English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 23.5.2025
Svátek slaví Vladimír, zítra Jana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 23.5.2025
Svátek slaví Vladimír, zítra Jana.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Borůvky ve sněhu 21.05.25 / Magdalena v Sny
Jak se zbavit karmického bloku13.05.25 / hns v Kouzla a magie
Kouzlo pro štěstí27.04.25 / janakopecka084@gmail.com v Kouzla a magie

Pokud se vám zdá, že je třeba v životě něco změnit, tak se vám to nezdá.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Prohlédnu lži, které mě ohrožují. ”

Myšlenky moudrých

Voltaire

Ó lidská hlouposti, jak umíš člověka přimět, že jako papoušek se chopí toho, co nechápe či nepochopí.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Podivný sen

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Podivný sen

Jájuš
21.12.14
10:39
Reg. před 2016

Nejdříve vás zasvětím trochu do reality:
Matka dělala dluhy - a velké. Nikomu nic neřekla. Tudíž náš barák jde do dražby.
---
Zdálo se mi, že jdu ze školy. Děda na mě čeká před domem, a radostně se usmívá. Zajdu do chodby, a on mi tam sdělí novinku:
"Budeme tady bydlet, ale jen u mě (ve dvou pokojích). Bude to tady mít nějaký princ, kterému vyhořel hrad."
Co to má značit?

Dracizena
21.12.14
12:41
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Jájuš... také Tě/vás všechny/ přivedu nejprve do mé reality...
Mé výklady jsou postaveny jako dům se sklepením... my, lidé žijeme současnost a to je přízemí v tom Božím Domě... a já, když chci vysvětlit sen, jdu se podívat do sklepení, kde je zapsaná minulost, ale
i z dávno odžitých životů a tím zjišťuji, jakou člověk bude mít přítomnost, ale i budoucnost.
Všichni lidé tohoto světa dnes stojí na PRAHU POZNÁNÍ a práh je střed cesty tam a zpět... budoucnost a minulost...
Proto naše hlavní město se jmenuje Praha-PRÁH do mimosmyslových rozměrů.
Češi, i Slováci jsou lidé, s velmi vyzrálým Duchem. Budoucnost ukáže,
kde je duchovní střed celého světa. Je v Česku...

Když budu vycházet z reality, co se Tvé mamče stalo, že bez myšlenkově si nechala růst dluhy, až přišla o dům, to znamená, že v minulých životech byla majetná a rozhazovala, ale nepodporovala chudé. A to znamená, že s ní jde zóna, která ji musí připomenout její minulé životy... Dnešní lidé, co takto zchudnou, byli bohatí v minulých životech a svého bohatství si nevážili.
Sen Ti Jájuš jasně napovídá... Mamča má za sebou život princátka, který přišel o všechno... vyhořel mu hrad a hrad je bohatství

Dracizena
21.12.14
12:52
Nereg.

MINULÉ ŽIVOTY VLÁDNOU NAŠÍ MYSLÍ...
Jájuš... také Tě/vás všechny,kdo zde čtete/ přivedu nejprve do mé reality...
Mé výklady jsou postaveny, jako desetipodlažní dům se sklepením a také desetipodlažním /máme přece 20 prstů/... my, lidé, žijeme současnost a to je přízemí v tom Božím Domě... a já, když chci vysvětlit sen, jdu se podívat do sklepení, kde je zapsaná minulost, ale
i z dávno odžitých životů a tím zjišťuji, jakou člověk bude mít přítomnost, ale i budoucnost... a proto je třeba sobě čistit sklep, aby jeho špína se nedostávala do Božího Domu světlem prosvíceného... a ten Dům je jen a jen naše lidské tělo...
Všichni lidé tohoto světa dnes stojí na PRAHU POZNÁNÍ a práh je střed cesty tam a zpět... budoucnost a minulost...
Proto naše hlavní město se jmenuje Praha-PRÁH do mimosmyslových rozměrů.
Češi, i Slováci jsou lidé, s velmi vyzrálým Duchem. Budoucnost ukáže
kde je duchovní střed celého světa. Je v Česku...
Jájuš...
Když budu vycházet z reality, co se Tvé mamče stalo, že bez myšlenkově si nechala růst dluhy, až přišla o dům, to znamená, že v minulých životech byla majetná a rozhazovala, ale nepodporovala chudé. A to znamená, že s ní jde zóna, která ji musí připomenout její minulé životy... Dnešní lidé, co takto zchudnou, byli bohatí v minulých životech a svého bohatství si nevážili.Ono se říká, že na každého jednou dojde... ano, třeba až v dalších životech... ale tuto karmu můžeme měnit.
Sen Ti Jájuš jasně napovídá... Mamča má za sebou život princátka, který přišel o všechno... vyhořel mu hrad a hrad je bohatství.
Asi se za mamču žádní lidé nemodlili a nemodlí, jinak by nedělala chyby, které dělaly její minulé životy...
Modli se za ni, ať se vám život opět postaví na nohy...
ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN ZA TEBE A TVOU RODINU***

