English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 15.7.2025
Svátek slaví Jindřich, zítra Luboš.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 15.7.2025
Svátek slaví Jindřich, zítra Luboš.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Buď s těmi, kteří tě milují bezpodmínečně, ne s těmi, kteří tě milují pouze, když se jim to hodí.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Každá zrada se odrazí směrem ke svému strůjci. ”

Myšlenky moudrých

Plautus

Jestliže se ti podařilo ovládnout vášeň dříve, než ona ovládla tebe, pak se můžeš radovat.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Zamilovala jsem se do něj.....".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Zamilovala jsem se do něj.....

Missmisa17
28.12.10
23:05
Nereg.

IP: .*
Miluju jednoho kluka,když to zjistil byl rád,prej mne mel rad už předtim.. ... .bavili jsme se spolu.Ve škole se na mně usmíval a chodil si semnou povidat.Když mi skončil trenink přišli jeste z 1 klukem pro mně a šly jsme ven dokonce sme se drželi i za ruku ale najednou proste jako by mu preskocilo nic... ... psala jsem mu a on mi pak na fb odpověděl že to byl jenom úlet... ... .prosím pomozte... nevím co mám dělat Hrozně ho miluju. ... ...

martina
01.01.11
17:42
Nereg.

Missmisa17: tohle asi enbude kluk pro tebe ..je to hajzl ..ty si zasloužíš někoho lepšího

terka 7
13.02.11
21:46
Nereg.

Hrozně jsem se zamilovala do jednoho kluka ze školy kámoš mé nej. kamarádky, a navíc sem s ním a stou kámoškou chodila do kroužku . nejdřív se ke mě choval hrozně mile zastával se mě a normal sme si povídali, ale po par měsících mu někdo řekl že se mi líbí a ono se to přátelství začao vytrácet až se ztratilo. potom přestal chodit i do toho kroužku a na chodbě se ani nezdravíme a vyhýbáme se tomu druhému co se stalo?

rebelkaaaa
19.03.11
00:48
Reg. před 2016

Missmisa17: s prominutím vyser se na něj. Je to hňup. Ale chápu, že když jsi zamilovaná těžko lze pochopit, abys na něj sra**.

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)