English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

previnilost.. :(

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

previnilost.. :(

tinma
20.06.10
22:49
Nereg.

IP: .*
dracizena mala si pravdu aj ked som nevedela kao ziadat o sny.. no proste pred spanim som na to myslela strasne som si to prialaa a fakt sa mi snivalo nieco! ale nemala som zo sna dobry pocit prave naopak... citila som to akoby to bolo fakt pri zobudzani som mala ten pocit ze sa to fakt stalo.. a citila som sa velmi neprijemne a tak.. prevenilo..

uz si z toho vela nepametam.. akurat to ze som bola za svojim blokom aj nejakymi dvoma dospelymi (zena a muz) a este zopar ludi.. ja jedina som vlastne poriadne nevedel ao co ide a ta zena mi povedala ze to urcite musim vediet a ze ak nie tak sa mam ist spytat na svoju zakladnu skolu ale ze nemam byt prekvapena ak v nejakej triede bude aj nejaky prvak.. pretoze ich nemala kam davat tak ich podavala do roznych tried.. zrazu doniesli troch ponikov a povedali ze na nich mozme jazdit.. (aj ked si myslim ze uz dost davno som velka na ponikov.. chudak maly ponik ak by ma mal niest) ale proste aj na mna prisla rada... som s nim isla ale stale isiel tak divne a zrazu spomalil a vykopol zadne nohy no nevyletela som sama, spadol aj on a este sme sa kusok smykali po betone... ja som davala pozor aby som padla tak aby sa ponikovi velmi nic nestalo aby bol v poriadku.. vtedy tam pribehli ti dvaja dospeli vzali ponika asli ho asi odniest k zverolekarovi. mna si ani nevsimli aj ked som mala dost buchnute nohy citila som ako ma to boli... uplne skaredo namna zazerali a odniesli ho pre.d.. vtedy sa tam objavila moj abyvala kamaratka.. povedala som jej ze dufam ze to nebudu davat chybu namna ved som predsa nemohla za to ze ten ponik vykopol nohami a ona povedal aze budu pretoze o mne vtedy vraveli ze som krava a tak podobne :(
a ked som sa budila som mala ten strasne previnili pocit.. uplne mi z toho bolo nanic... :((
 
dracizena
21.06.10
22:45
Nereg.

IP: .*
Tinma, jsou sny plané a sny neplané, které změní/odkloní/ na nás číhající třeba i úrazy. Když sen si rozložíme tak, že skládáme věty z přeházených slov a přemýšlíme o něm, nebo si ho někým necháme vyložit, měníme svůj životní děj, prostě jedeme objížďkou v životní cestě a proto jsou sny..
Sen Ti zanechal nepříjemný pocit, protože Ti čistil nepříjemný pád. Neříká mi Anděl snový co by to mělo být za pád, ale malý poník bude nejspíše kolo. A pád by se neměl odehrát dnes, nebo zítra, andělé snoví nám sen vždy servírují v časové reservě a kdo si váží snů, tak potíž změní. Tvůj sen Ti také ukazuje, co se stalo Tvé Duši když žila člověka v jiném čase. Říká se tomu Tvůj minulý život a tam jsi spadla z poníka a ten pád se zrcadlí do tohoto života a Ty ho už měníš tím, že sis ho všimla. Ano, vypros si úplnou očistu toho snového příběhu a takto se čistí tělo i od úrazů a nejenom takto, ale to je už na dlouhé povídání. Zatím Ti stačí se jen snů všímat a svou modlitbou je čistit... i toto je cesta k samouzdravování... Neděs se špatných snů, ba naopak, čistíme špatné zážitky, které by nás podle karmického programu zle zaskočily. Propojila jsem Ti telepatický tok k Tvému Andělu snovému a tak si ho udržuj, mnohé Ti bude předávat i o druhých ve Tvém okolí a Ty jen silou myšlenky budeš lidem pomáhat. je to lehké být zde na světě k Božímu účelu a pak Boží Vůle bude pomáhat Tobě. Vím o čem píši a to nejsem pobožná, ale věrná sobě v sobě i kolem sebe a proto se občas dívám i na věštírnu, ale nejsem zde stále... .ahoj***
 
tinma
22.06.10
20:05
Nereg.

IP: .*
a ako si mozem tie sny vykladat? ja neviem tie suvislosti ako kazdy tu.. neda sa to niekde zohnat?.. myslim ako kde by boli popisane tie symboly a tak..
 
Maty
22.06.10
21:05
Nereg.

IP: .*
tinma, vzpomeň si na základku, kdy jsi tam chodila. Něco se muselo přihodit (je možné, že už přímo v první třídě), co způsobilo, že jsi začala prožívat velkou nejistotu a pocity viny. Byla jsi nejspíš z něčeho obviněna, do čeho Tě někdo "navrtal", tedy, že nápad nebyl Tvůj, ale výsledek byl proti Tobě. Pocit viny je tak silný, že zapomínáš sama na sebe, na svoji bezpečnost a zdraví, vždy jakobys upřednostňovala zájmy ostatních. Myslím, že sen Ti dává na srozuměnou, abys více myslela na sebe (měla se víc ráda) a nechovala se podle toho, jak si přejí druzí. Máš přece svoji hlavu..
 
dracizena
22.06.10
21:23
Nereg.

IP: .*
Timna, já sny vykládám tak jak mi je diktují andělé lidí. Slyším je, protože každý člověk má každého v těle v nějaké formě a každý má anděla a já jsem se jen naučila lidské andílky vnímat v sobě a pak jejich vzkaz mohu i předat s čistým svědomím. A kdo nerozumí mému výkladu, není nic jednoduššího, než se zeptat na podrobnosti a to můžeš i Ty. Vždy píši tam, pro koho mám vyhraněný určitý čas a energii. Ono i k Tobě přijde jasno a jednou i svým snům porozumíš... papááá
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)