English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Horoskopy na 2024
Jak si na tom budou stát všechna znamení v roce 2024?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Když se jedny dveře zavřou, jiné se otevřou.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Všechny mé chyby se mi podaří napravit. ”


Myšlenky moudrých

Dickens

Vše, co stojí za to, aby bylo vykonáno, stojí za to, aby bylo vykonáno dobře.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Mlčící kartářky".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Mlčící kartářky

mivik
10.03.11
15:56
Nereg.

IP: .*
Zdravím všechny diskutující i náhodné návštěvníky tohoto portálu. V poseldní době se mi v souvislosti s karetními výklady stala podivuhiodná a (pro mě) nevysvětlitelná věc. Oslovil jsem dvě kartářky, nebuduo nuich nic bližšího uvádět, první z nich mi slíbila zaslat věštbu po zaoplacení určité částky, měsíc se neozvala, po té mi sdělila, že jí to v kartách nenaskakuje a poprosila o zaslání mé fotografie. Od té doby nereaguje na žádbý mail ani na mou prosbu o vrácení peněz. Druhá, kterou jsem oslovil, byla nejdřív ochotna se se mnou dokonce sejít osobně, ale po žádosti o sdělení termínu mi poslala podivný mail, že sepřede mnou karty neotevřely a že se mi omlouvá, ta ovšem peníze nechtěla. Neumím si to vysvětlit žádným myslitelným způsobem. Napadá mě třeba to, že jim karty prozradily něco hrozného a ono se ode mně odtahují jako bych byl nakažen nějakou přenosnou nemocí. Mohl by mi někdo z Vás pomoci s hledáním odpovědi na tuto otázku ? Budu za to velice vděčen
Váš Mivik
 
usmej.se
10.03.11
18:43
Reg. před 2016

DUPLIKOVANÉ TÉMA!!!!!!
 
mikejla
10.03.11
20:28
Nereg.

IP: .*
zajímavé ... mám jednoho známého a ten o sobě prohlašuje ,,že už je dál než ostatní,že je osvícený ,,ponechám stranou ,jak to celé je ,ale v souvislosti s tím co píšeš mě napadá ,že na něj nám nefungovalo onehdy kyvadlo stálo jako přibité a nebylo síly s ním pohnout. karty jsme nevykládali.
Nevím zda jsi nějak duchovně založený ,ale u něj vím že na sobě hodně pracuje a provádí různé rituály ochrany například ... Myslím,že je možné že si někdo utvoří ochranu a potom je vlastně chráněn i v tom smyslu ,že kartářce nefunguje přenos jeho energie .Nemám pro to žádný důkaz nebo, tak ale nepřijde mi to úplně nemožné
třeba mě tu někdo sjezdí ,že je to kravina ale ,proč když na někoho nefunguje hypnoza ,protože se neumí přestat kontrolovat ,proč by nebyl člověk ,který si třeba vědomě ,třeba nevědomě blokuje energie potřebné směrem ke kartářce!!
Co myslíte vy ostatní
 
Jar
10.03.11
23:41
Nereg.

IP: .*
Mivik - váš dotaz mi docela zaujal. Nedělala jsem výklad na vaši osobu, neboť jste mi o to nepožádal a já nikomu do soukromí nelezu.
Co jsem zjistila ale ze zajímvosti popíši. Ještě připomínám, že nikoho ze zúčastněných nechci odsuzovat ani posuzovat. První žena neměla snahu vám odeslat zprávu - její schopnosti - nic moc. Druhá se nechtěla do záležitosti míchat, možná si nevěřila nebo nechtěla oponovat jiné kartářce - ani tato paní - nic moc. Rozuzlení mi ale překvapilo. Vy jste velmi silný a určitě máte nějaký dar /mezi nebem a zemí/. Spíš bych řekla léčitelství nebo proutkaření... . Možná nadejde čas, kdy v tomto oboru budete dobrý a může vám pomáhat při práci. Prosím berte můj rozbor jako snahu pomoci s jistou rezervou.
Já pracuji pouze na základě osobního kontaktu. Za celou dobu mé praxe se mi pouze 1x stalo, že za mnou přišla velice slušná paní, já jí řekla 2 aktuální věci a konec. Prostě v hlavě prázdno, konec výkladu. Jestli vám moje zpráva alespoň trochu pomůže, budu ráda. Zdravím.
 