Dracizena
21.12.14
12:54
Nereg.

Jájuš, platí ten druhý odstaveček... skočil mi sem předčasně...

Jájuš
21.12.14
13:17
Reg. před 2016

No, on barák ještě není úplně ztracen. Jde z toho vyčíst, jaká bude budoucnost? Modlím se za to, abych v baráčku mohla dál žít..

Dracizena
21.12.14
13:36
Nereg.

Jájuš...
Víš o co jde díky snu? Aby ses naučila myšlenkou čistit minulost.
Tak jak jsme žili v minulosti, zhmotnili jsme tam druh své zóny, kterou táhneme za sebou, jako staré hadry. Jako kdyby had měl na těle stále přilepené staré kůže, ze kterých se svlékal Určitě mu budou v životě překážet a nám, lidem také překážejí temné zóny, které si lidstvo na svém těle drží a neví, že je lehké se očistit od všeho negativního, co na sobě vleče jeho Duše, až z pravěků... A proto jsou dnes lidé unavení a nic nedělají, mají deprese a nemají proč je mít atd...
Lidé si čistí z těla jen to, co oči vidí, ale ne to, co vidí oči jeho Anděla a to je velká chyba v dnešní přetechnizované době, že člověk toho není ještě schopen... ale je schopen jen kritizovat, protože sám nic neumí do duchovní hloubky vnímat...
A my lidé jdeme podobným osudem a když si nevšímáme svého vnitřního těla, ale i svého aurického těla, pak nám včas v hlavě nesvitne a dopouštíme se chyb které pak tělo a mysl hóóódně bolí...

Jájuš
21.12.14
13:39
Reg. před 2016

Aha :) . Tak už to chápu, konečně. Fajn, ale jsou třeba i "prorocké sny" jako třeba ten, jak se mi zdál o tom klukovi co se utopil v jezírku, a vy jste mi řekla, ať mu řeknu že na sebe má dávat pozor..

Dracizena
21.12.14
13:41
Nereg.

Dělej vizuální rituály... obaluj sebe a rodinu, ale i barák do duhy... a ámenuj za každého, i za ty kdo rozhodují o osudu vašeho domu...
Věř, nevěř, ale bolest pak bude menší, jak by byla... a o to jde...

Dracizena
21.12.14
13:47
Nereg.

A ještě dodám... měsíc prosinec je silný tím, že se v tomto období modlí téměř všichni lidé tohoto světa... a modlitby dalu, jsou magickou silou, která je řízena Vyšší Vůlí... Přidej se k této zóně...
Modlitba nemusí být žvanění o ničem, ale je to myšlenka, i hlasitá, svého vroucího přání a směruj ji do hvězd... Kam směruješ svá přání, na tom je pak postaveno Tvé štěstí a nebo neštěstí...
A co si budeme povídat, hvězdy jsou stříbrem jasným... Z hvězd jsme všichni přišli a proto se tam prosbami/žádostí/ vracejme...
měj se Jájuš dobře...

Jájuš
21.12.14
13:59
Reg. před 2016

Děkuji :)

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Orákulum lásky
Zjistěte, co k vám cití druhá osoba a získejte cennou radu. Jaký vztah hledá druhá osoba?
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...
Štěstí ze sirek
Staroanglická věštba pro vaše štěstí.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)