English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 7.7.2025
Svátek slaví Bohuslava, zítra Nora.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 7.7.2025
Svátek slaví Bohuslava, zítra Nora.
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Opakově ve snu vidím místo, které v realitě...

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Opakově ve snu vidím místo, které v realitě neznám

indyka
21.12.14
23:16
Reg. před 2016

Dobrý den, před časem se mi zdálo o pěkné městské čtvrti s asi sto let starými, vysokými a prostornými domy, kde potom byl svah dolů a tam vedly koleje, kolem nich dál už byl les. V tom prvním snu jsem do této čtvrti zabloudila a těžko hledala cestu ven. Dnes se mi o tom místě zdálo podruhé - a už v tom snu jsem si říkala "tady jsem už přece byla", "odtud se přece zvládnu vymotat" a když už jsem se tam začala orientovat, probudila jsem se. Přijde mi zvláštní, že se mi podruhé zdá o tom samém místě - když žádné takové, které by takto vypadalo, jsem nikdy nenavštívila a nevím tedy, kde se v mé mysli bere. Máte někdo podobnou zkušenost, či víte, jaký by to mohlo mít význam? Děkuji.

Dracizena
23.12.14
00:23
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Indyka... člověk je schopen se dívat očima jiného člověka... a proč to vím, protože tuto schopnost mám a dokáži se dívat lidem i do bytu.
Ty se díváš jinýma očima, ale zatím snově. Nauč si čistit pět základních smyslů, aby se Ti mohl otevřít smysl 6. kde na Tebe čekají schopnosti, až mimosmyslové...
Očista těla i Duše, i aury, tomu se říká cesta a ta má trvání...
Dnes stojíš na prahu své cesty... až přijde ten Tvůj čas, hnou se s Tebou ledy a duchovně se dáš do pohybu... je má věštba, kterou nezapomeneš...
Stačí, když dnes budeš o sobě přemýšlet a všímat si svých myšlenek, nápadů, i snů... Držím palce...
K tomuto místu, kam Tě sen přivedl, se vážou prožitky Tvé Duše. Sny by Ti měly vysvětlit časem více...

Dagy
23.12.14
08:13
Nereg.

IP: 90.179.17.*
Opakovaně znamená že je to upozornění stromy a les může být pudová složka a kolee snaha o posun v životě doporučuji na výklad medo.cz a tam se podívat do snáře je moc dobrý.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...
Ruka Fatimy
Ruka Fatimy ukáže vaši schopnosti a povahu na základě jména či přezdívky.
více...
Čtyřlístek štěstí
Věříte na štastné čtyřlístky ?...
Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)