Nike
11.03.11
09:28
Reg. před 2016

Mikejlo,
jen k té Tvé teorii: taky ponechám stranou, že někdo o sobě tvrdí, že je osvícený... dál být samozřejmě může. Opravdu je možné utvořit si takovou ochranu, aby se nad ním netočilo kyvadlo. Dalo by se říct, že to kyvadlo je v tu chvíli "přebité". Takový jangový obal by mohl zafungovat i na tohle, může být už trvalý, nebo se aktivovat jen přechodně, jako se zavřou dveře s laserovým čidlem. I nevědomě
 
Nike
11.03.11
09:31
Reg. před 2016

miviku,
nic ošklivého v těch kartách nebylo. Co se na to vykašlat?
Když si necháš vyložit karty, necháš o sobě rozhodnout "karty". Na co?
 
usmej.se
11.03.11
10:25
Reg. před 2016

RE: mivik

Tohle je učebnicový příklad bloku. Protože jste zaujatý svou pravdou. Je to taky správné, že jim karty nechtěly nic říci. Většinou spadnou z rukou když narazí na tak negativní energii víte? To že brážíte kartáře není dobré. Nikdo vám to nemůže mít za zlé, protože až na dálku z vás cítím bloky. Takové klienty jsem měl taky, takže vím, že je to nepříjemné. Hondba za Vaší pravdou je hrozně dlouho a konce opravdu nemá. Vemte do svých rukou realitu a dejte na rady kartářů co vám udělaly výklad. Toho bloku se musíte zbavit!
 

mikejla
11.03.11
11:18
Nereg.

IP: .*
usměj se vy jste legrační včera jste neměl žádný komentář ... žádný názor ... a dnes ,když je čeho se chytit ,tak cítíte z pána bloky dokonce na dálku a je to učebnicový příklad
 
usmej.se
11.03.11
11:27
Reg. před 2016

No nevím jestli jsem legrační nebo nejsem. Ale když si člověk všimne, tak toto téma je duplikované. Tudíž jsem odpovídal do toho originálního příspěvku. Sem jsem napsal administrátorům, že je to duplikát. Jenže většina lidi si spíše všimhla tohoto příspěvku a psala sem.

Příště vám poprosím aby jste si odpustila tyto projevy a mojí práci nikterak nezesměšňovala. Já práci s energiemi a tarotem beru velmi vážně a za svým výrokem pánovi si stojím!
 
mikejla
11.03.11
11:52
Nereg.

IP: .*
usmej.se drahoušku nebuďte rozlobený vždyť víte že mám pravdu ráno jste napsal na obě vlákna že téma je duplikované ..žádný názor a večer po ostatních příspěvcích opět na obě vlákna jste měl teprve názor ... .no a já si toho všimla a jsem taková upřímná a sleduji jak se často trefujete do začínajících kartářek ,které nemohou mít dar od ,,boha,,
Tak mi to nějak nutilo to napsat ... co vidím ... tak se nezlobte pro pravdu ne ne nezesměšnuji vaši práci !!! a co vy vlastně děláte ??
 
Nike
11.03.11
12:03
Reg. před 2016

Mivik

No, tak to vidíš. Tohle byl zas učebnicový příklad podsouvání cizí pravdy. A jsi odsouzený. Má v tom jasno. Tak negativní energii, abys vyrážel dobrákům karty z rukou, opravdu nemáš. Já Tě cítím spíš jako nesmělého, nejistého, máš strach z toho rozhodnutí. Spíš blbneš, ne? Už máš na kartách závislost, pomalu neuděláš krok, aniž by ses předtím nezeptal. Jak daleko je od pravdy tohle? :)

Není v moci kartáře, aby ti prokázal dobrou službu, když tím samým aktem prokazuješ sám sobě službu zlou. To prostě neladí. A čím Ti prokážou tu "dobrou" službu? Nepřesným hadačstvím. To jsou ty jejich procenta. A něco takového Ti má řídit život? Přestaň panikařit a dobrzdi to, už to pomalu brzdí Tvoje dušička. Odnaučuj se to jako kouření, zabav se něčím.

