English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Lépe než nenávidět a mstít se, je zapomenout a milovat znovu.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Zvládnu své povinnosti s klidem a včas. ”


Myšlenky moudrých

Dostojevskij

Největší štěstí je, když člověk ví, proč je nešťasten.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Rada by som vedieť, ako to dopadne http://ww".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Rada by som vedieť, ako to dopadne http://ww

babenka
20.12.10
09:29
Reg. před 2016

Vobrý deň.
Som už po 50, a aj celkom dosť. A predsa som dostala pracovnú ponuku do USA. Veľmi nad tým rozmýšľam, lebo je to ešte tak na konci profesionálneho života super, nie?
Samozrejme ide o manuálnu prácu, čo nevadí, ale mám to trošku komplikované s rodinou, a je mi jasné, že o terajšiu prácu prídem. No, ale to všetko nie je Amerika, čo mi je ponúkané.
Ja sa neviem rozhodnúť, pustiť sa do vybavovania, či nechať to plávať. Bože, poraďte mi, prosím. Nech poviete, čokoľvek, ďakujem.
 
lilithh
20.12.10
17:44
Nereg.

IP: .*
Poznám aj staršie ženy, aj dve pani po 65 tke v poho pracujú už roky v zahraničí a nik im nerobil problém s vycestovaním ani ich nikto vonku nediskriminoval kvôli veku, práve naopak, je to o chuti žiť a pracovať a fyzicky vyzerajú lepšie, ako 50 tničky, takže o veku a výzore to nie je. Ty osobne: komplikované to máš ozaj všade, hlavne s partnerom doma.
 
lilithhh
20.12.10
17:56
Nereg.

IP: .*
"konci profesionálneho života super, nie?"

Existujú len tie hranice, ktoré si samy dáme... ... ak to ty tak cítiš, tak pre TEBA to tak je a aj bude !!!!; v žiadnom prípadne neplatí všeobecne;
 
Merit
21.12.10
00:50
Reg. před 2016

ahoj babenka :-)
co to je za nabidku? jaka profese?.. mozna pak by se clovek zamyslel lip..
 
Helena Kisova
21.12.10
10:12
Nereg.

IP: .*
Ďakujem za odpovede. Nie nemám muža. Mám dcéru a vnučku. Ostanú samé, to je ten problém. Zarazili ma reakcie mojich niektorých známych, ktorí skôr skepticky reagujú na môj záujem ísť do USA. Ja som už bola v UK tri roky.V r. 2008 som sa vrátila. A bolo to fajn. Práca housekeeper a starostl.o starších. Myslela som po návrate,že sa už natrvalo usadím, ale odrazu tá ponuka. Láka ma to, lebo je to iný život v tej cudzine, a veľa, veľa zážitkov.
 
Merit
21.12.10
12:12
Reg. před 2016

ahoj :-)
takze babenka = Helena Kisova? :-)

tvi pratele to citi stejne jako ja..

mej se krasne..

dovetek: mas Bozi ochranu.. pa :-)
 
napoveda
21.12.10
15:52
Nereg.

IP: .*
babenka
sú tam tazkosti a nebude sa ti uz od sameho zaciatku darit vybavovat, vela prekazok aj takych zbytocnych pojde do cesty, hlavne zo strany muzov... .

 

lilithh
22.12.10
10:18
Nereg.

IP: .*
daj nám vediet, ako si sa rozhodla a preco
 
Helena Kišová
25.12.10
11:17
Nereg.

IP: .*
Pekný sviatočný deň.
Je tu len pár riadkov, ktorými sa komentuje, aký smer naberie moje rozhodnutie ísť do ďalekého sveta.
Priznávam, že aj ľutujem, že som sa na to pýtala vo fóre.Neustále sa myšlienkami vraciam ku tým- no nie veľmi povzbudivým, či priaznivým vetám, ktoré ste napísali. Sama si zároveň v duchu hovorím, či s prekonávaním každodenných a neľahkých problémov nemám dosť skúseností. Čo ma také výrazné ešte môže stretnúť pri vybavovaní formalít?
Som rozhodnutá, že áno. Pôjdem. Preto, že to tak cítim.
A problémy? Sú na to, aby sa prekonávali, nie?
Pozdravujem.


 
bezproblemov
25.12.10
11:44
Nereg.

