom určite obnovíš... ..veď keď sa na tvoj príspevok opakovane pozerám,sama si sa vyjadrila,že tieto nehody ti akurát narušia tvoju rovnováhu... jaj a ešte aby si tomu porozumela tá biela v znaku jing jang je to svetlo,ktoré ti chýba
 
anelie
18.03.11
19:07
Reg. před 2016

Budu vychazet z toho, ze ve spanku opoustime sve fyzicke telo. Pokud se to astralnimu telo uplne nepodari, tak se s trhnutim vrati zpet do fyzickeho. Ty jsi uz mezitim mela sen. Pak zase usnes a tentokrat uz tve astralni telo to fyzicke opusti bez problemu. Toto se obcas stava vsem.

No a s tim, ze pritom jdes vzdycky poceste a napr. zakopnes, ja si myslim, ze to si uz tvuj mozek vymyslel scenar pro tento pripad, no ale to je opravdu jenom muj nazor:)
 
Monikamm
21.03.11
11:04
Nereg.

IP: .*
dakujem Vam za komentare,vsetky maju svoje opodstatnenie a je pravda, ze posledne dva roky mam stale nejake problemy, hladam riesenie, ale... vazne mi to bude dlho trvat, pretoze aj ked si myslim, ze robim spravnu vec, situacia nakoniec vyzera len horsie... a mozno to chce len cas. neviem.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)