Nic blbýho v těch kartách nebylo. Víš, že tu zbývá ještě jedna možnost... Mohly se vzájemně informovat. Abys je "nekontroloval". To není zas tak těžké, když tu máte všichni pohromadě mejlíky, ne?
 
Mivik
11.03.11
12:16
Reg. před 2016

Děkuji za všechny komentáře, omlouvá se za duplicitu příspěvků, v roztržitosti, což je moje vlastnost, jsem je poslal na fórum dvakrát, na kartách závislot nemám, jen pro jistotu si vše neěkolikrát ověřuji, neboť pravda je vždy někde uprostřed a čím víc mám výchozích informací, tím se k pravdě víc přibližuji. Občas jsem nesmělý, nejistý, pochybující, ale pochybovat je jak známo lidské, nic špatného v tom nevidím poklud ovšem toho není moc, což v mé cause asi teď bude. Oplývám občasnou přecitlivělostí k Osudovým ranám, a svým selháním. Nedovedu se snimi rychle vyrovnat, ale to jsou jen moje problémy, můj Kříž. Leč tím Vás všechny nehodlám zatěžovat.
 
Nike
11.03.11
12:43
Reg. před 2016

Miviku, nezatěžuješ. Přecitlivělost může být zčásti bohužel dána už osobností, myslím od narození. To se pak bojuje hůř, ale dá se. Nevím, co řešíš, nelezu do Tebe. Bůhví, jestli to selhání je opravdu vždycky selhání, když se na sebe díváš tak kriticky. I kdyby, tak se z toho člověk prostě poučí a jde se dál. To bude dobrý. Držím palce.

 
Mivik
11.03.11
12:52
Reg. před 2016

Otázka, si vždy prosí odpovědi, či spíše žádá. Tedy ve stručnosti, řeším otázku profesní stagnace, na svém pracovišti, k tomu abych nq něm dál mohl působit, je zapotřebí i aktivita ve tvůrčí oblasti a další kvalifikační postup, ale to se mi nedaří, to je asi vše.
 
Mivik
11.03.11
12:54
Reg. před 2016

Navíc v tomto případě nejde o život a případný odchod z oracoviště mě může jen kratší dobu bolet, ale to se dá zvládnout.
 
Nike
11.03.11
13:10
Reg. před 2016

Jo, dneska se chce po každém výkon a ty přecitlivělé to spíš blokne, když by potřebovali povzbudit. Když to nepřichází, tak to stejně nejde lámat přes koleno. To chceš vyvěštit, jestli se to zlepší?
Opravdu nejde o život. Nejvyšší čas na změnu. Proč by Tě to mělo bolet, třeba by se spíš ulevilo od tlaku, který na Tebe je. Promiň, ale lepší radu nemám.
 
Mivik
11.03.11
13:19
Reg. před 2016

Děkuji za podporu, věštit nemusíš, od tlaku by se mi možná ulevilo, kdo ví, karetní věštby navíc hovoří unizono, že na to mám, ale že jsem zablokovaný, nevím zda by odchod na méně náročnější pracoviště něco řešil, pocit porážky by patrně zůstal i když z s přibývajícími lézy by stále víc mizel a mizel
 
Nike
11.03.11
17:31
Reg. před 2016

Miviku, šmarjá já nevěštím, nejsem tá oná. Těm já spíš proženu faldy, když začnou mít moralistické cancy, přestože by měly nejmíň co kecat. Mám to jinak.
Myslíš na to tak úporně, že to tím spíš nepřichází. Proto je čas na změnu. Když ne rovnou zaměstnání, tak se něčemu novému věnovat a přepnout. Zkus se trošku povznést.
 
kelišová
14.03.11
10:21
Nereg.

IP: .*
Pro Nike : Hmm , prohnat někomu faldy pro moralistické kecy... ..A nefandíš si trochu Nike ?
Aneb - kdo jsi bez viny , hoď první kamenem... ..
 
