English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Goethe

Osamocen nedojde člověk nikdy k cíli.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "jak obrátit vše k lepšímu".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

jak obrátit vše k lepšímu

agnez
18.11.10
23:19
Reg. před 2016

Pěkný večer všem přeji, potřebuji poradit, dle kamarádky, zabývající se numeroloii mám tento rok ,, kolo štěstí,, mám vyhrát větší sumu peněz a jelikož máme s partnerem velké dluhy, uvítala bych to... jen se mi to pořád nedaří.. sázím sportku a snažím se myslet pozitivně, nevím, zda mi to někdo známý či z blízkých nepřeje, nebo jestli mě někdo neuřknul.. můžete mi někdo poradit co udělat, abych to zvrátila k dobrému, nechci jen čekat a tuhle možnost nečinně propást
 
agnez
18.11.10
23:32
Reg. před 2016

pokud je potřeba - zde dat,narození : 29.05.1971, v 19:55h, díky
 
Teoretik
19.11.10
17:02
Nereg.

IP: .*
Agnez - karty ti mohou pomoci, ale žít bys podle nich neměla. S těmi sázkami opatrně. Pozitivní myšlení je sice prima, ale peníze ti nepřinese. Co ti ale může dávat je chuť do života a brát věci s určitým nadhledem. To přece blíženci umí, ne? Zapoj mozek a vymysly nové řešení. Pamatuj, že člověk je chvíli nahořa a chvíli dole.
 
agnez
21.11.10
21:15
Reg. před 2016

Děkuji Teoretiku
, snažím se pozitivně myslet a hledat jinde, jen když přijde čas provedení plateb, je mi úzko... zkouším se zaměstnávat vjemy kolem mě, určitě přijde něco nového a vyřeším to .. díky za podporu
 
Teoretik
21.11.10
22:55
Nereg.

IP: .*
Agnes - jestli chceš napiš na cech.mor@seznam.cz
 
oji
04.12.10
09:58
Nereg.

IP: .*
Agnez jsem na tom uplně stejně jako ty.Když jsem četla tvuj příspěvek mela jsem pocit ,že jsem ho psala ja.Nejvíc mě zarazilo datum narození.Protože moje je 29.5.1970. Nevím co dodat.Ja se do problemu dostala kvuli manželovi ten ma spoustu dluhu.Cely život si musim všechno vybojovat.Nejdřiv jsem měla smulu v lasce.Byla jsem jsem zamilovana 12 roku on mě cely roky jen využival.Trvalo to dlouho než jsem se s toho dostala.Hrozně jsem věřila ,že jednou bude dobře najdu někoho kdo mě bude mít rád.Pak jsem potkala manžela byla jsem hrozně štastná.Potom se objevila další překážka v životě nemohli jsme mít miminko.Byla jsem třikrát na umělém oplodnění na třetí pokus ,se to povedlo.Bohužel štěstí netrvalo dlouho ,a ja potratila.Objevil se velký myom ktery to miminko vytlačil.Doktorka mě řekla ,že už děti mít nebudu a máme si požádat o adopci.Opět mě to dostalo na dno.Nechtěla jsem to vzdát tak jsem začala bojovat .Řekla jsem doktorce ,že ditě mít budu .Oběhala jsem několik lékařu a nechala jsem si operovat dělohu.Rok po operaci jsem šla na čtvrté umělé oplodnění a povedlo se .Máme krasnou 2 letou holčičku.Aby nebylo našemu trápení konec tak když,jsem se vrátila z porodnice tak odvezly manžela do nemocnice kde bojoval měsíc o život .Musely mu odstranit část slinivky.Naštěstí vše dobře dopadlo.Když ,už jsem si řikala ,že už snad vše špatné je pryč tak ,se objevil další obrovský problém o kterým jsem nevěděla.Manžel má několik exekuci.To byla pro mě další pecka v životě a jsou to dluhy kvuli hloupostem .Pro mě nastal další boj s méma rodiči kteři mě začaly tahat po právníkach ,abych se rozvedla.Jenže ja ,se nechci nechat rozvést máme se rádi.Chci mu dát šanci,aby to všechno dal dopořádku.Jenže osud si s náma pěkně zahrává manžel dělá od rána do večera a víkendy zhubl 20 kg dodělaly stavbu a majitelé maji zaplatit ale nějak se jim nechce.Jestli nezaplatí tak ,se mužeme jít utopit.Já se modlím, aby jsme vyhráli nebo se stal zázrak.Mě už dochází sila s něčím bojovat .Pracuji jak jen mužu jen ,abych ja aspon utáhla domeček naš sen který jsme si postavily ale už opravdu nemužu.Nevím jestli ,už to nevzdat.
 
Merit
04.12.10
14:36
Reg. před 2016

ahoj devcatka :-)
ja jsem se chtela rozepsat, ale tak me napadlo spis toto :-)
- kolik casu denne venujete premysleni o tom, jak vam je tezko?
- kolik casu denne venujete tomu, jak je vam dobre?
- mate byt za co vdecne?
nemusime to pitvat tu, muzete mi napsat :-), pokud chcete.. ale od toho se vsechno tak nak odrazi :-)
jsou lide, kteri jsou na tom mnohem hur.."jsou vazne nemocni"..
jsou bez domova.. atp..

venku je takova kosavostra.. co lidi tam podupava a nemaji kam jit..
a silvestrovskou oblohu budou zase zdobit ohnostroje :-)), za statisice :-).. behem par minut se tam rozprsknou finance... ktery muzou spoustu lidi zahrat jinak.. ne-li zachranit :-)

preju vam krasnou sobotu :-) pa :-)
 

liduna1
05.12.10
01:00
Nereg.

IP: .*
Ahojky, Ja jenom toik. Jsme zeny a jsme bojovnice, udrzujeme teplo rodineho krbu.. Ja nam nalozeno dost ale my se umime popasovat s problemama, jsme na tomto svete na to abychom rodily deti, nebo umely prijmout cizi deti. Mame proste svoje poslani. Muzi maji sve a my sve. Neporovnavam, na to tady nejsem. Nesu si sve brime a povinnosti jako kazda z nas a zvladnu to. Zvladnes to i Ty. Oji stoji to za to, ver mi. Zvladnes sve problemy, ktere se Ti dnes zdaji tezke a mozna neresitelne.. Vsechno zle je na neco dobre a co nas nezabije to nas posili.. Zni to jako fraze ale cas Ti ukaze, ze to bylo tak. Vydrz a urcite to nevzdavej. My jsme silne , umime ae prat se svyma problemema, jsou chvile, kdy se nam zda, ze jsme na dne ale vzdycky je svetylko na konci tunelu. I Ty mas to svetylko, zvladnes to..
 
Mirabelka
18.12.10
20:41
Nereg.

IP: .*
Agnez, ta kamarádka to zřejmě myslela dobře, taková "pachatelka dobra", tak vám prostě řekla, že nějakým zázrakem vyhrajete a zaplatíte dluhy. Nezlobte se, ale mě to přijde naivní, taková těšínská jablíčka ve vaší jistě náročné situaci, když máte dluhy. Pokud doplníte místo narození, můžu se na to podívat z hlediska astrologie, kde je zakopaný pes.
Jinak k tomu uřknutí - doporučuji koupit si knihu od Mudr. Teodora Ručinského - Energoinformační systém člověka/problematika uřknutí, prokletí, apod. Od toho byste se mohla odpíchnout a zorientovat se, jestli se to případně týká Vás.
Hezký večer a mějte se hezky.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)