English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Diderot

Láska ubírá ducha těm, kdo ho mají a dodává ho těm, kteří ho nemají.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Opakujuce sa sny - prenasledovanie šelmami,...

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Opakujuce sa sny - prenasledovanie šelmami, pavuk

Anula666
05.09.13
11:40
Reg. před 2016

Dobrý deň,

hľadala som na internete nejaké pomôcky ako si vysvetliť svoj dlho opakujúci sa sen (pametám si ho už z detstva a opakuje sa v urcitych inetrvaloch niekedy aj s viacrocnymi prestavkami a potom zas viackrat za sebou) a na tomto fore so našla snáď najpresnejšie vysvetlenia od Dracejzeny tak by som bola velmi vdacna ak by aj mne mohla pomoct pochopit co mi sen hovorí.

Sníva sa mi ze ma prenasleduje bud jedna alebo viac seliem. Najcastejsie su to medvede ale boli to uz aj levy, tygre alebo vlci. Snazim sa pred nimi schovavat vecsinou na uzavretom pozemku (vecsinou nasa zahrada s roznymi neexistujucimi malymi budovami - dielnickami, zakopmi, sklenikmi a podobne). V sne mam snahu dostat sa do bezpecia, nie vzdy tu selmu vidim len viem ze tam je/su a ze sa pred nou ukryvam a prebieham blizsie a blizsie k domu kde by som bola v bezpeci. Vzdy som tam sama a rozmyslam co spravim ked sa dostanem do domu ako varovat ostatnych aby tam niekto neprisiel a neublizilo mu to zviera.

a este by som sa rada spytala na opakujuce sa sny mojho partnera ... . velmi casto sa mu snivaju velmi realne sny o obrovskom pavukovi ( niekolkokrat uz aj vyletel s krikom z postele a myslel si ze to je realita a hladali sme pavuka ale nic sme nenasli a uz vidim ze to je naozaj opakujuci sa sen) a este mi priznal ze sa mu 2 krat snivalo s jednou jeho expriatelkou ktora bola od neho vyrazne mladsia a boli spolu ani nie mesiac (ja som naopak o nieco starsia) akoze spolu nadalej chodia. Trochu ma to znepokojuje.

Vopred dakujem za pomoc a prajem pekny den.
 
Anula666
09.09.13
12:04
Reg. před 2016

och :( neviem preco mi to pridalo za trikrat :( sa ospravelnujem
 
halil
11.01.15
09:27
Nereg.

IP: 217.75.83.*
Krásne ránko želám, všetkým :-)

zasa ranná kávička a k nej pár zaujímavých snov, tento sníčok nie je ani tak zaujímavý, je veľmi častý a vlastný pre väčšinu ľudí, pokiaľ nenastúpia na cestu za sebapoznaním, cestou duchovného poznania ... ale skúsim práve tento, kedže nebol vysvetlený nikým ale hlavne neskutočne ma pobavila veta v texte snu ...
citujem ...
"a este mi priznal ze sa mu 2 krat snivalo s jednou" ... .
:-)))))) ...

no, ale idem na výklad ...

existujú tri roviny vnímania seba a sveta okolo.
Pudová rovina, citová rovina, duchovná rovina, ja po prebudení ich nazývam fyzická, emocionálna, mentálna rovina. Aby sme mohli žiť šťastne a spokojne, a doslova došli k poznaniu, že stačí iba ByŤ, je treba prejsť všetkými rovinami, pochopiť, asimilovať, a už dôjdeme do roviny duchovnej a z nej potom iba žiť ..
presne podľa jedného zenového porekadla ...

"pred osvietením, sú hory horami, jazerá jazerami. Počas procesu duchovného zdokonaľovania, sú hory niečím iným, len nie horami, a jazerá sú niečím iným len nie jazerami. Po osvietení sú však hory horami, a jazerá jazerami" .. :-)

Nuž, je to prosto tak ... :-)

podvedomie, vytiahlo obrazy šeliem preto, že sú zástupcami pudovej roviny vnímania samej seba a okolia. Často krát práve túto rovinu zastupuje reaktívne chovanie napr. na situáciu, lenže treba je vedieť, že situácia nie ste VY. Situácia je tým čím je, a síce je to prosto iba situácia. :-) a ako začala tak i skončí. No reagovanie akokoľvek v nej, nechať sa strhnúť situáciou je práve konanie ktorému sa hovorí pudové.