Nike
14.03.11
10:45
Reg. před 2016

Ahoj. Já to sice chápu, že se ozýváš, ale myslím, že se házelo kamenem na Mivika. A není to zdaleka poprvé, co se tu něco na ten způsob dělo. Už jsem to tu jednou říkala: stačí jen mít cokoli, co se mi nezdá, vyjádřit oprávněnou nespokojenost a už mi to jdou pěkně natřít. Já zase cítím pýchu z mnoha kartářek. Když si navíc myslím o věštění z karet své a nedošla jsem k tomu jen rozumem, tak to si potom asi fandím a zastanu se.
Tak proto. :)
 
Nike
14.03.11
12:40
Reg. před 2016

ještě dodatek, Keli:

jak myslíš, že si fandí lidi, kteří si tady realizují svoje ego. Rozhozeným příchozím radí ti, kteří jsou sami labilní a nezvládnou odmítnutí, předkládají se tu jednoznačné diagnózy, vynášejí se tu nevyžádané věštby a tak dál.
Napadlo Tě tohle někdy, že zatímco se poplácáváme po zádech, jaké jsme šikulky, tak se tu jen podivně realizujeme? A aby Ti to nebylo líto, všimni si, že do toho zahrnuju i sebe. Taky mám ten spasitelský syndrom. Snažím se s tím něco dělat, bez viny nejsem a doufám, že se toho co nejdřív zbavím. Ale aspoň nedokážu být zlá na ty, kteří se tu příjdou ptát a tápou. Nedělám z nich idioty.
 
FataMorgana
16.03.11
18:34
Reg. před 2016

Jsem rád, že spolu pracujeme Miviku na odstranění tvého bloku!
 
Nike
17.03.11
08:33
Reg. před 2016

Jestli jsem to neříkala...

Zase Ego. A jak hlasité. Všichni to musejí vědět, jak umí.

Až tady najdu něco duchovního, koupím si šampus. Jeden z mých výtečných učitelů by na toto s úsměvem řekl: Ego se vyjádří a je pokoj. :D
 
Merit
17.03.11
17:03
Reg. před 2016

Mivik, mas skype? chces pokecat? jestli ano, napis mi sem nick, ja si te najdu a muzeme pokecat, necham to na tobe :-)
z predchozich zkusenosti vim, ze pismenka jsou malo, jestli nechces, nic se nedeje :-)..

mej se krasne :-)
 
Mivik
18.03.11
09:57
Reg. před 2016

Děkuji za nabídku na pokecík, nerad bych zveřejňoval na tomto místě svůj Skypenick, má-li opravdový zájem napiš mi na adresu mivik@icqmail.com a já ti jej rád prozradím. Těším se na tebe i když
mé vědomsoti o Tobě jsou víc než chatrné.
Zdraví
Mivik
 
Mivik
18.03.11
12:21
Reg. před 2016

Vážená a milá Merit,
můžeš se mnou komunikovat přes Skype nick Mivik1, těším se na
tebe.
Mivik
 
ATAMANDI
20.03.11
22:13
Reg. před 2016

Ahoj,,miviku",nechci nikoho hodnotit ani soudit ohledně profesionality a nebo schopností.Pravda je,že se občas stává to,že kartičky opravdu nechtějí odpovídat,uzavřou se a je velmi těžké v nich číst.Mě se stalo také a vždy to bylo proto,že tazatel se bál a vlastně ani moc nechtěl znát svoji budoucnost.Možná řekneš,že je to blbost,že ty se nebojíš.I to je možné,jen píšu svoje zkušenosti.Jestli máš o výklad zájem,napiš mi své jméno a datum narození a já se pokusím ti odpovědět,Samozřejmě zdarma.ATAMANDI@seznam.cz Měj se hezky a přeji hodně štěstí
 
Mivik
21.03.11
10:56
Reg. před 2016

Milá ATAMANDI,
přeji krásný den a děkuji za nabídku, ozvu se ti ještě tento týden.
Zdraví
Mivik
 
FataMorgana
21.03.11
11:17
Reg. před 2016

Mivik: tak to jste mě tedy hodně zklamal! Takhle se toho bloku nezbavíte nikdy, absolutně zbytečná společná práce!!!
 
Mivik
21.03.11
13:40
Reg. před 2016

Zdravim, tentokrat se dotaz nebude tykat me malickosti, ale nekoho jineho. Nebudu se ji ptat na stejen veci jako Vas, nebojte se.
Preji krasny den.
Mivik
 
mikejla
22.03.11
10:32
Nereg.

IP: .*
NIKE:::Jestli jsem to neříkala...

