English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 20.8.2025
Svátek slaví Bernard, zítra Johana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 20.8.2025
Svátek slaví Bernard, zítra Johana.
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Poděkování

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Poděkování

Mivik
22.03.11
10:59
Reg. před 2016

Vážení spoludiskutující, kartářky, kartáři slovutní i ti začínající
Děkuji Vám všem za plodnou diskuzi, jež započala po mém příspěvku.
Přinela mi kromě nových kontaktů mnoho poučení kterak zacházet s poselstvím kartiček zvláště do budoucnosti. Těším se, že si přečtu
v budoucnosti i něco dalšího do Vás všech, nejvíce mě zajímají praktioké zkušenosti včetně toho jak případná věštba ovlivila Váš život a třeba i otevřela oči. Přeji všem hezký den.
Mivik

FataMorgana
22.03.11
11:27
Reg. před 2016

Není zač, jen mi přijde zbytečný o tom zakládat další diskuzní místnost, když jsi již podobnou místnost založil

Petrklíč
06.04.11
15:58
Nereg.

IP: .*
Zdravím všechny, byl jsem u paní, dělá chiromantii- čte s ruky, překvapilo mě, že všechno sedí, taky dělá RUNY- znaky , které komentují určitý problém a řeší ho s vámi, taky vyloží i karty. Má tel.: 721 071 564. Je hodně příjemná a pomuže vyrešit jakýkoliv problém, věnuje se zákazníkovi celou hodinu. Můžu jen doporučit. Bydlí v Brně. Ahoj

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...
Osobní roční vibrace
Zjistěte, jaký jedinečný účinek na vás má vaše aktuální osobní roční vibrace.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)