English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Bernard

Jestliže jsou fakta, z nichž úvaha vychází, špatně zjištěna nebo chybná, celá úvaha se zhroutí, nebo vede k nesprávnému závěru. Lze tedy říci, že omyly vědeckých teorií plynou ponejvíc z nesprávných výchozích informací.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "nevim co a jak dal.".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

nevim co a jak dal.

diva
21.08.10
19:41
Nereg.

IP: .*
Ahoj vsichni.psala jsem uz tu minule,ale ted mam dalsi problem a nevim co mam stim delat.S pritelem sme se vratily po dovolene a on mi rekl at on nebo moje prace (jak uz jsem psala moje prace bila tanecnice)
a ja v tu chvyly nevedela co mam delat tak jsem rekl on nastehovala jsem se k nemu a vse bilo fajn hledala jsem normalni praci ale nic nenasla.

za tri tydny mame odjet do jineho mestecka protoze on tam ma studovat.ale tyhle dni ja se netvarila moc dobre protoze jsem mela porad depresy ze nepracuji a porad zalezim jen na nem.a vcera sme se bavily s polu a on mi rekl ze on nechce abych jela snim ale ze zase nadruhou stranu chce.A ja mu rekla na to dobra ze pujdu pryc jestly tak on bude stastnejsi ale on mi rekl ze si mysli ze kdyz udela to nebo to tak nebude.

ja nevim co mam delat a myslet si o tom.dnes jsem snim mluvila po tel a rekl mi at se rozhodnu jak ja chci.rekl mi ze mu na mne zalezi moct a ze mi nechce ublizit a ze tenhle cit co citi nikdy necitil.

ja chci byt snim ale kdyz mi nikdo rekne tohle a neni si jisty tak myslim ze bude lepsi mu nechat volnou cestu ale bojim se udelat nejakou blbost ptoroze pak nebudu to moct dat nazpatek.
 
Maty
22.08.10
17:22
Nereg.

IP: .*
Ahoj divo,
Tvůj problém je nejspíš ve vzájemné komunikaci a nerozhodnosti. Vše souvisí se strachem ( že neznáš výsledek), co se stane, když ANO a co se stane, když NE.
1. ujasni sama v sobě, co vlastně chceš udělat a co cítíš ke svému příteli (budeš-li nerozhodná, ani on se v Tobě nevyzná)
2. promluvte si o nejbližších společných plánech (bez toho, že by jeden druhému dával podmínky nebo dělal naschvály)
3. jestliže se rozhodneš pro rozchod, vezmi to vážně na vědomí a nesmlouvej se sebou ani s přítelem

Někdy je potřeba vzít věci do svých rukou a risknout, že vše může dopadnout jinak.. Nakonec třeba zjistíš, že JINAK pro Tebe znamená DOBŘE.. ale to už je Tvoje volba.
 
lasko
16.09.10
13:36
Nereg.

IP: .*
ahojt sechni muyte mi porait a spon jdna
ja mam muza ja nvim ssli mne milujuje nbo on si pise z tamtov petov co snim chodila peed rokom jasnim nejsem jenoom 6miesicu tak bude tak dori a poatne mi astom nejak nbo ja ho milujuju mi sme s pohadali a jasem sla domu a pak sm se knemu v ratila spatki ja si mislim ze mne pokovali gdis tomu rozumite tak prosim vas pomoyte mi nejak nedo proto si to mislim ze sem pokrovana nedo semi z dalo s kockama 3boli bili a 2bili čierni tak mi to poatn njak
dakujem za pochopene
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)