BOŽE JAK MI MLUVÍŠ Z DUŠE ,PROČ MÁM STEJNÝ POCIT

JEDINÝ,NEJLEPŠÍ A BOHEM POVOLANÝ OPĚT PROMLUVIL
 
FataMorgana
22.03.11
11:23
Reg. před 2016

Já se za to absolutně nestydím. Ano v tomto případě mám velké ego, protože karty jsou můj život. Karty mi pomohly v překonání těžké životní zkoušky, kterou jsem díky kartám překonal a od té doby se věnuji kartám profesionálně a snažím se lidem odblokoval jejich problémy, které třeba sami hned nevidí. Nalést řešení. Ale vy hned v tom vidíte něco negativního, to je normální - je to o věci rovnováhy energií kolem, nejen ve foru. Je mi jedno co si myslíte o tom co dělám a pro koho to dělám, důležité je pro mě, že jak to dělám tak to dělám správně a účelně s výsledky!
 
Nike
22.03.11
11:56
Reg. před 2016

FataMorgana

Jasně. Chtěl jsi tomu muži pomoct, nebo jsi chtěl, aby se vědělo, kdo to dělá?
Je na něm vidět, jak se jakéhosi bloku zbavuje, jen co je pravda. Je to jen přelud - fata morgana.
 
Nike
22.03.11
12:04
Reg. před 2016

a pro ostatní věštce

nejdřív se nad Mivikem pohoršujete, že si nechal vyložit vícekrát, uděláte z něj vychcánka, nebo vydupávače vlastní pravdy a když vyleze najevo, že se věci mají poněkud jinak, tak tu začne jeden po druhém přilézat a lovit ho na udici. Ještě se o něj snad někteří poperou.

To už není na prohnání faldů, ale na plamenomet. A tohle je zas srdečně jedno mě, kdo a jak mi za tuto větu vynadá.
 
FataMorgana
22.03.11
12:13
Reg. před 2016

Nike: já se panu Miviku snažím pomoci, proč bych to asi jako jinak dělal. Já narozdíl od mnohých (nechci řici zdejších) esoteriků postraní úmysly nemám. Panu Mivikovi jsem vykládal už dříve, ještě než-li sem napsal svůj komentář (až posléze jsem zjistil,že je to on).

V rámci jeho bloku! Jeho blok je opravdu silný, ale sám na něm pracuje. Je to otázkou času, jakým způsobem přistoupí na cestu bez tohoto negativního přebena.

U mě žádný problém není tak velký a neřešitelný. Otevřel jsem web, protože přesně jak jsi říkala je to iluze. Já vidím většinu problémů jako naší vnitřní iluzi, která nás tlačí úplně někam jinam ... ale to je na delší povídání!
 
Nike
22.03.11
12:27
Reg. před 2016

FataMorgana

o tvých aktivitách se bavit nebudu. Co se týče Mivika, už jen ten výraz blok mi nesedí. Snadná diagnóza. Nějaký ten blok má každý, kdo se u kartáře ocitne byť jen jednou. A hlavně a především: on by potřeboval něco opravdu jiného. Chození po kartářích ho chlapem neudělá.

Miviku, promiň, ale na to si budeš muset přijít. Anebo ne.
 
Mivik
22.03.11
13:00
Reg. před 2016

Písmenka do vlastních řad, aneb prospěšné promluvení k ctěným
spoludisktujícím obého pohlaví :
Nestačím se divit, zdejší diskuze se poněkud zvrhly na osobní napadání, je mi to velmi líto, ale i to jak se zdá patří k životu.
a k diskuzi o něm. V každém případě je zapotřebí všem kus pravdy přiznat.
 
FataMorgana
22.03.11
13:03
Reg. před 2016

Nike: ano přesně. O mých výkladech se ani bavit nemůžeš, protože jsem ti žádný nedělal, takže úsudek nemůžeš mít žádný!

Co se týče bloků! Ano všichni máme blok. Jenže málokdo si uvědomí, že právě tento blok nám brání jít dál. Já se odblokováváním zabývám už řadu let a pokaždé narazím na něco co mě dokáže vykolejit. Může jít o blok z minulého života, může to být nedořešená situace ze současného života. TAk či onak, to právě bloky nás brzdí a přinášejí do života problémy a negativní situace, se kterými např. ke mně klienti chodí a ptají se na tzv. budoucnost! Což je jen pojem nic více!