IP: .*
Helena
riad sa sama sebou a nie radami iných. Sama uvidíš, či budeš mať problémy alebo nie. Držím päste, nech ti to vyjde, ohlás sa, ako si dopadla
 
Merit
25.12.10
15:36
Reg. před 2016

heleno :-)
proc toho litujes?
 
napoveda
25.12.10
21:02
Nereg.

IP: .*
Helenka
je jednoduchsie namotavat vas, ake to bude super, aka ste mlada zena a plna nenrgie, ako to zvladnete; ako dat varovanie, ze pozor, budu komplikacie ; pytala ste sa a pisete: "Nech poviete, čokoľvek, ďakujem."
 
napoveda
25.12.10
21:22
Nereg.

IP: .*
Helenka
To ešte neznamena, že je konec sveta.
(Jednej pani som vestila, ze nech pocka s vycestovanim do cudziny aspon 2 tyzdne, lebo hned ze tam bude mat tazkosti s uradmi a nemocnicou a nakonec aj posluchla, pockala 14 dni a dobre urobila, lebo pani, co ju mala opatrovat, medzitym zomrela... .No a teraz uz veselo opatruje a problemy nema ziadne... )
 
Helena Kišová
26.12.10
11:28
Nereg.

IP: .*
Ďakujem. Myslela som to tak, že vo fóre sa nedá kompletne popísať, prečo potrebujem využiť ponúkanú šancu. V skratke by som napísala, že živorím. Všetko som v minulosti stavila na vzdelanie, ale bolo to dobré tak na to, aby som si mohla lepšie uvedomiť, že to na normálny život nepostačuje. Najviac zo všetkého sa bojím chudoby a bezradnosti, lebo niekedy to pociťujem. O mňa ani tak nejde, ale nemôžem sa uspokojiť s tým, že mojej rodine by som mala zanechať iba akési trpké spomienky na moje zbytočné úsilie byť snaživá,obetavá, atď. V USA by som mala prácu už od januára, ale poprosila som o odklad do marca-apríla,než zariadim všetko potrebné.Vážim si, keď mi dokážete povedať, čoho sa vystríhať, ale aj povzbudzujúce formulky sú pre mňa cenné. Ďakujem. Každú odpoveď si starostlivo prehodnocujem.
 
Marie Rosengbergová
26.12.10
13:43
Nereg.

IP: .*
Helenko
prijdete mi dosti labilni a hned v zacatku ste zamitla muze ve vasem okoli, sak vy si spomenete, ze je tam exmanzel, deda, strýc, nekdo starsi, kdyz na ti prijde
 
Helena Kišová
26.12.10
14:52
Nereg.

IP: .*
Pani Marie.
Ja ozaj nemám žiadneho muža vo svojom okolí.Žila som 22 rokov iba s dcérou sama. Môj otec mi zomrel pred 16-timi rokmi. Nikoho som neodmietla, nikomu neprotirečím.Mám dvoch švagrov, som v úplne normálnom vzťahu s celou svojou rodinou. Naopak, tmelím všetko pri nejakých malých nezhodách, čo sa dá. Aj na pracovisku mám normálne vzťahy. A týka sa to nejakých súvislostí s mojim plánom vycestovať? Zaujímavé, ale muži, nie. Jeden omyl ma už veľmi dávno poučil.
 
Merit
26.12.10
15:40
Reg. před 2016

ahoj vsem.. ahoj Heleno :-)
co je to zivoreni?
 
Marie Rosengbergová
27.12.10
00:26
Nereg.

IP: .*
pani Heleno, ne, nic to s tim vycestovanim nema, jen sem se ptala nahodou, jak sli prispevky, mne to zaujalo; nic vic, nic min...
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)