Tým, že sa v sne tých šeliem bojíte, a utekáte pred nimi, takéto správanie nemáte v obľube, a tak sa radšej utekáte schovať.
Do bezpečia ohrady na dvore, za plotom atd ...

a čo vám chce vaše múdre podvedomie povedať týmto snom?
že všetky vlastnosti ktoré rozpoznávate u iných, sú len a len VAMI Videné, teda v skutočnosti patria Vám. Ak toto príjmete, pochopíte, teda pochopíte svoju pudovú stránku, každý ju máme, a iní nám skutočne nič nerobia ... nedokážu nám ublížiť ... ale ani potešiť :-) ak dokážete prijať tento fakt, pochopíte, že za svoje šťastie či nešťastie ste zodpovedná len a len vy ...
že šťastie nie je situácia, či vysnená dovolenka, ale šťastie je iba váš postoj k čomukoľvek, k životu, vrátane samej seba ... . :-)

v skratke, ked pochopíte tento princíp
Ako vnútri tak i von ... ( ako vidíte vnútri, tak vidíte všetko okolo seba vonku ) vyhrala ste a šelmy v snoch budto budú zomierať, alebo čo je najlepšie, budete sa s nimi hrať, či sa budú premieňať na diamanty atd ...

jednoducho prijať sama seba, zo všetkým čo vás tvorí. Všetko je ale všetko, nie len to čo sa nám na sebe páči.

k snu vášho partnera ...

desivý obrovský pavúk, je symbolom archetypu tzv. strašnej matky.
Čo to znamená?
Aby sa dal pochopiť tento archetyp, je nutné napr. poukázať na vzťah matka a deti. Rodičovstvo ako také.

Keď sa nám narodí dieťa, sme šťastní a ešte je len v plienkach, a už mu plánujeme budúcnosť. Toto robiť bude, toto robiť nebude. S tým sa stýkať bude, s tým nie atd.

dieťa a nielen to, všetko, je však darom, darom pre nás, aby sme jeho pripravili na to, aby mohlo žiť svoj život, pokiaľ vyrastie, a zároveň cez neho sa rodičia v skutočnosti učia tzv. bezpodmienečnej láske.
A rodičia ju i cítia, lenže často krát sa príliš stotožia s tým, že dieťa je ich, je to moja dcéra, môj syn, a tak sa deje to čo sa dialo roky rokúce, iba sa opakujú pochybenia rodičov a vkladajú sa do detí, ktoré nežijú svoj život, ale život rodičov atd ( tzv. rodinná karma )

ak by rodičia boli ochotní upustiť, ale to ide iba vnútorne, že to dieťa nie je moje, nevlastním ho, že mi ho dal boh, ale isto nie na to aby som ho trápil ale práve naučil milovať, isto nie preto, aby som ho vlastnil a väznil, ale aby som mu ukázal slobodu, lásku a svet, v ktoroom sa teraz na chvíľu nachádza, že je absolútne jedinečné a krásne, a ja ho milujem tak, že mu dovolím sa prejavovať ako ono samo chce a zároveň ho budem s láskou viesť, tento archetyp by nemal opodstatnenie.

takže hrozný, veľký desivý pavúk, symbolizuje snívajúcemu sa, že je na čase prestať sa báť matky a jej pút, je na čase sa spod jej jarma oslobodiť, a žiť si svoj život. To predsa vôbec neznamená, že matku prestaneme milovať, ... práve naopak, stane sa zázrak, a pocit vďačnosti za to, že vďaka matke a otcovi môžete žiť svoj život otvorí viac srdce.
Jednoducho treba spretrhať vlastnícke putá, lipnutie. spretrhaním put, sa láska nestratí. Práve naopak, uvolní sa do priestoru, bude väčšia a väčšia.

a čo sa týka sna tej expriateľky ...
na to by bolo treba vedieť presnejšie čo sa mu vlastne snívalo, lebo toto je málo. Ale to že spolu dalej chodia može byť odrazom a chápem že vás to znepokojuje, pretože vy podvedome viete, že ak má niekto niečo spracované, má už k čomukoľvek indiferentný postoj, a teda nemá potrebu o probléme hovoriť, či o ňom snívať. Jednoducho je to už mrtve, neexistuje to, tak načo sa baviť o niečom čo nie je? však?

No snový symbol je o troška zložitejší, a toto pravda byť môže ale nemusí, preto sa na tento sen vyjadrovať nedá.

Tak, snáď vám moja interpretácia symbolu vašej duše pomôže, a radím, či sa vám to páči alebo nie, nikdy nedajte na nikoho iného, ale len a len na vlastné srdce. Nik nie je vo vašom živote múdrejší ako vy sama, preto si i výklady snov, či čokolvek iba vypočujte, ale riadte sa sama sebou. Tiež máte v sebe to čo všetko a všetci. "Boha" tak sa iba s ním spojte a bude všetko all rigth :-)

Prajem krásnu a ničím nerušenú nedeľu :-) všetkým :-)
 
Kukulienka
17.08.16
13:22
Nereg.

IP: 81.200.53.*
Anula666
Prosím, ozvali by sme sa mi na můj e-mail? lentilkamt@azet.sk Mám podobné sny s pavúkmi ako váš priateľ, mohli by sme si o tom pohovoriť ..
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...
Numerologický rozbor jména
Zajímá vás, co o vás prozradí vaše jméno?
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)