Hádat se tady s tebou nebudu, ty sama máš svou pravdu a místo v esoterice stejně jako já!
 
Nike
22.03.11
13:04
Reg. před 2016

jo jo Miviku, drž se. Máš to jakýsi drahý.
 
Nike
22.03.11
13:09
Reg. před 2016

Miviku, je to Tvoje volba. Je evidentní, že jsem napadla něco velmi "seriózního". Nemíním si už toho všímat, dobře? Ahoj.
 
Danca
05.07.11
14:51
Reg. před 2016

Dobry den cetla jsem vase forum a nestacim se divit co vsechno tu dokazete poresit za veci .Myslim si ze zadna kartarka co se zviditelnuje neni kartarka jenom si mysli ze je nebosi na ni pouze hraje,Ty co maji schopnosti se nechteji moc zviditelnovat.Byla jsem u hodne kartarek ale zadna nestala za to jen jedna ale bohuzel je jis po smrti ta dokazala rict jak budou vypadat vase deti jak se narodi jakou barvu vlasu budou mit kolik jich budete mit jake pohlavi a videla i do budoucna kdo zrodiny zemre a kdy proste naprosto vse 20 let do budoucnosti vse sedi kazde slovo se vyplnilo ... .Tak vam co si tu hrajete na spasitele bezte nekam do... ... Skoda ze byla stara a odesla asi by ste se nekteri nestacili divit.Az se najde mezi vami kartari a jsnovidci nekdo takovej tak dejte vedet .Hodne stesti vsem
 
Danca
05.07.11
14:51
Reg. před 2016

Dobry den cetla jsem vase forum a nestacim se divit co vsechno tu dokazete poresit za veci .Myslim si ze zadna kartarka co se zviditelnuje neni kartarka jenom si mysli ze je nebosi na ni pouze hraje,Ty co maji schopnosti se nechteji moc zviditelnovat.Byla jsem u hodne kartarek ale zadna nestala za to jen jedna ale bohuzel je jis po smrti ta dokazala rict jak budou vypadat vase deti jak se narodi jakou barvu vlasu budou mit kolik jich budete mit jake pohlavi a videla i do budoucna kdo zrodiny zemre a kdy proste naprosto vse 20 let do budoucnosti vse sedi kazde slovo se vyplnilo ... .Tak vam co si tu hrajete na spasitele bezte nekam do... ... Skoda ze byla stara a odesla asi by ste se nekteri nestacili divit.Az se najde mezi vami kartari a jsnovidci nekdo takovej tak dejte vedet .Hodne stesti vsem
 
jeden Janek
05.07.11
23:17
Nereg.

IP: 90.177.19.*
Mnoho kartářek i esoteriků obecně nemají za sebou v životě nic moc navíc kromě rychlokurzů za pár tisíc. Pokud potkají silnou osobnost, což by mohl být i zde diskutovaný případ, raději mlží než přiznají, že na něj nemají nejméně z hlediska mentální síly. Také proto jim karty či kyvadlo ukáží peška.
Mivikovi přeji zachování jeho Cesty a zdravého selského rozumu...
 
Mivik
07.07.11
11:20
Reg. před 2016

Zdravím všechny spoludiskutující, s překvapením zjišťuji, že mé dávné téma bylo znovu otevřeno. Scé cesty jsem se nevzdal i když od té doby co jsem vložil svůj příspěvek uteklo mnoho vody a mnohé se změnilo.
Přeji všem hezké léto, krásnou dovolenou či prázdniny a všechny srdečně zdravím
Mivik
 
obláček
13.09.15
13:21
Nereg.

IP: 37.48.38.*
Já jsem kdysy chodila na psychologickou terapii, byla jsem po rozvodu.Se mnou tam také chodili soudce, kartářka, farářka z Husova sboru, zdravotní sestra, v Boha věřící dívenka a já účetní. Jednou vyzval kartářku ať něco prozradí o mě. Řekla že dobře dopadnu že jsem silná ale o mém manželovi nic protože vidí jen tmu a zavřené dveře. Skončil na psychiatrii. Byl znovu ženatý a o všechno co měl přišel.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)