English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 30.8.2025
Svátek slaví Vladěna, zítra Pavlína.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 30.8.2025
Svátek slaví Vladěna, zítra Pavlína.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Prečo?

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

Prečo?

MajaJ
17.10.12
22:14
Nereg.

IP: 95.102.166.*
Dobrý večer.
Chcela by som sa opýtať na jednu vec. Možno mi bude vedieť niekto poradiť. Dajú sa "vydolovať" z pamäti spomenky ? Mám pocit ako by sa mi moje spomieky na určité obdobie vymazali. Často sa mi stáva že keď niekde niekto spomína na veci z detstva, tak ja buď nemám spomienky /spomínam si možno na 5 vecí/ , alebo som taký sklerotik že som už na všetko zabudla./ Mám až 41 rokov. /
Ďakujem vopred za radu.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...
Magická pečeť
Unikátní symbol, který vás posiluje v důležité životní rozhodnutí či mezní situaci. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)