English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 5.5.2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 5.5.2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav.
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Regresia".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Regresia

Esssss
14.09.10
23:51
Nereg.

IP: .*
ahojte,citala som vase prispevky v teme,ktoru zalozila Honzicka a tam ste viacere pisali o regresii.ako sa to robi?rozumiem,ze to asi nebude jednoduche,ked to ma clovek robit sam,ale nejaky strucny navod by ste nemali?
 
Merit
15.09.10
00:15
Reg. před 2016

ahoj :-)
ja se na ni objednala.. neni to jednoduchy, chce to fajn pruvodce, ja mela uzasnaka, muze, kterej se narodil ve znameni "ryby" :-), borec :-), citlivej, vnimavej.. zasmal se :-DDD.. pac me to pohltilo, na konci mi podekoval, to platno videl totiz se mnou.. stalo me to asi 5stovek, byla jsem s nim dve hodiny, co jsem videla, to v zivote nezapomenu.. stale z toho cerpam..

myslim si, ze kdyz clovek neni pripravenej, zralej a vezme ho jeste nekdo, kdo se v tom sam poradne nevyzna, muze to cloveku ublizit..
tam se u toho davaji pryc i bloky.. pokud nekoho hledas, dobre si vyber.. neznamena to totiz vubec to, ze kdyz je clovek slavnej..atp, ze to musi bejt zarucene dobry.. :-)

nekteri lide to zavrhuji.. pac kdyz clovek vidi a proziva to, na co neni pripraven, muze mu to dat couda.. tam se totiz i umira.. tam ti klidne zabiji pred ocima deti, rodinu.. atp.. je to velka bolest, kterou citis aktualne.. dulezity je vedet to, ze to bylo "kdysi".. ted jsi tu..
dobrej pruvodce te tam nenecha samotnou :-)..
nebylo to v hypnoze.. do ty bych nesla..tohle bylo jenom o presunu jinam.. :-)
pa :-)
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)